öyle aktif biri değilim hayatıma kolay kolay kimse girmiyor.isterseniz yaparsınız , bak ben yapmadım üstüne birde nişanlandım sonuç olarak sonu kötü bitti , olmuyor arkadaşım çok diretmenin kendini yıpratmanın bi manası yok. Başkaları ile tanışırsan gerçekten unutabileceğini görürsün , diğer seçimlerinde çok dikkat bu gibi olmasın , gerçekten değer versin...
ondan ayrıldığım zaman yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum barıştığım anda sanki çok güzel bir dünyadayımÖncelikle bu ilişkiden kurtulmak istiyorsan,
Gelecegini düşün,örnek vereyim hadi onemli bi adım attiniz nisanlandiniz.. Yuzugu at tekrar tak . Cok komik olur suyunu cikarirsiniz sen bu adamla bi gelecek kuramazsin . Ayrilip butun heryerden engelle onu,fotografiniz iste ona ait herseyi at ve ertesin gun kendine ayir inan cok rahatliycak o 1 senede cektigin cilelere yanicaksin.sen terk edimeden sen birak onu.. Boyle devam edip yazik etme kendine
Belli bi yaştan sonra sen girişken olucaksın canım , git süslen püslen kahveye vs. yada aile bireyleri girsin araya , mutlaka olur olmazmı hiç... sadece sende iste ve bir adım at, seni üzen biriyle bir ömür geçer mi mutsuzlukla düşünsene?öyle aktif biri değilim hayatıma kolay kolay kimse girmiyor.
benden daha küçükler 6-7 yaş küçükler bana akıl veriyor bu ilişkide buda zoruma gidiyor
neoldu peki siz alışkanlık olduğuu nasıl anladınız ve nasıl kurtuldunuz.Biraz kendi ilişkime benzettim bunu hatta yazmıstımda burda maddi manevi her yönden beni sömürmüştü sürekli ayrıl barıs bi ilişkimiz vardı bence hiç uzatma sevgililikte bile bu kadar ayrılık oluyosa evlenince neler olur bende benmkine beni seviyo falan diyodum ama sadece alışkanlıkmıs sizinkide öyle duruyor
Anliyorum seni ama o ayrilik acisi,uzuntusu 1 hafta sonrasi kendine geliceksin,ailenle daha cok vakit gecir ,filmler izle,arkadaslarinla gez otur.. Bi zaman sonrasi uyku duzenine girer kafan rahat bir sekilde yemekte yersin.. Kendin herseyi basarabilirsin. Bu ayrilik kendine yapacagin en buyuk iyilik .. Ama ayrildiktan sonra telefonlarini acma butun baglantini kopar,fotograflarinizi at,sil..birdaha onuda hatirlamazsin kendine bir sayfa acarsinondan ayrıldığım zaman yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum barıştığım anda sanki çok güzel bir dünyadayım
2,5 yıldır neler cektim ayrılınca ölü gibi oluyodum uzun bi süre ayrı kaldık sonra ikimizde dayanamyıp geri barıstık tabi ondan sonra ayrıl barıs baktım bizi bıraksalar bi 40 yıl daha böyle ayrık barıs devam ederiz ayrıldım heryerden engelledim ulaşmasın diye onunla ilgili bişeyede bakmıyorum artık şuan kafam inanılmaz rahat daha geçen yıl pskloglardan cıkmazken onla mutsuz olmaya bile razıyım yeterki o olsun yanımda dicek kadar delirmiştim ama şimdi iyiki diyorum en azından kafam rahat huzurluyum :)neoldu peki siz alışkanlık olduğuu nasıl anladınız ve nasıl kurtuldunuz.
bana göre şuan ben hastayım
sevindim sizin adınıza.umarım bende kendimi krtarabilirim2,5 yıldır neler cektim ayrılınca ölü gibi oluyodum uzun bi süre ayrı kaldık sonra ikimizde dayanamyıp geri barıstık tabi ondan sonra ayrıl barıs baktım bizi bıraksalar bi 40 yıl daha böyle ayrık barıs devam ederiz ayrıldım heryerden engelledim ulaşmasın diye onunla ilgili bişeyede bakmıyorum artık şuan kafam inanılmaz rahat daha geçen yıl pskloglardan cıkmazken onla mutsuz olmaya bile razıyım yeterki o olsun yanımda dicek kadar delirmiştim ama şimdi iyiki diyorum en azından kafam rahat huzurluyum :)