İş için şehir dışına gidecek bir haftaeşin niye evde olmayacak
İş için şehir dışına gidecek bir hafta
Diyemez ki. hem istemez de çünkü sürekli gelsin istiyoo zaman kardeşine ben yokum
sonra gel desin
Diyemez ki. hem istemez de çünkü sürekli gelsin istiyo
Sorun da bu eşim biz başbaşa kalırsak soğukluğun düzeleceğini sanıyo. Halbuki geçen gün kendisi söyledi o da seni kıskanıyo diye. Kendi kendime mutlu oldum ne bilim demek ki eşim konuşurken beni savundu ki böyle düşünmüş. Çok mu fesatım ben yaane münasebet canım sen onun kardeşiyle başbaşa kalmak zorundamısın
Sorun da bu eşim biz başbaşa kalırsak soğukluğun düzeleceğini sanıyo. Halbuki geçen gün kendisi söyledi o da seni kıskanıyo diye. Kendi kendime mutlu oldum ne bilim demek ki eşim konuşurken beni savundu ki böyle düşünmüş. Çok mu fesatım ben yaa
Annem gelemiyo babam var bi de diğer torunlar falan çok gelip gidiyo.madem siz görümcenizin keyfi yüzünden annenize gidemeyeceksiniz annenize söyleyin size gelsin, rahatsız olduğunuzu da eşinize basa basa söyleyin..
not: eşiniz evde olacak olsaydı yorumum farklı olurdu ama hem eşiniz yok hem de hastaysanız yorumum budur..
sevgiler..
Tatile geliyo eşimle de geldikten sonra görüşürler. Aslında o da istemez benle başbaşa kalmayı ama evde durmuyo ki zaten akşam geliyo tabi yemeği falan yapmış oluyorum yeğeniyle vakit geçirir uff yanmışım benmerak ettim ayrı şehirde mi yaşıyorsunuz? Hem sizi sevmiyor, hemde evinize gelip bir de sizden hizmet bekliyor. Ne insanlar var. Annenize gitmeniz görümcenize mi bağlıymış. Eşiniz varken gelsin oda bri zahmet.
Yok canım yaa kimsem yok herkes evli millet anca misafirliğe gelir nerde o düşünceli akrabalarAnnen ablan kuzenin gibi hiç kimse yok mu sende kalacak. Sende birini çağır hastayım bakmaya geldi bahanesiyle. Hatta arada bir kusuyor, başın dönüyor numarası da yap azıcık süsle hastalığını. Hatta mide bulantıların tam görümcenin yemek yediği zamanlara denk gelsin. Arkasina bakmdan kaçar gider. Dallas'dan, yalan rüzgarından feyz al azıcık canım uyanık ol aaaa