Bir işin ruh sağlımıza etkilerinin en önemli örneklerinden birisiniz
Bende iş arıyorum ve bulamıyorum
Tr de yaşıyorum
Son çare call center bile düşünüyorum
Ama bu meslek hakkında bu yorumları okuyunca hemen vazgeçiyorum
Hem Tr de call centerde verdikleri ücret asgari ücret.
Hakkımızda hayırlısı olsun
Iyi geceler kizlar sanirim yazicaklarim biraz uzun olucak bu nedenle simdiden özür diliyorum.
Benim derdim isyerimle ilgili. Ben almanyada yasiyorum. 2006 senesinde okul bittikten sonra meslek egitimi icin call Center da meslege basladim. 3 sene egitim gördüm. Oraya girmemin sebebi aslinda baska bi is bulamadigim icindi. Yani 50 den fazla CV yazmistim ve okuldan sonra bos kalmamak icin orayi kabul ettim.
Oraya basladigimda aslinda bu meslegin bana göre olmadigini anladim ama yinede egitimimi bitirmek istedim. Herneyse bu 3 yil zorda olsa gecti cogu gün problemler yasadim.
Call Center da müsteri hizmetleri yani müsteriler örnek fatura icin ariyor bizleri bizde onlara satis yapmak zorundayiz.. Telefon hattiydi, yeni tarifeydi vs.
3 seneden sonra yinede burada kaldim cünkü maasi süper ötesiydi.. evlendim herseyimi karsiladim birikimimle. esim henüz calismiyor türkiyeden yeni geldi. dil kursu yapmak zorundaydi allaha sükür o bitti simdi is ariyor. Ama ben artik bu isyerinde yapamiyorum.. kac haftadir raporluyum gitmiyorum ise.. Depressiondayim cünkü..
O satis yap diye baskilar, yok her hafta istatistikler, patronlarin gelip senin yanina oturup senin konusmalarini dinlemesi ben bunlari kaldiramiyorum artik
esim calismadigi icin biraz daha dayanmam gerekir diye düsünüyorum ama icimden oraya gitmek gelmiyor. olur olmaz seylere agliyorum, geceleri resmen müsteri konusmalarimi görüyorum rüyamda, agresiflik desen aldi basini gidiyor..
iyice piskolojik olarak bittim yani
ailem biraz daha dayan diyor git hani hamile kalana kadar calis diyo ama yapamiyorum
aslinda bunlarin hepsi bi olaydan sonra patlak verdi: en büyük patron yeni Ögrencileri (meslek ögreniyorlar) bana verdi onlarla ilgilenmem icin. 7 tane genc onlara isi ögretmem icin beni görevlendirdi.. 2 tane kiz ögrenciyle problemim oldu bi mail yüzünden.. kizlar mail atiyorlardi aralarinda buda isyerinde yasak oldugu icin uyardim.. konu buydu ama bu kizlar beni patrona sikayet etti yapamiyoruz onunla diye, cok sert cikmisim falan filan.. geriye kalan 5 ögrencim benden memnun.
uzun lafin kisasi patron bu 2 kizin yüzünden beni o görevden aldi sen "eski" isine dön dedi ögrencileri baska kadina verdi.. yani kizlarin istedigini yapti..
bu durum beni cok etkiledi cünkü onlardan uzun ben orda calisiyordum beni "ezdi gecti" onlar icin.. biraz gurur meselesi gibi bisey oldu bu bende ve dedigim gibi piskolojim alt üst.
cikmazda hissediyorum kendimi yaniye böyle oldu
ya isten ayrilicam esim is bulana kadar idare edecegiz ama buda zor bulabilecekmi bulamayacakmi
yada disimi SIKACAGIM ve gercekten hamile falan kalana kadar devam edecegim
sorun bendemi sizce kizlar kendimi cok kötü hissediyorum kimse beni anlamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?