- 16 Mart 2015
- 102
- 70
- 48
- Konu Sahibi nemli_bulut
-
Bunu hic dusunmemistim ya...iftaraya hazırlıklı olun
Aslinda haklisiniz. Bunlari diyebilecek karakterde biri. Simdi elti diye kotuluyorum sanmayin durum bu.sakın karışmayın irtibatı kesin uzak durun
sonra yediği moklar ortaya çıkınca ne var bunda nemli de biliyordu hep anlatıyordum hem biz normal arkadaşız falan der. hatta nemli de tanıyor der. herşey beklerim.
Daha once baska sebeplerle gorusmeyi kestim. KV her seferinde israr etti. Her seferinde zorladi beni...görüşmeyi keserdim yerinde olsam. o cesareti bulup size anlatması da ilginç. ilerde ortaya çıkar, nemli biliyodur der çamur sana da bulaşır.
Bazen wp den mesaj atiyor havadan sudan derken esine ahmet diyelim ahmet de boyle yapti diye ahmeti kotuluyor. Gecen gun sozde siddet gostermis. Vallahi oyle biri de degil ahmet. Ya vicdanini rahatlatiyor ya beni siniyor ya da profesyonel yalanci..Eltiniz kocasını aldatıyor, aldatmaya da meyilli. Flört ediyor adamla belli ki. Keşke hiç dinlemeseydiniz. Sizi yükün altında bırakmış. Bence eşinize anlatmışsınız üstelemeyin artık. Bir daha karışmayın. Belki de sizi tuzağa düşürmek için yaptı bilemeyiz. Elinizde ispat yok ortaya çıkıp konuşacaksınız ve bana iftira atılıyor diyecek. Bunu planlamış bile olabilir. Vicdanen rahatsiz olup size anlatmış da olabilir. Karmaşık bir durum.
Asla anlamiyor. Her zaman o hakli... bir de argumani su biri birini aldatsa hic haberi olmaz... ahmet beni aldatsa haberim olmaz diyor ki adamin calismaktan aldatmaya hali yok.Eltime açık bir dille anlattıklarının bana yük olduğunu ve bundan sonra dinlemek istemediğimi söylerdim.
Her ikisi de başkalarıyla evli olan kişilerin mesaj yoluyla bile olsa görüşmelerini doğru bulmadığımı , hiç bir şekilde bu işin içinde olmak ve kendisiyle görüşmek istemediğimi açık ve net belli ederdim. Böyle ahlak yoksunu insan akraba olsa kaç yazar, benden ve ailemden uzak olsun.
Bu konuşmayı yaparken de cebimdeki telefonuma ses kaydı alır o kaydı da hemen güvenli bir şekilde saklardım.
Sonrasında da hiçç karışmazdım.
Kendi düşen ağlamazmış.
Not: ben de kocama anlatırdım, ama öncesinde yine ses kaydım olurdu elimde, ondan sır saklayamam.
Daha once baska sebeplerle gorusmeyi kestim. KV her seferinde israr etti. Her seferinde zorladi beni...
Haklisiniz ama kv iyi bir insan. Kalbini kirmak istemedigim biri ama sanirim kendim icin bunu yapmaliyim.kardeşle küsersin anan zorlar anlarım da elti ile görüşmüyosun diye kayınvalide zorlaması ne alaka? istemiyorum de geç. zorlamaya hakkı yok, çocuk değilsiniz.
Haklisiniz ama kv iyi bir insan. Kalbini kirmak istemedigim biri ama sanirim kendim icin bunu yapmaliyim.
görüşmeyi keserdim yerinde olsam. o cesareti bulup size anlatması da ilginç. ilerde ortaya çıkar, nemli biliyodur der çamur sana da bulaşır.
Hayatta herkes ayni tepkileri vermez hanimefendi. Ve inanin bana anlatma sebebini bilemiyorum. Arkadaslarim ve silem arasinda sir tutan ve iyi tavsiyeler veren biri olarak bilinirim belki oyuzden belki de tamamen safligindan... mutsuzluga gelince verdigim kucuk kucucuk bir ornek burada yazamayacagim ayrintilar yasadigimiz olaylar var. Esime gelince esim hayatimda gordugum en soguknkanli ve mantikli insandir. Hersryi kendisine danisirim ki dedigim gibi herkes sizin verdiginiz tepkileri vermek zorunda degil.Ben anlamadım yani kim hangi elti ya da aileden evli herhangi biri aileden başka birine hem de eltisine tutup da hayatımda biri var evli görüşüyoruz der ki bana çok saçma geldi hem de aranız bile çok çok iyi değilken. En fazla arkadaşına, kendi ailesinden abla kardeş falan onlara söyler ki bir de eşinize anlatmışsınız maşallah hadi o anlattı hiç vakit kaybetmeden eşinize de hemen söyleyivermişsiniz bunu bekliyormuş gibi.
Gidip o sinirle eşiniz kadına birşey yapsaydı ne olacaktı? eşinizin tüm bunlara rağmen sessiz kalması da ayrı enteresan ne kadar araları çok iyi olmasa da kim kardeşinin aldatılmasına sessiz kalır ki.. Kusura bakmayın da hiç inandırıcı gelmediniz bence siz paylaşımlarından bunu çıkardınız ama burada bana itiraf etti diyorsunuz başka açıklaması olamaz bir insanın aptal olması lazım bunları demesi için eşinin kulağına gitmesinden korkmuyor mu? Tüm ailenin duyacağını bilmiyor mu? bir su getir demesinden mi mutsuz olduğunu anladınız?
Yonetimin bilgisi dahilinde 2 uyeligim var aliskanlik digeriyke cevap vermisim. Farketmemisim. Sorun degil ne yapalim.Ayni konuya iki farklı nickten cevap verilmiş. Konu sahibi iki üyelik mi kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?