- Konu Sahibi burcuvegokhan
Merhabalar Meltem hanım;
23 yaşındayım, bu yaşıma kadar dağınık bir ev ortamında büyüdüm.
Babam başkalarını mutlu etmek, memnun etmek adına yaşıyor sanki.
Annem deseniz çocuk gibi (anneden çok). Kendime bir kıyafet aldğımda kıskkanıyor, bozuluyor.
Bir problemim olduğunda kimseye anlatamıyorum.
Şuan üniv. okuyorum ama kendi çabalarımla bu durumdaym. Babam yada annem verdikleri okul harç parasını bile borç hanesine yazıyorlar.
Ay sonunda geri ödeme yapıyorum. (yaptım). O durumdayız.
Bir erkek arkadşm var ve 4 yıldır beraberiz.
3 kez istemeye geldiler -düşünelim, abisi ne der diye salladılar. Şuan abim karşı çıkıyor . (Abim benden 1 yaş büyük).
Karşı çıkmasının nedeni sadece bir inat. Benim istediğim kişinin olmaması gerekiyormuşcasına bir karşı çıkış.
Bu ortam da evleneceğim insanın bile yanlışlarını göremeyecek durumdayım. Korkuyorum. BU ortamdan uzaklaşmak istercesine karar veriyorm sanki. Bana nasıl bir öneride bulunabilirsiniz..
Teşekküler, iyi günler.
23 yaşındayım, bu yaşıma kadar dağınık bir ev ortamında büyüdüm.
Babam başkalarını mutlu etmek, memnun etmek adına yaşıyor sanki.
Annem deseniz çocuk gibi (anneden çok). Kendime bir kıyafet aldğımda kıskkanıyor, bozuluyor.
Bir problemim olduğunda kimseye anlatamıyorum.
Şuan üniv. okuyorum ama kendi çabalarımla bu durumdaym. Babam yada annem verdikleri okul harç parasını bile borç hanesine yazıyorlar.
Ay sonunda geri ödeme yapıyorum. (yaptım). O durumdayız.
Bir erkek arkadşm var ve 4 yıldır beraberiz.
3 kez istemeye geldiler -düşünelim, abisi ne der diye salladılar. Şuan abim karşı çıkıyor . (Abim benden 1 yaş büyük).
Karşı çıkmasının nedeni sadece bir inat. Benim istediğim kişinin olmaması gerekiyormuşcasına bir karşı çıkış.
Bu ortam da evleneceğim insanın bile yanlışlarını göremeyecek durumdayım. Korkuyorum. BU ortamdan uzaklaşmak istercesine karar veriyorm sanki. Bana nasıl bir öneride bulunabilirsiniz..
Teşekküler, iyi günler.