Cok sagol bu arada yardmcı oldugun icinBak senin için oturdum araştırdım önemi belirsiz ascus genellikle iyi huyludur. Vajinal serviks iltihabından kaynaklanirmis. . Bu da fitil yada krem ile tedavi edilirmis. . Ben bile iki dk da cozdumde koskoca doktor nasıl kanser dedi. .
Kızlar konu actm hepiniz diyorsunuz boyle bir eş mi olur simdi size birsey anlatacam ben 20 yasindayim qörucu usulu ile evlendim yani evlenmek zorunda kaldım ben lise öqrensiyim ygs sinavina qirdim ailem dedi kazanmazsan evlenceksin boyle şartlandirdim . neyse sinava qirdim Kazanmadm ailem evlendirmedi ama hep salak o dershaneye verdiqimiz paralar bosuna qitti butun herkes seni konusuyor utancimizdan ne yapacaqimizi falan filan baktim bi kac kisi beni istior ailem bana sormadan qönulu zenqin falan olursa direk verelim. Bende direk önume cikanla evlendim onlarin madi durumu o kadar iio deqil baslik parasi alindi bana ceyiz alindi baktim bi kac sorun cikti aileme anlattim yuzuqumu atacaqimi soyledim onaylanmadi neyse 3 aydir evliyim ve hastayim bunlari duşune düşüne hala testim cikmadi bu arada beklim hpv testini
esimi sewiom ama o beni sewiyormu bilmiom o kadar kisi varken kaynim ,akrabasi . bekar bu arada, simdi buyuk kaynim direk gelio yatio ben kayninla suan oturmusuz tv izlioz ben aşırı rahatsiz oldum oluom ama susuom niye bilmiom korkuom ailemi kaybetmekten onunla boşanirsam onu özlemektenO da cocuk beklior
Cok sagol bu arada yardmcı oldugun icin
Tavim, doktor eşinden de test filan istedi mi? Bence mutlaka o da kontrol olmalı..Canm ya son mesajlara bak o zaman dogru dürüst yazamadım
Tavim, doktor eşinden de test filan istedi mi? Bence mutlaka o da kontrol olmalı..
İşte bana denildi . dedigim gibi ben eşimde yanımdaydı ama erkekler girmiyor devlette iceri direk bana direk kansersin kanserin ilk aşamasi dedi gelecek sene tekrar gel yine smear testi ol dedi belirlenmesi icin vallahi aynen bu şekil tabi bende o sıra şok geciriyordum başka soru sormak aklıma gelmedi konuşamadmYardımcı oldum çünkü bu sonuçtan sonra hangi doktor sana neye dayanarak kansersin der merak ettim. Ayrıca HPV virüsüne dayalı bi sonuç yok senin test sonucunda. . Tavim beni anlıyorsun değil mi ? Gerçekten bak ben hiç bi doktorun elinde sağlam kanıtı olmadan şak diye kansersin diyecegine inanmıyorum. Amcam ve enistemde kadın dogumcu. . Onlarada sordum yani artık
yok hpv testinin sonucuna göre bakılacak eşiminkineTavim, doktor eşinden de test filan istedi mi? Bence mutlaka o da kontrol olmalı..
İşte bana denildi . dedigim gibi ben eşimde yanımdaydı ama erkekler girmiyor devlette iceri direk bana direk kansersin kanserin ilk aşamasi dedi gelecek sene tekrar gel yine smear testi ol dedi belirlenmesi icin vallahi aynen bu şekil tabi bende o sıra şok geciriyordum başka soru sormak aklıma gelmedi konuşamadm
Evet valla kocam uyumuşYok mismocum kocası rahat akşam erkenden uyuyomus
He valla bir sene sonra dedi . bide sanki herkes kanser cok normalmiş gibi anlattı .1 sene sonra mı 6 ayda bir yapılır hiç risk olmasa bile. Sonucunu al o doktoru dava et ozaman
He valla bir sene sonra dedi . bide sanki herkes kanser cok normalmiş gibi anlattı .
Ben doktor degilim ancak eczacilik fakultesindeyim. Neyse testiniz pozitif cikarsa bunun anlami siz bu virusu tasiyorsunuz demek. Virus hemen size zarar vermez. O bagisiklik sisteminizin dustugu ani kollar, etkisini o zaman gosterir. Virusu tamamen yokedecek bir ilac yok maalesef. Yani bu virusle yasamayi ogrenmek zorundasiniz. Eger 12 yaslarinda falan olsa idiniz ya da bu virusu kapmamis olsa idiniz o zaman bunun asisi var onu onerebilirdim ama artik sizin icin asi olmaz. Cunku tasiyicisiniz. Virusle bir omur yasayacaksiniz. Her 10 kadindan biri bu virusu tasiyor aslinda. Genelde yanlis kisilerle beraber olan erkeklerden bayanlara geciyor. Kendinizi korudugunuz surece problem yok. 6 ayda bir kez smear testi ile kontrol olabilirsiniz. Testin sonucu ertesi gun belli oluyor zaten. Eger virus etkili olmaya baslarsa o zaman da virusu tam yok edemeseler de ilac tedavisi veriyorlar ve gerekirse de ufak operasyonlar yapiyorlar. Yakmak gibi ya da rahim agzini almak gibi. Cok endiselenmeyin. Sadece bagisiklik sisteminizi guclu tutun. Diyorum ya cogu kisi bilmese de her 10 kadindan biri maalesef bu virusu tasiyor. Gecmis olsun.Evet öyle. göründügü kadarıyla bu konuyla cok bilgilisiniz . birşey soracam hani hpv testim kötü bir sonuc olursa ne gibi tedavim olabilr
uff evet hatırladım şimdi. kayınbiraderlerde eve doluşmuştuYok mismocum kocası rahat akşam erkenden uyuyomus
basit bir mantar hastalığında bile doktor hemen eşten tahlil ister. sizde niye beklemişler anlayamadım. bir garip gidiyor teşhis tedavi süreciniz. sakın ihmal etmeyin kontrollerinizi. ben eşini çok rahat buluyorum. yaşı küçük mü evliliğe mi alışamadı? aile olduğunuzu mu kavrayamadı hala neyse bilmem ama gamsız geliyor bana eşin sana karşı.yok hpv testinin sonucuna göre bakılacak eşiminkine
eşim 29 yasında 2 ocakta dogum gunu 30 a girecek ben yermi yasındaym evet cok rahat benim anlatmak istedigim bu benim büyük kaynım dün gelmis bi ay evde kalacak kücük kaynım bizimle yaşıyor . ne bilim ben mi tuhaf karşılıyorum anlamadm kiuff evet hatırladım şimdi. kayınbiraderlerde eve doluşmuştu
basit bir mantar hastalığında bile doktor hemen eşten tahlil ister. sizde niye beklemişler anlayamadım. bir garip gidiyor teşhis tedavi süreciniz. sakın ihmal etmeyin kontrollerinizi. ben eşini çok rahat buluyorum. yaşı küçük mü evliliğe mi alışamadı? aile olduğunuzu mu kavrayamadı hala neyse bilmem ama gamsız geliyor bana eşin sana karşı.
eşim 29 yasında 2 ocakta dogum gunu 30 a girecek ben yermi yasındaym evet cok rahat benim anlatmak istedigim bu benim büyük kaynım dün gelmis bi ay evde kalacak kücük kaynım bizimle yaşıyor . ne bilim ben mi tuhaf karşılıyorum anlamadm ki
iste benimde aklım cok karışık doktor normal olarak hemen kanser oldugumu söyledi aileme mesela söyledim . onlarda dedi normal nenen kanser deden kanser teyzen kanserdi bende dedim ben büyütüyorum . yani o günden sonra hastalıgımı araştırmayı bıraktım cocuk istiyorum belki eşim düzelir gercekten bir aile oluruz gercek anlamdauff evet hatırladım şimdi. kayınbiraderlerde eve doluşmuştu
basit bir mantar hastalığında bile doktor hemen eşten tahlil ister. sizde niye beklemişler anlayamadım. bir garip gidiyor teşhis tedavi süreciniz. sakın ihmal etmeyin kontrollerinizi. ben eşini çok rahat buluyorum. yaşı küçük mü evliliğe mi alışamadı? aile olduğunuzu mu kavrayamadı hala neyse bilmem ama gamsız geliyor bana eşin sana karşı.
dün sadece esime dedim üç erkek arasında kendimi yanlız hissediyorum bana dedi sen abimi mi sorun yapıyorsun ailemi cekemiyosan cık git dedi bende dedim tamam sen git salona yarn ailemi ararım hemen yine özür diledi şuanlık konuşmuyoruzAzcık sesini çıkar sende
dün sadece esime dedim üç erkek arasında kendimi yanlız hissediyorum bana dedi sen abimi mi sorun yapıyorsun ailemi cekemiyosan cık git dedi bende dedim tamam sen git salona yarn ailemi ararım hemen yine özür diledi şuanlık konuşmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?