eşim 29 yasında 2 ocakta dogum gunu 30 a girecek ben yermi yasındaym evet cok rahat benim anlatmak istedigim bu benim büyük kaynım dün gelmis bi ay evde kalacak kücük kaynım bizimle yaşıyor . ne bilim ben mi tuhaf karşılıyorum anlamadm ki
iste benimde aklım cok karışık doktor normal olarak hemen kanser oldugumu söyledi aileme mesela söyledim . onlarda dedi normal nenen kanser deden kanser teyzen kanserdi bende dedim ben büyütüyorum . yani o günden sonra hastalıgımı araştırmayı bıraktım cocuk istiyorum belki eşim düzelir gercekten bir aile oluruz gercek anlamda
vallahi düşünüyorum ne bilim en azından ben seviyorum ondan bir ortak birşeyim olsun istiyorum ne bilimBide çocuk yaparsin sen bundan
doğuluyumNerelisin merak ettim.
vallahi düşünüyorum ne bilim en azından ben seviyorum ondan bir ortak birşeyim olsun istiyorum ne bilim
ooo küçükte değilmiş.
ailende bir garip ayol
gencecik kız kanserden bahsediyor amaannn nolcak nenende dedende teyzende kanser diyorlargrip mi bu
sakın tavim sakınn kocam düzelsin diye çocuk yapma! sakın bu hataya
cevremdeki herkes garip vallahi demek kiben dahil
evet cok kötü esim icin ben sorunları bühütuyorum hep kavga cıkartan benim hicbirseyimiz yokmus bana diyo sakın abimin yaninda yanıma oturma bana kal git et deme uyardı bide valla hergun kavgalıyzBence yapma evliliginin gidişatı kötü sonra pişman olmada
evet cok kötü esim icin ben sorunları bühütuyorum hep kavga cıkartan benim hicbirseyimiz yokmus bana diyo sakın abimin yaninda yanıma oturma bana kal git et deme uyardı bide valla hergun kavgalıyz
ben ailem konusunda vercekten cok hassasim evet bırakmadılar kız cocugu okumaz liseyi bitirdim bi kere sınav hakki tanıdılar baktm etrafmda diyolar kızımı ii biri zengin biri olursa kesin verecem bi ara zorla vereceklerdi ben intihar edecektim annem vazgecirdi bi haftaya kalmadan eşim onlar istedi dedi verecez bende tamam dedim cünku bizim orda direk dedikodu oldu yok kizin sevgilisi var falan ondan direk verdiler bi haftayaa kalmadi nisan 6 ay sonra dugun simdide burdayımSınavı kazananadın diye niye evlendin ki bu rezillikte değil
Seneye tekrar girerdin sınava
Olmadı kursa gidersin ismekin ücretsiz meslek edindirme kursları var onlara katılırdın
Yaşında ufak hayır yani evliliği düşünmek niye
Yaşın mı geçti evde mi kaldın sanki koca biticekte sana kalmicak mı
Ailen de çok cahilmiş kusura bakma ama
Sanki bir an evvel seni evlendşripte senin evliliğinde bi beklenti içindeler gibi geldi
yine altını helirtim esimi sevim ben bu nedenle gidersem eve benim ailem eve almaz o da bu cesaretle git diyorHey allahım ya o nasıl iştir anlamadım. Bengidiyim siz keyfinize bakın o zaman de
seversin herseyine katlanirsin ya benimde o mesele cok sey oldu sustum ilgi dışında ben boşanirsam bu sebeblerden ailem beni almaz ailem onu oglu bellemisler beni kurban ediyolarSakin cocuk yapma.esinle konusarak sikintilarini isteklerini anlat..baktin esin degismiyor bosan canim.boyle bir kocayla bir omur gecmez ziyan olursun.ah vah edip pisman olursun keske dersin, ama omur geciipp gitmistir.
evet ama uzaktan hic esimi görmemistim nişanımda gördum eşimitavim eşin senin akraban değil miydi? yanlış mı hatırlıyorum
vallahi düşünüyorum ne bilim en azından ben seviyorum ondan bir ortak birşeyim olsun istiyorum ne bilim
ben ailem hakknda fazla detaya inmim konular acıldıkca acılıyo kaderimizde bu vardı diyelimVar mı daha böyle aileler yaa
Dizi film gibi
Zengin kocaya seni verdiler, peki koca fakirleşti iflas etti diyelim ondan alıp başka zengin biri bulup ona mı vercekler ne kadar mantıksız yahu
Kocanın kişiliği hiç mi önemli değil
Zengin olupta kişiliği beş para etmeyen erkekler de var
Ailenin önceliği ;kızımız rahat etsin kocasıyla mutlu mesut olsun birbirini sevsinler saysınlar huzurları olsun İlenin temennisimaddiyattan önce bu olmalıydı
Ailen çok büyük vebal aldı
bunu biliyorlar mı
sen evli misin ?Sen sosyal deney falan misin ya. Evden git diyen kocadan ortak birsey yapacakmis. Vallahi dusunuyorum diyor birde kendinde misin sen? Sana hpv bulastiran birinden degil cocuk yapmak ayni yataga bile girilmez.
Iyi yap ortak biseyler boy boy. Mumkunse iki sene aralari olmasin. Ondan sonra bahane edecek cocugu gosterirsin artik.
Sana bunlar mustehak desem ayip olmaz degil mi? Olmamali ya ne bileyim.
evet ama uzaktan hic esimi görmemistim nişanımda gördum eşimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?