Ne yapacam ya

Doktor alttan muayene yapmayla senin kanser olduğunu nerden anladı

Dedektiflikle alakası yok tavim.. ilk açtığın konu çok dikkat çekiciydi. Oradan aklımda kaldın.
Bak şu mesajın bile çok karışık. kanserin ilk aşaması demiş bırakmışsın.
Kanserin ilk aşaması mı? Kanser başlangıcı olma ihtimali var mı?
İkisi farklı şeyler.. Ya kendini doğru ifade edemiyorsun ya da doktorların sana dediğini tam anlayamıyorsun, durumu bize de yanlış aktarıyorsun.

tavim bence sen ilgi görmek istiyorsun
kocandan göremediğin ilgiyi biz gösteremeyiz ki dimi?
ascus ben ilk konularda paylastm. virüsün ismini ilk doktor bana anlatırken öyle anllattı direk kansersin dedi ben direk geldim internetten araştırdım kendime bakmazsam bi süre sonra kansere dönüşebiliyormuş zaten özele gittim detaylı anlattı

arkadaşım sana ilkokulda yazmayı öğretmediler mi? dilbilgisi, yazım kuralları filan... ygs yi kazanamazsın tabi , sen daha yazı yazmayı bilmiyorsun.. nasıl diploma alabildin, bir öğretmen olarak şaşkınım....

Smear testi demek istedin herhalde. . Orda dereceler var canım senin kaç çıktı 1. 2. 3.
iste sadece bana kagıt verildi 1 sene sonra gel tekrar test yaptır detaylı cıksın dedi sadece ascus yazıyor

Zaten kansersin demiş. . Kendine bakmazsan kanser ilerler yinede dikkat et ne diyim

bundan direk kanser teshisi kondu tabi inanmadım özel bi yere gittim

Yani benim anladığım, ilk gittiğin doktor sana kansersin dedi. Sonra başka doktora gittin. O da hpv virüsü var kansere çevirebilir dedi. Yani şuan kanser değilsin, kanser olma riski taşıyorsun. Benim anladığım bu. Dikkat et kendine. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye bak.

Yinede dikkat et esinden geçmiş galiba o npiyo hiç doktora gitmedimi yada sen sormadin mi ona

Bak senin için oturdum araştırdım önemi belirsiz ascus genellikle iyi huyludur. Vajinal serviks iltihabından kaynaklanirmis. . Bu da fitil yada krem ile tedavi edilirmis. . Ben bile iki dk da cozdumde koskoca doktor nasıl kanser dedi. .

Hpv virusu. Muhtemelen esinden bulasmis olabilir. Smear testi ile belirlemir. Smear testinin sonucu o kadar gec cikmaz. Eger bagisiklik sistemin guclu ise bu virus zarar vermeyebikir. 6 ayda bir smear testi yaptirmalisin. Eger bagisikik sistemin cokerse virus rahim agzi kanserine neden olabilir. 6 ayda bir duzenli smear testi yaptirmani oneririm. Virusu yok edici bir ilac yok ancak rahim agzi kanseri riski icin duzenli kontrol sart. Erkent teshis onemli cunku.

İste bende onu dedim ya direk ondan buraya kanserim dedim sonra bende araştrdktan sonra öyle olmadıgını anladım hpv testinide yapmamın sebebi belirsiz olması iyi huylu mu kötü huylumu bunun icin test yaptm şuanda iyi haber bekliyorum hayrlısıyla.

Evet öyle. göründügü kadarıyla bu konuyla cok bilgilisiniz . birşey soracam hani hpv testim kötü bir sonuc olursa ne gibi tedavim olabilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…