• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagini bilmeyen ben ! Yardim ....

Zeynep851

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
73
4
36
29
Arkadaşlar 7 yıllık bir evliliğim var eşimle birbirimizi sevmeden evlendik mantık evliliği benden 8 yaş büyük aile baskısından kaçmak için evlendim yağmurdan kaçarken doluya tutdum cok şey yaşadım gördüm ama artık öyle bir soğudum ki istemiyorum onu hayatımda beni çok yıprattı ve ailem destek olmuyor o adamdan ayrilirsan burda bir kapin yok nereye gidersen gir ne yaparsan yap buraya gelme dedi babam benimde yuvami yikarsin dedi napicam bilmiyorum hiskerim hersey bitti ona karsi ama vicdanjm birakmiyor beni rahat bosanmak istesemde uzulecek diye yardim edin ?

Bitirmezsen de her şey daha kötü olacak. Ayrılmak, sevmesen bile seni de üzecek neticede. Gidişat kötüyse eşini düşünemezsin. :KK51:

Bitirmezsen de her şey daha kötü olacak. Ayrılmak, sevmesen bile seni de üzecek neticede. Gidişat kötüyse eşini düşünemezsin. :KK51:
Bi kizimiz var 2 bucuk yasinda ailem beni kabul etmiyor napicam bilmiyorum benden nefret etmelerinden korkuyirum bencil oldugumu sadece kendimi dusunfugumu soyluyorlar

Bi kizimiz var 2 bucuk yasinda ailem beni kabul etmiyor napicam bilmiyorum benden nefret etmelerinden korkuyirum bencil oldugumu sadece kendimi dusunfugumu soyluyorlar
Anlayışsızlar demek ki. Öyle seyler söylemeleri hiç hoş değil. Alah yardımcınız olsun. 😔

Back
X