Ne yapacağını bilmemek!

Paradise lost

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
384
210
Arkadaşlar merhaba benim önceki konuları ı biliyorsunuzdur. Eşim ilk evlendiğimzden beri ailesinin lafına bakıp evde huzursuzluk yaratan biri bu sorunlar beni çok yıprattı ilk zamanlar eşim her şeyi yalanlardı. Ailem senin hakkında kötü konuşmuyor derdi. Ben konuşmalarına kulak misafiri olmuştum. Eşime beni ağır laflarla kötüleyip aklına girdiklerine şahit oldum bir gün tartışma esnasında duyduklarım söyledim eşim sen niye kulak misafiri oluyorsun gizli konuşuyoruz o insan bana içini döküyor özelini anlatıyor dedi. Ama arada sürekli beni kötüleyip eşimi bana karşı kışkırtıyordu. Hatta eşime git ona bu bu lafı de diyor eşim gelip aynı lafları bana kullanıyordu. Ben evliliği artık sürdürmek istemedim eşim ciddi olduğumu görünce söz artık kimsenin lafına bakmayacağım önemli olan evdeki huzur dedi. Evet çoğu konuda eşim değişti. Ama bazı durumlar var aklımı kurcalayan ve sanırım bu durumlar yüzünden tekrar boşanmayı düşünüyorum ama kararsızım. Eşime bir iki benim hakkımda olmayan olaylar sözler anlatılmış. Tabi ben bunları eşimden öğrenmiyorum gelip ailesiyle ilgili bir şeyi bana anlatmaz ama biz tartışınca ben, ailesi hakkında ne dersem gidip söyler. Dedim ki bak hep iftira hakkımda söylenilenler hatta git bu olayı konusu geçen kişiye sor dedim yok öyle bir şey. Eşim ailesinin açığını örtmek için hayır dedi öyle bir durum yok öyle bir şey demedi. Ama ben kulaklarımla duydum ve eşim de hatırlıyor ama ailesinin iftirasının üstünü örtüyor. Neyse uzatmadım durumları ama o iftira atanlarla bir daha hiç konışmadım. Eşim beni gezmeye götürdü ben de fotoğrafları sosyal medyaya attım. Ailesinden biri hemen beni neden götürmediniz diye aradı. Eşim de sona bana keşke götürseydik onun eşi yurt dışında kimse onu gezdirmiyor gariban dedi. Halbuki bizden çok gezer ama biz ne yapsak nereye gitsek bu ailede sorun oluyor. Bir de beni niye götürmedin diye sitem eden kişi benim ne iyi günümde ne kötü günümde yanımda olur. Bize bir yararı yoktur aksine bir de sürekli laf sokarak can sıkar. Eşim ise şimdi bana diyor ki gittiğimiz o yere onu da götürecem. Ben de eşime onlar en ufacık bir şeyde bizi mi düşünüyorlar dedim olsun o gariban diyor. Aslında ben götürme gitme demem ama eşim de benim ailemle görüşmeme onlarla gezmeye gitmeme izin vermiyor çünkü ben de onun ailesiyle o da benim ailemle sorun yaşadı. Eşim benim ailemle gitmeme izin vermezken bu kişiyi götürmek için benle tartıştı.Çok soğudum eşimden ama ne yapacağım konusunda kararsızım. Çünkü eşim ikili oynuyor ben gitme dedikten sona ailesiyle mesajlaştı ve hemen sildi ben de dedimgötürmwn için yine seni dolduruyorlar tabi. Senin bu kadar sinirlenip bana bağırma sebebin yine beni kötülemeleri dedim. İftira atıyorsun diyor ama mesajları neden sildi. Çok çıkmazdayım canım sıkkın sanki hiç bir şey demeden çıkıp gitsem bu evden dönmezsem rahatlayacak gibi hissediyorum.

Bu adamdan hıc bısey olmaz bencede dusun bosanmayı ımkanın varsa gerceklestır ınsan hayat arkadasına guvenmek ıster bu laf soyletıyor kendıde soyluyor ve arkandan konusması cok cırkın. Baska bırı ıcınde senınle tartısıp hemen dedıkodunu yapıyorsa nasıl evlı kalınırkı bu ınsanla

Etkilemek istemiyorum ama senin basin daha cok agriyacak gibi be arkadasim. Bu aile cok bozuk. Sogumaniz lazim. Sizi seven adam sizi ezdirmez.

Bana boşanmak mantıklı geldi. Adamın karaktersizliği, ailenin karaktersizliği...Bir ömür çekmeye değmez. İnsan kendi mutluluğunu düşünmeli. Bile bile ateşe atlanmaz. Daha da yıpranmadan, hazır soğumuşken ayrılıp daha huzurlu bir hayata geçiş yapabilirsiniz.

Koşarak uzaklaşırım.
Aile bozuk bi kere.
Ailenin bozuk olduğu evliliğin düzeldiğini görmedim daha.
Çok haklısınız üstüne bir de ben yanlış yapıyorum açık arıyorum diyorlar. Eşim de yıllarımı çaldın boşanamazsın diyor. Ben bu saatten sona nasıl düzen kıracam sana 5 yılım gitti diyor hep ben suçlu gibi yansıtılıyorm. Eşim düzeldi çabalıyorum sen hiç çaba göstermiyon diyor ama çok kararsızım bir yanım hep boşan diyor.

Mide bulandırıcı. Karısının arkasından atılıp tutuluyor o da dinleyip ona göre hareket ediyor.
Keşke çıkıp gitseniz ama zannetmiyorum boyle bir sey yapacaginizi
Ben gittim aslında boşanma için her şeyi ayarladım ama ailem bir oyunla beni geri döndürdü. Şu an oyunları anlıyorum keşke hiç dönmeseudim diyorum. Valizimi aldım çıkacaktım tekrar eşim asla çıkamam dedi. Boşanmıyacam diyor. Evi terk edip gitsem bu sebeplerden dolayı boşanma davası kabul olur mu kanıt yoksa dava düşüyor diyorlar.

Sana güvenmiyorum dedim. Bak artık konuşturmuyorum diyor o evliliğin ilk zamanlarıydı diyor. Ama mesajları siliyor benden uzakta konuşuyor sessiz sessiz. Bunları deyince iftira atma kimse sana bir şey demiyor diyorelinde kanıt var mı diyor. Eskiden elimde kanıt vardı artık çok temkinli davranıyor ben de elime bir şey geçmeyin e sadece yaptığı durumları yorumlıyorum. Saklanacak bir şey olmasa mesajları silmezdi.

Etkilemek istemiyorum ama senin basin daha cok agriyacak gibi be arkadasim. Bu aile cok bozuk. Sogumaniz lazim. Sizi seven adam sizi ezdirmez.
Ezdirme diyorum. Ne yapıyorum da seni ezdiriyorum gidip aileyi boğayım mı diyor. Bunu anlatsam da anlamıyor ben senin zaten arkandayım diyor kimse konuşamaz diyor. Ama ailesini biliyorum ben bir laf desem onu dağ gibi büyütüp eşimi doldururlar. İlk zamanlar dolduracak bir şey bulamayıp iftira atarak doldurdular. Şimdi de açık kolluyorlar.

Ben de bunu istiyorum ama eşim öyle bir konuşuyor ki ben artık çabalıyorum ben sana ne yapıyorum başkasının yaptıkları yüzünden benden ayrılıyorsun diyor. O kadar kararsızım ki keşke büyük bir olay olsa da ondan sona çekip gitsem diyorum.

Terk sebebiyle boşanma davasını terk edilen acar kural olarak ama bunun da ayrıntılı bir çok kısmı var . başka sebeplerle de boşanma davası açabilirsiniz evlilik birliğinin temelinden sarsılması gibi. Maddi ve manevi tazminatlar için kusur önemli. Bulunduğunuz şehirdeki barodan maddi durumunuz iyi değilse avukat talep edip hukuki yardım alabilirsiniz ücretsiz

Onemlı olan kanıt degılkı senın guvenın kalmamıs dedıklerıne bakılırsada haklısın ılla o kabul edecek dıye bısey yok

Tazminat bir şey istemiyorum zaten. Dava düşmesin yeter büyük ihtimal çekişmeli olur eşim anlaşmalıya yanaşmıyor. Bu işlemler hakkında bilgisi olan var mı işl ne yapıyoruz.

İki taraf da huzursuz. Çocuk yoksa ne diye birbirinize hayatı zorlaştırıyorsunuz? İşiniz var mı?
Ben de bunu anlamıyorum hem eşim benim bu evliliği hak etmediğimi söylüyor hem boşanmaya yanaşmıyor. Bana haksız yere laflar söylüyor madem öyle biriysen devam etme diyorum belki düzelirsin diye bekliyorum diyor. Ve Çocuk istiyor sürekli yaşım 35 geçiyor sen bu evliliğe bir çocuk bile yapmıyorsun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…