- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- Konu Sahibi Paradise lost
Arkadaşlar merhaba benim önceki konuları ı biliyorsunuzdur. Eşim ilk evlendiğimzden beri ailesinin lafına bakıp evde huzursuzluk yaratan biri bu sorunlar beni çok yıprattı ilk zamanlar eşim her şeyi yalanlardı. Ailem senin hakkında kötü konuşmuyor derdi. Ben konuşmalarına kulak misafiri olmuştum. Eşime beni ağır laflarla kötüleyip aklına girdiklerine şahit oldum bir gün tartışma esnasında duyduklarım söyledim eşim sen niye kulak misafiri oluyorsun gizli konuşuyoruz o insan bana içini döküyor özelini anlatıyor dedi. Ama arada sürekli beni kötüleyip eşimi bana karşı kışkırtıyordu. Hatta eşime git ona bu bu lafı de diyor eşim gelip aynı lafları bana kullanıyordu. Ben evliliği artık sürdürmek istemedim eşim ciddi olduğumu görünce söz artık kimsenin lafına bakmayacağım önemli olan evdeki huzur dedi. Evet çoğu konuda eşim değişti. Ama bazı durumlar var aklımı kurcalayan ve sanırım bu durumlar yüzünden tekrar boşanmayı düşünüyorum ama kararsızım. Eşime bir iki benim hakkımda olmayan olaylar sözler anlatılmış. Tabi ben bunları eşimden öğrenmiyorum gelip ailesiyle ilgili bir şeyi bana anlatmaz ama biz tartışınca ben, ailesi hakkında ne dersem gidip söyler. Dedim ki bak hep iftira hakkımda söylenilenler hatta git bu olayı konusu geçen kişiye sor dedim yok öyle bir şey. Eşim ailesinin açığını örtmek için hayır dedi öyle bir durum yok öyle bir şey demedi. Ama ben kulaklarımla duydum ve eşim de hatırlıyor ama ailesinin iftirasının üstünü örtüyor. Neyse uzatmadım durumları ama o iftira atanlarla bir daha hiç konışmadım. Eşim beni gezmeye götürdü ben de fotoğrafları sosyal medyaya attım. Ailesinden biri hemen beni neden götürmediniz diye aradı. Eşim de sona bana keşke götürseydik onun eşi yurt dışında kimse onu gezdirmiyor gariban dedi. Halbuki bizden çok gezer ama biz ne yapsak nereye gitsek bu ailede sorun oluyor. Bir de beni niye götürmedin diye sitem eden kişi benim ne iyi günümde ne kötü günümde yanımda olur. Bize bir yararı yoktur aksine bir de sürekli laf sokarak can sıkar. Eşim ise şimdi bana diyor ki gittiğimiz o yere onu da götürecem. Ben de eşime onlar en ufacık bir şeyde bizi mi düşünüyorlar dedim olsun o gariban diyor. Aslında ben götürme gitme demem ama eşim de benim ailemle görüşmeme onlarla gezmeye gitmeme izin vermiyor çünkü ben de onun ailesiyle o da benim ailemle sorun yaşadı. Eşim benim ailemle gitmeme izin vermezken bu kişiyi götürmek için benle tartıştı.Çok soğudum eşimden ama ne yapacağım konusunda kararsızım. Çünkü eşim ikili oynuyor ben gitme dedikten sona ailesiyle mesajlaştı ve hemen sildi ben de dedimgötürmwn için yine seni dolduruyorlar tabi. Senin bu kadar sinirlenip bana bağırma sebebin yine beni kötülemeleri dedim. İftira atıyorsun diyor ama mesajları neden sildi. Çok çıkmazdayım canım sıkkın sanki hiç bir şey demeden çıkıp gitsem bu evden dönmezsem rahatlayacak gibi hissediyorum.