arkadaşlar 4 senelik evliyim ama son 2 senem kabus gibi geçti iyi bildiğim eşimin ailesi tam bir yılanmış özellikle kayınvalidem beni herkesin ağzına malzeme etti hamileyken tatsızlık çıkardı sineye çektik doğum yaptım evimde kaldı normal gibi davrandı ama bi gitti pir gitti herkese beni kötülemiş yaşadığım moral bozukluğu bize verdikleri maddi zararlar vs. bide ailemin umursamazlığı beni ne durumda olduğumu bile bile yalnız bıraktılar kaynanamla şimdi konuşuyoruz ama kadını sevmiyorum bana yaptıkları aklıma geliyo eşim için katlanıyorum ama o kadar sinirlerim yıprandı ki eşime ve cocuğuma tahammül edemiyorum bağırıp çağırıyorum herşeyi yanlış anlıyorum eşimde üzülüyo bu duruma ne yapmam lazım sizce bi akıl verin lütfen
ailen bile arka çıkmamış cnm sana ya üzüldüm valla sinirlerin yıpranmış artık belli kv sana onları yaparken laf söylerken kocan napıyodu merak ettim doğrusu yardım almalısın cnnm tek seçenek bu yada gidebiliyosan bi yere git çocuğunla kafanı dinle gel evine
eşim çok şükür hep yanımdaydı hatta uzunca ,bi süre görüşmedi onlarla sinirlenip üzülüyordu ben bişey diyemediğim için içimdeki öfke gittikçe büyüdü çünkü cesareti olup yüzeme söyleseydi cevabını verirdim bunu söyleyemediğim için aklıma geldikçe sinirleniyorum