Ne yapacağımı lütfen yardım edin?

Çocuğun ağzını burnunu kırdırın, ayrılsın kardeşinizden.
Kardeşinizi de ailenize söyleyin. Alternatif kalmasın.

İnsanlara anladığı dilden muamele etmek gerektiğine inanıyorum.

Çocuğun ağzını burnunu kırdırın, ayrılsın kardeşinizden.
Kardeşinizi de ailenize söyleyin. Alternatif kalmasın.

İnsanlara anladığı dilden muamele etmek gerektiğine inanıyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Mesela ben anneme deseydim ki anne sevgilim istemediği için okulu bırakmak istiyorum diye, yemin ederim annem kemiklerimi tek tek kırardı

Kardeşini yolla buraya saçmalamasın. O yaşlarda evdekilerden daha çok eli dinler kızlar. Burda herkes anlatır yazar hayatını bir erkeğin belirsizliğine kurban etmesin.

Ailenize soyleyemiyorsaniz çocuğun gozunu korkutun onun ailesine söyleyin uzak dursun kizimizdan diye

Kardeşinizi psikoloğa görürün. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş buyur diyin. En azından 3-4 seans zorla götürün.

Kardeşinizi psikoloğa görürün. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş buyur diyin. En azından 3-4 seans zorla götürün.
Gerçekten ona karşı çok öfkeliyim ya. Çok dil döktüm, bana tamam gerçekten haklısın diyor sonra yine onunla saatlerce mesajlaşıyor. Deli oluyorum ya

Üniversiteyi kazandıgım sene erkek arkadasım okula gidersem ayrılacagımızı söyledi. Aileme bişey diyemediğim için gittim 3.gün ben yapamıyorum diye geri döndüm. Dönüş yolunda tam 4 saat düşündüm babam beni okutmak için ugrasırken ben elin oglu için ne yapıyordum iner inmez de dönüş biletimi aldım. İlk sene ite kaka ünide hiç bir erkekle muhattap olmadan okulla yurt arasında gidip geliyordum. Bir gün kıskançlığından bogazıma bıcak dayadı o gün o ilişki benim için bitti. Sonra otogarda da yattı kapımda da hiç önemi olmadı. O yaşta insan düşünemiyor ama Allah kendi özgüvensizliği yüzünden karşıdaki insanı kısıtlamaya çalışan herkesin belasını versin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…