- 28 Eylül 2024
- 18
- 1
- 24
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
ben 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Bundan 2 sene önce bir çocukla ilişkim oldu. 6 ay sürdü ve uzak mesafeydik. Birkaç kere onun ısrarıyla özel konular hakkında konuşmuştuk, bana o zaman hiç ayrılmayız gibi geliyordu. Fotoğraf vs atmadım zaten yüzyüzede de bir yakınlığımız olmadı ama sexting diyebileceğimiz mesajlar attım çocuğa. Çok kısa sürdü zaten çocuk beni terk etti ayrıldık. 1 senedir de başka birisiyle harika giden bir ilişkim var. Eski sevgilimle ortak tanıdığımız çok. Hatta eski sevgilim de bana sürekli unuttum dediği eski sevgilisiyle barışmış. Duyunca Allah belalarını versin diyip geçtim. Ve ben Eski sevgilisini de tanıyorum. Ama Ben durduk yere çocuk o mesajları birine atar mı, beni tehdit eder mi adımı çıkarmış mıdır diye düşünmeye başladım, pişman olacaksan neden yaptın diyebilirsiniz ama 20 yaşındaydım, zaten 1-2 kere oldu bu durum, çocuğun beni sevdiğini sanıyordum güya. Yeni sevgilim bu mesajları görse bana hiçbir şey demez ondan yana şüphem yok ama 1,5 senedir ayrı olmamıza rağmen böyle bir korkuya kapıldım. Aileme atsa bile korkum yok ama bulunduğum çevrede adımı çıkarır mı diye çok endişelendim. Niye bu 1,5 sene sonra sana dank etti derseniz bir fikrim yok. Resmen kuruntu yapıyorum, yardımınıza ihtiyacım var. Çocuk yani eski sevgilim de bu durumla alakalı beni tehdit bile etmedi, ima da yapmadı, ben yanarsam onu da yakarım eski sevgilisi de bu muhabbeti bildiği halde kabul etmiş olur. Zaten ikisi de midesiz insanlar belli ki ama bilmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum