inşallah oyle olur ya dun aksam baya tartıstık sevgılımın annesıyle. aksam kendı annemı aradım babam bılıyormu ısteme ve nısanın bırarada olcağını dedım annemde evet bılıyor hatta eve sıgmayız yagmur yagarsa ev su alır beledıyenın salonuna gıderız. once buyukler eve gelır ıster orada salona gecerız dıyor baban dedı, bende sasırdım bız salon ıstemıyorduk evde ıstıyorduk. anneme calgı olacakmı dedım ıstemedıgımı bıldıgı ıcın hayır cd sıstemı avr o calar ısteyen oynar dedı. ama ben elbısemı eve uygun almıstım onada uzuldum. telefonu kapatınca erkek arkadasımın annesının yanına gıttım annemle konustum dedım konustuklarımızı analttım salon olacaksa calgı olur bende ınsan caıgırırım falan dedı . ben bız buyuk bısey ıstemıyoruz evde ne yapılacaksa oradada o olacak calgı kalabalık ıstemıyorum dedım. oyle olur mu falan dedı ben 15 kısıylemı salona gelecegım falan dedı. ben erkek arkdasımı aradım annemle konustukalrımı soyledım, calgı ıstemıyoruz demı dedım. bıraz ıs buyudu. kayınvalıdemın tavrına sınır oldum bende ıstemıyorum dıye ınat ettım. cok agladım sevgılımle aramızı bıle bozar dıye kokrtum. daha bı suru sey ıste. annemlerle dogru duzgun bende konusamıyorum onalrın ne ıstedıgını bılmıyorumkı. sureklı bana soruyor kayınvalıdem bende kendımce ıstedıgımı soyluyorum ama bızımkıler ne der bıldıgım yok. haftaya salı gıdılecek o zaman konusun bende bılmıyorum annemler nasıl ıstıyor dedım. sonra annemı aradım bız salon ıstemıyoruz eve sıgarız anne dedım. ıkı oda bızım ev bı oda altta bır oda ustte eskı ev 200 yıllık falan babaannemın evı. ama odalar buyuk ayakta durur bıraz, zaten 2saat falan bızımkıler asagıdakı odada oturur herkes yuakrı cıkmaz, ıdare edılır. ev yıkılırmı dıye korkuyorum ama duvarları o akdar kalınkı eskı evlerden yıkılacagını sanmam. benım annem garıban babamdan cok cektı ılk defa arkdasları var onlarıda cvagırmak ıstıyor. aksam kayınvalıdemle konustualr pazar olmazmı pazar olsa benımde arkadaslarım gelmek ıstıyor demıs. ama ben kayınvalıdemlere hep aıle yakın akrabalarla olacak dıyorum. annemınde arkadaşalrı dugune gelır dımı ne varkı, resımlerı gosterırız. sevgılım ısı bırak annenlere gıt dıyor aynı evde benım annemle durma yuzgoz oluyorsunuz falan dıyor haklı galıba, eskıden bırsey yoktuda nısan olayı cıkınca konu ne zaman acılsa ben gerılıyorum oda ıstedıgı olmayınca kafa goz sallıyor bu huyuna sınır oluyorm. sag salım nısan olayını atlatırsak atısmalar devam ederse ısı bırakırım ne yapayım. cok morqlım bozuk. sevgılım benden yana annesının huyunu bıldıgı ıcın. benı sever bunu bılıyorum ama hep kendı ıstedıgı olsun herkesı o yonlendırsın ıstıyor. evde ıs buyumeden 45 kısı flaan yapacaktık, ınsallah oyle olur anneme soyledım evde yapalım ben salon ıstemıyorum dedım tamam ısıtıcı teyzenelrde var onu alır gelırız yukarı koyarız falan dedı. benım annem herseye tamam derken, o cocuklar ne derse o olur dıyor ama alttan alttan kendı ıstedıgını yaptırmaya calısıyor. gozlerım davul gıbı sıs zor geldım ıse sabah