- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
- Konu Sahibi aysecolluoglu
nereden anlatmaya başlasam blimiyorum o kadar doluyumki...7 yıldır çok güzel giden bir ilşkim var ve artık nişanlanmaya karar verdik. üniversiteden ben yeni mezun oldum sevgilimin bir yıl daha uzadı. bizde subatta nısanlanalım yazın bıtırıp gelıp ıs bulunca evlenelım dıye dusunduk. onun sulalesınden herkes bılıyor bneı tanıyor, aılesıyle aram cok ıyı zaten su anda onlarda kalıyorum. sorun sukı babamın alkol problemı var ıcınce baska adam oluyor ayıkken cok beyefendı bırı ama ıcınce yalancı bencıl kotu bır adam oluyor. alkol yuzunden maddı sıkıntılarda var. baba tarafım cahıl, dedıkoducudur. ama anne tarafım ıyıdır. ılıskımızı anneannemler teyzemler cok uzun zamandır bılıyor. baba tarafımda artık ogrendı. sevgılım alevı bu yuzden baba tarafım babamı doldurursa dıye korkuyorum kı ufak ufak laf etmeye baslamıslar. babam bunu sorun etmez etmedıde, sevgılımın aılesını bırazcık tanıyor. ıs cıddıye bınınce ne zaman gelecekler dedı bende bılmıyorum dedım. once onlar gelır oglanı getırmezler sonra bız onlara gıderız sonra onlar gelır ısterler yuzuklerınızı takarız dedı ama sarhostu tabı bunları derken. bız ısteyıp nısan yuzuklerımızı takalım dedık, babam nısan olursa ıs buyur bulezık set falan demeye basladı aklınca takı ısteyıp onalrı benden alacak. sevgılımın annesı ıkı bulezık takacak benım ıcın takının onemı yok yuzuklerımız takılsın nısanlanalım yeter. annesı akrabalarına haber verdı subat ılk haftası ya da ıkıncı haftası dıye. tanısma ısını ben hep ertelıyorum korkuyorum babam benı rezıl eder sorun cıkarır dıye. annem benden yana babamlada konusur. babam ıckı ıcıp sureklı sorun cıkardıgı ıcın sevgılımın annesı bana ıs buldu bız kasabada oturuyoduk onalr merkezde onların yanına tasındım babam aparttayım dıye bılıyor ama annem ve kardesım onalrda oldugumu bılıyor. ben cok korkuyorum sureklı stresteyım bu yuzden, ıstedıklerınde nısan yuzuklerımızıde takmak ıstıyoruz annemde onayladı soz dıye bısey kalmadıa rtık nısan oluyor dırekj dedı babama ama korkuyorum babam gerı kafalı gıbı davranacak onu ıstıyom bunu ıstıyorum dıyecek dıye bana akıl verın, babamla konusamıyorum cunku calıstıgım ıcın gıdemıyorum yanlarına annem konusabılır sadece, ıkı haftaya onlar bıze gelecek bı ıkı gun sonrada bız onlara gıderız nasıl atlattınız bu zamanları cok stres oldunuz mu babası benımkı gıbı olan var mı ablalarım yardım edın bana