ne yapacağımı bilmiyorum

ilerde olmazsa olmaz biterse biter ben buna bişey demiyorum ama şimdi ortada hiç bir şey yokken bu hale gelmemiz beni bitiriyor. Ailesinden birisi gerçekten kötü durumda
Geçmişe fayda yok, geleceğe bakacaksınız.
Öncelikle karakteri beş para etmezmiş üzgünüm ama gerçek bu.
Resmen faydalanmış sizden.
Sevgisinin bitmesi için söylediği, ortaya koyduğu bahaneler çok çirkin.
Birde yaşadığı ilişkiyi inkar edecek kadar karaktersiz.
Muhtemelen ailesi bir kız buldu ve o yüzden size karşı böyle.

Şahsen ben olsam yüzüne bile bakmaz yoluma devam ederim...

Son düzenleme:
artık bende öyle yapmaya karar verdim çok teşekkür ederim herkesin ysardımı için :)

Kesinlikle başkasını buldu ailesi buda yedekte tutuyor hanımefendiyi

Onun sizden uzaklaşmaya başladığını fark ettiniz ve beraber oldunuz ya, hah işte hatayı tam da orada yaptınız. Devamı da geldi; üstüne gitmeler kapısına gitmeler sitemler ara beniler... geçmiş olsun. Ben de bişey biliyosam toksik bi ilşkiye doğru emin adımlarla ilerliyosunuz.

Bu adamla asla olma lütfen, tekrar seninle yatmak için dil döküp yine gidecek, olacak olan o. Uzaklaştığı dönemde başka şeyler oldu. Sakın inanma, uzak dur.

Bu adamla asla olma lütfen, tekrar seninle yatmak için dil döküp yine gidecek, olacak olan o. Uzaklaştığı dönemde başka şeyler oldu. Sakın inanma, uzak dur.
artık olamam beni bu şekilde bırakıp gitmesini kabullenemiyorum giderken çok kötü bi durumdaydım üç gün oldu hala bi mesaj bile atıp nasılsın demedi. Uzaklaştığı zaman ne oldu hiç bilmiyorum

evet en büyük hatayı orda yaptım keşke hiç devam ettirmeseydim uzaklaştı sebebini de söylemiyor sürekli düzeleceğiz seni seviyorum benim psikolojim bozuk, iyi değilim diye bana umut vermeye devam etti. Bundan sonra ilişki diye bişey kalmadı ki

Tecrubeyle sabit ne istedigini bilmeyen erkekten hicbir sey olmaz. Kendini yorma derim. Bu isin sonu her sekilde hüzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…