- 14 Kasım 2009
- 890
- 286
- Konu Sahibi Ftmnrtbn98
Ben 27 yaşında az daha beklesem mi diye düşünürken 19 yaşında... Allah'ım sen akıl versin bu Türk kızlarina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koşarak uzaklaşSelam herkese ben 19 yasindayim 3 ay sonra 20 ye gircem. Sözlüyüm sözlüm askerde biz 3 yil kadar konustuk. Sonunda evlenmeye karar verdik. Beni ailemden istediler ama ayri ev olmayacagini kayinvalidemle yaşayacağımı söylediler. Benim ailem olmaz dedi bende bilmiyorduk böyle birsey olacagini o zaman yollar ayrilsin dediler. Vazgectim kaybetme korkusundan desim maddi durum düzrlrnr kadar yasariz diye aileme. Onlar beni verdi. Simdi hemen dügün yapcaklar ama benim kayinvalidem herseye karisiyor giydigim kiyafete kadar korkuyorum hevesim kalmadi birde hasta oldugu icin kimse ona birsey demiyor diyemiyor. Sözlümu de sen erkeksin bir adim öndesin deyip gaza getiriyor ben korkuyorum ömür geciremicem böyle ama seviyorum da ayri ev konusunu sözlume actim sen ailemi istemiyor musun diyor yardim edin hic iyi degilim
19 yasında iken bu mevsimde üniversitenin bahar şenliklerinde idimHepinizs cok tesekkür ederim oyle bir karmasanin icindeydim ki ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyordum. Beni cesaretlendirdiniz. En azindan ne istedigimi biliyorum nasil davranacagimi da. Yarin ilk isim bu konuyu konusmak olcak eger kabul etmiyorlarsa da bir an önce yol vercem.
Aklın varsa vazgeç aynılarını yaşadım 6 senem zehir oldu ve boşandım sonunda sakın canım bak senden büyüğüm ve tecrübeliyim hayatının en güzel yıllarını heder etmeSelam herkese ben 19 yasindayim 3 ay sonra 20 ye gircem. Sözlüyüm sözlüm askerde biz 3 yil kadar konustuk. Sonunda evlenmeye karar verdik. Beni ailemden istediler ama ayri ev olmayacagini kayinvalidemle yaşayacağımı söylediler. Benim ailem olmaz dedi bende bilmiyorduk böyle birsey olacagini o zaman yollar ayrilsin dediler. Vazgectim kaybetme korkusundan desim maddi durum düzrlrnr kadar yasariz diye aileme. Onlar beni verdi. Simdi hemen dügün yapcaklar ama benim kayinvalidem herseye karisiyor giydigim kiyafete kadar korkuyorum hevesim kalmadi birde hasta oldugu icin kimse ona birsey demiyor diyemiyor. Sözlümu de sen erkeksin bir adim öndesin deyip gaza getiriyor ben korkuyorum ömür geciremicem böyle ama seviyorum da ayri ev konusunu sözlume actim sen ailemi istemiyor musun diyor yardim edin hic iyi degilim
Kadin dusmez de konu sahibi gibi bir cocuk duser zira kendisi cocukKK üyesi bir kadın bu tuzağa düşmemeli onca konudan sonra
Aynen abla katılıyorum ben de evlenmeden önce keşfetseydim burayı keşke 1 yıl çektiğimi çekmezdim belkiYavrum,evladım,oğlumla yaşıtsınız.
Aklını başına topla.
Ayrı ev sözü bile alsan,
sakın evlenmek için acele etme.
Oku,okuyamıyorsan bir kursa git,
meslek öğren,sertifika al,en kötü bir mağazaya,markete gir,kendi paranı kazan.
Hayatı ve insanları tanı,insan ilişkilerini öğren.
Bak bakalım,o zaman sana böyle davranabilecek mi sözlün ve ailesi?
Bir de kadınlar kulübünde eşiyle sorun yaşayan,şiddet gören ama boşanmayan ablalarının konularını bir oku.
Keşke bizim de,sizin yaşınızdayken,
akıl alabileceğimiz böyle platformlar olsaydı.
Aaaaa seviyorsan evlen. Çok mutlu olursun. Sevgi her şeyi yener. En acımasız kaynana bile sevgi karşısında dize gelir. Gelmezse de çok sevdiğiniz için kaynananız ne ye derse onu yer, nereye git derse oraya gidersiniz. Çünkü çooook seviyorsunuz. Eşiniz sizi savunmasa bile siz Sevginizle her şeyi aşarsınız. Olmazsa boşanırsınız. Boşanmakta ne var. Çok kolay bir şey. Sonra da buraya ailem haklıymış diye konu açarsınız.Selam herkese ben 19 yasindayim 3 ay sonra 20 ye gircem. Sözlüyüm sözlüm askerde biz 3 yil kadar konustuk. Sonunda evlenmeye karar verdik. Beni ailemden istediler ama ayri ev olmayacagini kayinvalidemle yaşayacağımı söylediler. Benim ailem olmaz dedi bende bilmiyorduk böyle birsey olacagini o zaman yollar ayrilsin dediler. Vazgectim kaybetme korkusundan desim maddi durum düzrlrnr kadar yasariz diye aileme. Onlar beni verdi. Simdi hemen dügün yapcaklar ama benim kayinvalidem herseye karisiyor giydigim kiyafete kadar korkuyorum hevesim kalmadi birde hasta oldugu icin kimse ona birsey demiyor diyemiyor. Sözlümu de sen erkeksin bir adim öndesin deyip gaza getiriyor ben korkuyorum ömür geciremicem böyle ama seviyorum da ayri ev konusunu sözlume actim sen ailemi istemiyor musun diyor yardim edin hic iyi degilim
19 yasında evlenmek kimin fikri?Selam herkese ben 19 yasindayim 3 ay sonra 20 ye gircem. Sözlüyüm sözlüm askerde biz 3 yil kadar konustuk. Sonunda evlenmeye karar verdik. Beni ailemden istediler ama ayri ev olmayacagini kayinvalidemle yaşayacağımı söylediler. Benim ailem olmaz dedi bende bilmiyorduk böyle birsey olacagini o zaman yollar ayrilsin dediler. Vazgectim kaybetme korkusundan desim maddi durum düzrlrnr kadar yasariz diye aileme. Onlar beni verdi. Simdi hemen dügün yapcaklar ama benim kayinvalidem herseye karisiyor giydigim kiyafete kadar korkuyorum hevesim kalmadi birde hasta oldugu icin kimse ona birsey demiyor diyemiyor. Sözlümu de sen erkeksin bir adim öndesin deyip gaza getiriyor ben korkuyorum ömür geciremicem böyle ama seviyorum da ayri ev konusunu sözlume actim sen ailemi istemiyor musun diyor yardim edin hic iyi degilim
Selam herkese ben 19 yasindayim 3 ay sonra 20 ye gircem. Sözlüyüm sözlüm askerde biz 3 yil kadar konustuk. Sonunda evlenmeye karar verdik. Beni ailemden istediler ama ayri ev olmayacagini kayinvalidemle yaşayacağımı söylediler. Benim ailem olmaz dedi bende bilmiyorduk böyle birsey olacagini o zaman yollar ayrilsin dediler. Vazgectim kaybetme korkusundan desim maddi durum düzrlrnr kadar yasariz diye aileme. Onlar beni verdi. Simdi hemen dügün yapcaklar ama benim kayinvalidem herseye karisiyor giydigim kiyafete kadar korkuyorum hevesim kalmadi birde hasta oldugu icin kimse ona birsey demiyor diyemiyor. Sözlümu de sen erkeksin bir adim öndesin deyip gaza getiriyor ben korkuyorum ömür geciremicem böyle ama seviyorum da ayri ev konusunu sözlume actim sen ailemi istemiyor musun diyor yardim edin hic iyi degilim
İşler şimdiden belli olmuş birinci daha yaşın çok küçük bu acele ne ikincisi hiç bulaşma seviyorum diyorsun ya o sevgi uçar gider olumsuzluklar yaşanacağı şimdiden belli yakma kendiniSelam herkese ben 19 yasindayim 3 ay sonra 20 ye gircem. Sözlüyüm sözlüm askerde biz 3 yil kadar konustuk. Sonunda evlenmeye karar verdik. Beni ailemden istediler ama ayri ev olmayacagini kayinvalidemle yaşayacağımı söylediler. Benim ailem olmaz dedi bende bilmiyorduk böyle birsey olacagini o zaman yollar ayrilsin dediler. Vazgectim kaybetme korkusundan desim maddi durum düzrlrnr kadar yasariz diye aileme. Onlar beni verdi. Simdi hemen dügün yapcaklar ama benim kayinvalidem herseye karisiyor giydigim kiyafete kadar korkuyorum hevesim kalmadi birde hasta oldugu icin kimse ona birsey demiyor diyemiyor. Sözlümu de sen erkeksin bir adim öndesin deyip gaza getiriyor ben korkuyorum ömür geciremicem böyle ama seviyorum da ayri ev konusunu sözlume actim sen ailemi istemiyor musun diyor yardim edin hic iyi degilim