Ne yapacagimi bilmiyorum

Ftmnrtbn98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
3
8
25
Selam herkese ben 19 yasindayim 3 ay sonra 20 ye gircem. Sözlüyüm sözlüm askerde biz 3 yil kadar konustuk. Sonunda evlenmeye karar verdik. Beni ailemden istediler ama ayri ev olmayacagini kayinvalidemle yaşayacağımı söylediler. Benim ailem olmaz dedi bende bilmiyorduk böyle birsey olacagini o zaman yollar ayrilsin dediler. Vazgectim kaybetme korkusundan desim maddi durum düzrlrnr kadar yasariz diye aileme. Onlar beni verdi. Simdi hemen dügün yapcaklar ama benim kayinvalidem herseye karisiyor giydigim kiyafete kadar korkuyorum hevesim kalmadi birde hasta oldugu icin kimse ona birsey demiyor diyemiyor. Sözlümu de sen erkeksin bir adim öndesin deyip gaza getiriyor ben korkuyorum ömür geciremicem böyle ama seviyorum da ayri ev konusunu sözlume actim sen ailemi istemiyor musun diyor yardim edin hic iyi degilim😔😔

Selam herkese ben 19 yasindayim 3 ay sonra 20 ye gircem. Sözlüyüm sözlüm askerde biz 3 yil kadar konustuk. Sonunda evlenmeye karar verdik. Beni ailemden istediler ama ayri ev olmayacagini kayinvalidemle yaşayacağımı söylediler. Benim ailem olmaz dedi bende bilmiyorduk böyle birsey olacagini o zaman yollar ayrilsin dediler. Vazgectim kaybetme korkusundan desim maddi durum düzrlrnr kadar yasariz diye aileme. Onlar beni verdi. Simdi hemen dügün yapcaklar ama benim kayinvalidem herseye karisiyor giydigim kiyafete kadar korkuyorum hevesim kalmadi birde hasta oldugu icin kimse ona birsey demiyor diyemiyor. Sözlümu de sen erkeksin bir adim öndesin deyip gaza getiriyor ben korkuyorum ömür geciremicem böyle ama seviyorum da ayri ev konusunu sözlume actim sen ailemi istemiyor musun diyor yardim edin hic iyi degilim😔😔
Yapacagin en buyuk hata ayni evde yasamayi kabul etmek olur .. sen onu kabetmekten korktugun icin kabul edicegine nisanlin seni kaybetmemek icin ayri eve cikmayi neden dusunmuyor

Sizin bu dediğiniz bayaaa eskide kaldı kimse kabul etmez ...benim kv teyzem olur 2 yıl mecburiyetten ev üstünde kaldım 18 yaşındaydım çok ezdiler beni görümcem falan hiçbiri cekilmiyodu dünyanın işini yapsaydım bı tşk bile etmezlerdi hep daha fazlasını isterlerdi ne yapsam yaranamazdim hamileliğim boyunca hasretim uzanmaya sürekli gözleri üstümdeydi bir gün olsun odama erken geçip kapımı kapatıp eşimle zaman geciremedim hep laf ettiler...insan rahat değil bikere kayinbabam kayinim evdeyken rahat oturamazdim eşinle ilişki hayatı olmuyor insan utanir zorlanıyo. Düşünüyorum da ben nasıl dayanmışim şimdiki aklım olsa kabul etmezdim ama teyzem di iyi geciniriz sandım.. tmm şimdi evim ayrı çok iyi allah razı olsun ama ozamanlar kötüydü bence . Sende tavrını koyyy asla ev üstüne ev olmaz gitme pişman olursun kötü ayrilirsiniz söylim gerçekten ne olursa olsun cekilmiyolar..

Sizin bu dediğiniz bayaaa eskide kaldı kimse kabul etmez ...benim kv teyzem olur 2 yıl mecburiyetten ev üstünde kaldım 18 yaşındaydım çok ezdiler beni görümcem falan hiçbiri cekilmiyodu dünyanın işini yapsaydım bı tşk bile etmezlerdi hep daha fazlasını isterlerdi ne yapsam yaranamazdim hamileliğim boyunca hasretim uzanmaya sürekli gözleri üstümdeydi bir gün olsun odama erken geçip kapımı kapatıp eşimle zaman geciremedim hep laf ettiler...insan rahat değil bikere kayinbabam kayinim evdeyken rahat oturamazdim eşinle ilişki hayatı olmuyor insan utanir zorlanıyo. Düşünüyorum da ben nasıl dayanmışim şimdiki aklım olsa kabul etmezdim ama teyzem di iyi geciniriz sandım.. tmm şimdi evim ayrı çok iyi allah razı olsun ama ozamanlar kötüydü bence . Sende tavrını koyyy asla ev üstüne ev olmaz gitme pişman olursun kötü ayrilirsiniz söylim gerçekten ne olursa olsun cekilmiyolar..
Kimseye derdimi anlatamiyorum herkese ben ona birsey yaptirtmam cocuk o daha deyip benim giyimime herseyime karisiyor. Benim hevesim kalmadi sonunda sözlümden ayrilmak da olsa ben ayri ev konusunu acicam en azindan hakkimi biraz da olsa savunurum nişanlım da maddiyatdan dolayi olmaz diyor kafam cok karisik

Ya inanir misin bizim bir komsumuz vardi kacmis kiz 16-17 falan.. hatta kp ve kv dövüyordu sövüyordu hakaretler sesleri geliyordu falan hatirliyorum bende kucuktum. Sonra duydum ki kizini da birakmis bunlara kacmis gitmis o pskoloji ile. Insan kizindan bile vazgecebilir mi bilemiyorum.:KK43:

19 yaşındasın, hayatının baharı. Bile bile ateşe gitmektir bu. Geri dönüşü olmayan bir yola girme ne olur.

O eve girdikten 2 ay sonra sevgi de biter saygı da.

Asla asla kabul etmeyin.

" Benim ailemi istemiyor musun " cümlesi tam bir tuzak.

Aileyi istememek çok başka , çekirdek aile kurmak çok başka.

Yoksa gücünüz evlenmeyin. Sanki yaş gelmiş 50 ye başka kimse olmayacak, hayat durdu gibi davranmayın.

Herşey sevgi ve aşkla bitmiyor malesef annesi simdiden bunu yapıyor ve szlun de annesini destekliyor ise onllarla ayni evi ve hayati paylasmak seni huzursuz eder daha basindasin sevgi gözünü kör etmesin bence iyi düşün kimse için mutsuz olmaya değmez

Oku eline işini al sonra ne istiyosan yap bu dünyanın bin türlü hali var koca bulunuyo canım aşkta oluyo onsuz da ölmezsin ben nişanlandım nişan attım senin yaşında ama üniversitedeydim ozman karşımdaki adam senin nişanlın gibi demişti altlı üstlü olacaktık istemem dedim annem on karıya bedel dedi bnde git annenle evlen dedim sonra kaç tanesi çıktı karşıma evlemek için ama yine yanlış tercih yapmışım şuan da da boşanma aşamasındayım.. senin okul kapılarında gezmen üniversite sınavı için ders kovalıyo olman lazım ailen haklı seni ailesiyle oturmadığın için maraz çıkaran adam yarın sen ayrı eve çıkmak isteyince de maraz çıkarır.erkek milleti bi kere rahata alıştımı zora gelemez.askere gittiğine göre daha gelecek yeniden işte bulacak önce bi hayatlarınızı kurtarın erkek olarak bi sorumluluk alsın iş bulsun evini kursun herşeyi bırak güzelim oku ya oku..

19 yaşındayım, üniversite sınavına hazırlanıyorum. Burayı genelde takip ediyorum. Açılan konulara göz at istersen. Inan bana şu an çok ufağız. Ne istediğimizi bildiğimizi sanıyoruz ama aslında bilmiyoruz. Bu yaşlar kendimizi keşfetmek için en güzel yıllar. Erkenden bu işe girişerek hata edersin. Yıllar sonra fikirlerin, isteklerin değişecek. Ortam mutsuzsa hele bu karardan dolayı kendine de kızacaksın. Ders çalış, kendini keşfet, kendini tanı. Benim bu kadar ciddi ilişkim olmadı ama 3, 4 ayımı beni aldatan bir adama üzülmekle geçirdiğim için şu an ara ara yükseliyorum kendime. Şu da var bu olay olmasa kendimi belki bu kadar iyi tanıyamayacaktım. Bu kadar stresin altına bu yaşta girmemelisin. Kendimiz için yaşamalıyız. Acele etme. Gerçekten çok gençsin, genciz.

X