Ne yapacağımı bilmiyorum

Bakmaz çirkefleşeceklerini düşünüyorum. Büyük ittimalle eşim beni abime gönderip kızı vermeyecek bende kapıya polis dikip alacam
Ya burda bir konuda okumuştum polis gidip almamış. Velayet işlemleri bitmeden bir şey yapılmıyor diye bir üye konu açmıştı.
Siz bebeğinizi yanınizdan ayırmayın onun için öncelikle.
Çevrenizde güvenecegiz aynı zamanda kizinizla vakit geçiren başka kimse yok mu peki

Şimdi 1000 lirayla yaşıyorsun zaten. Eve çıksan kafadan 3000 gitse yine sana 1000 kalacak niye dert ediyorsun ki? Eşya masrafı için de o birikimden bişey alabileceğinizi düşünmüyorum onu unutup kredi çekmeniz en mantıklısı olur. Yavaş yavaş ödersiniz.

Psikolojik sorunlarınız yok, maaşınız var, eşinizi aldatma, çocuğunuzu dövme gibi bi durumunuz yok. Çocuk 1.5 yaşında.
Yüzde 99.9 çocuğu size verir mahkeme

Boşanmak politik bi karardır şimdi yapmak zorunda değilsiniz önce çocugun en az üç yaşına gelmesini bekleyin,bu arada babanızın sağlık durumu netleşir sonra ondaki maaş kartınızı iptal edin,çirkefleşebildiği kadar çirkefleşsin,gidip kendinize yeni kıyafetler alın,bakım yapım maaşınızı gerekirse elde tek kuruş kalmayacak şekilde harcayın,önce bi çıldırır sonrasında olası bi darp durumu olursa karakola gidin,onu rezil edebileceğimizi hissettirin dişlerinizi gösterin,onu umursamayın evde şimdiden yalnız yaşamaya alışın,ha bu arada düzelirse evliliği gözden geçirirsiniz düzelmezse ilk planınıza geri döner ayrılırsınız.

Seni baya sindirmiş.

Kizini niye kreşe vermiyorsun? Cocuklarin yeni bir ortama alışması max. 3 hafta sürüyor. Cıvıl cıvıl arkadaşlarla oynamak varken niye kv ıle oturuyor bu cocuk?

Ev tutup boşanma davasi rahatca açabilirsiniz... rahatca hemde.
4000 bin tl gelirin var.
Bu parayla rahatca yaşarsın...
Niye kendini bukadar ezdiriyorsun??

Normalde bende stratejik boşanma taraftarıyım.
Konu sahibinin durumunda stratejiye gerek yok.
Iyice sindirmişler... o evde kaldığı her saat maddi ve manevi zarar konu sahibi icin

Bence cok iyi hem bebek annenin gozunun onunde olur icin rahat eder hem de ailene hak ettiği destegi vermis olursun

Sizi hatırladım daha önce yazmış mıydım bilmiyorum ama yanlış anlamayın hata baştan sizde. Bana biri maaş kartını kredi kartını verse ben de seve seve alırım ben de bir işin ucundan tutmam düşünsene ne rahat hayat ooh kebap.her şeyi bir güzel karşı tarafa yigarim. Bana ne,Enayi olmasaymis.
Altınlara hiç girmiyorum,onlar yasal olarak sizin hakkınız.
Ya her şeyi göze alıp bosanacaksiniz, ya da yavaş yavaş eşinizin elinden haklarınızı tek tek alacaksınız

Anlamıyorum okumuş, kendi ayakları üzerinde duran bir kadın kendini bu duruma nasıl düşürür. Bir değil, iki değil bu yapılanlar. Kaç yıllık evlisiniz bu noktaya gelene kadar neden bir şey yapmadınız? Farkındayım sorduğunuz bu değil. Ama neden diye sorasım geliyor, Neden? Böyle adamları nerelerden buluyorsunuz? Kartınızı da mehrinizi de diğer tüm haklarınızı da alın. Çözülebilecek bir sorun gibi duruyor. Ama sizin biraz dişli olmanız lazım

sizi iyice sindirmişler kendinizi kullandırtmayın o kadar okumuşsunuz doktora yapmışsınız kendinizi böyle bir konuma nasıl düşürdünüz lütfen kimseye mecbur değilsiniz

Bakın hep diyoruz ya,kadın kendi ayakları üstünde durmalı,eğitim şart vs vs.
Demekki kazın ayağı öyle değil.
Siz doktora yapmış kadınsınız,maaşınız var.Sizin gibisi bile yoluna bakamayacaksa başkası haline yansın.

Boşanın veya boşanmayın,o konuda önerim olamaz.Sadece size gücünüzü hatırlatmak istedim.

Evlilikte maddi olarak kesenin birliğinden yanayım.Kadın çalışsın/çalışmasın kese ortak olmalı,birlikte harcanmalı,biriktirmeli,neyse artık.
Adama maaş kartını verip ordan gıdım gıdım para beklemek zor olmalı.
Ben misal çalışmıyorum şuan ama sizden daha rahat durumdayım demekki..üzücü yani...

Afedersiniz ama çok içimden geldi söylemeden geçemeyeceğim

Eşiniz çok YA.ŞAK mış.

Ötekilerin bilmem de 18 aylık çocugu anneye verirler. İffetsizlik olmadığı müddetçe anneden ayırmıyorlarmış kçk çocugu.

Maddi imkan varken bu hayata katlanmak neden ki. Siz cesaretinizi toplayıp adım atın gerisi gelir. Çözümsüz değilsiniz.

Bı müddet annenlerle oturursun sadece kreş için para gider daha sonrada birikim yaparsın ayrıca merak etme 18 aylık çocuğu kendini yirtsada alamaz velayeti size verirler yanlız boşanma asamasinda velayeti almadan çocuğu kaptirirsaniz polis zoruyla falan alamazsiniz çünkü velayet kesinlesmemis olur boşanma asamasinda babasına gostermezsiniz zaten ilk davada velayet veriliyor ondan sorada polis zoruyla rahatlıkla alabilirsiniz eğer çocuğu vaktinde getirmezse

Bence babanın rahatsızlığı söz konusuyken şu an boşansan eşin bu kadar çirkef bi adamsa, çocukla ilgili sıkıntı olsa çok zorlanırsın.. O yüzden baban iyileşene kadar biraz daha sabret, maaş kartını elinden al dicem ama "ya maaş kartım ya da babamlara 10.000" diye ona iki seçenek sun.. ikisini birden yapmaz bence ve daha çok olay çıkarır.. maaş kartının onda olduğunu parana el koyduğunu boşanmada ispatlaman çok da zor olmaz bence, o yüzden 10.000'i almaya bak.. boşanmanın lafını etme aklında öyle bi şey olduğunu bilmesin parayı pulu her şeyi senden kaçırmak için birsürü şey yapar.. çok kararlı ve net ol, al o mehiri, babama bi şey olursa yüzüne bakmam de, gerçekten adinin anlayışsızın tekiymiş.. Allah sabır versin sana..

Öncelikle problemlerinizi çözememenize üzüldüm. Ne kadar haklı olsanız da boşanma süreci yıpratıcı geçiyor. benim için öyle oldu en azından. Umarım sizinkisi sıkıntısız olur. Kararınızdan emin olmadan önce ben yine de ailesinden güvenebileceğiniz birisi varsa eşinizin yaptıklarını görmesi ve kendini düzeltmesi için konuşmanızı öneririm. Böyle birisinin olmadığından eminseniz veya denediğiniz halde olumlu sonuç almadıysanız ve kararınızdan eminseniz bir avukat bulun. Davanız çekişmeli olacaksa, eşinize haber vermeyecekseniz velayet ara kararını da talep edin. Çok kısa sürede velayet kararını çıkarıyor mahkeme. Böyle bir kararınız yoksa polise de gitseniz kızınızı alamazsınız. Çünkü polis de kolluk kuvveti ve çocuğunuz babasında.
Bu karar çıktıktan sonra düzeninizi bir şekilde kurarsınız. Ben boşanma kararımı verdiğim halde dava açılması için harekete geçecek cesareti bulamadığım için karşı taraftan o kadar çok çirkeflik gördüm ki anlatamam. Bu süreçte kızım henüz 1yaşında bile değilken olumsuz etkilendi. Sizde de karşı tarafın çirkefleşme potansiyeli varsa çocuğunuz daha da büyümeden ve ona yansıtmamaya çalışarak hareket edin derim. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah çocuklarımızın kaderi bize benzemez. Çok arabesk bir dilek oldu ama öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…