İyi de maaş kartınızı alın olmadı gidin bankaya iptal ettirin yenisini çıkartın bu kadar basitPeki nasıl düzen kuracağım bu imkanlarla. Çocuğa kim bakacak en çok bunu düşünüyorum. Bir gün bile ayrı kalamam emiyor hala.kreşe versem çok bocalar uyum sağlamayabilir. Yabancılıyor alışık değil evdeydi hep. Kıyamıyorum çok küçük daha. Annem babama bakıyor zaten
Oyle bi kocaya sahipken istedigi kadar yeni kart cikarsin cok mu zor elinden almak .Karti bu arkadas tasisa adam baskıyla atm den cektirir yine el koyar .Mesele kart degil ki adamin kadinin ozel alanına mudahale ve resmen parasını gasp .Ben atm ye gitmeye usenirim esim ceker parayı getirir .Kartim da günlerce onda kalsin icinden 5 kurus cekmez .İyi de maaş kartınızı alın olmadı gidin bankaya iptal ettirin yenisini çıkartın bu kadar basit
Yok o manada demedim boşanırsa diye dedimOyle bi kocaya sahipken istedigi kadar yeni kart cikarsin cok mu zor elinden almak .Karti bu arkadas tasisa adam baskıyla atm den cektirir yine el koyar .Mesele kart degil ki adamin kadinin ozel alanına mudahale ve resmen parasını gasp .Ben atm ye gitmeye usenirim esim ceker parayı getirir .Kartim da günlerce onda kalsin icinden 5 kurus cekmez .
Bosanirsa tabii ki alir her turlu de su an buna hazir degil sanirim.Yok o manada demedim boşanırsa diye dedim
İlk paragrafi okuduktan sonra az daha esimden fazla kazaniyorum esimden ustunum egitimliyim tarzi hezeyan bir konu sanip ona gore cevap yazacaktimki yukarida kisma gelince anladim.Ama o paranın üstünde en ufak bi söz hakkım yok güya mehirim. Babamın ameliyatında yardım etmek istemeyince mehirimi istedim onu da vermedi
Sonunda beni anlayan biri çıktı. Açtığım her konuda bunu anlatmaya çalıştım ama anlatamadım. Teşekkür ederimOyle bi kocaya sahipken istedigi kadar yeni kart cikarsin cok mu zor elinden almak .Karti bu arkadas tasisa adam baskıyla atm den cektirir yine el koyar .Mesele kart degil ki adamin kadinin ozel alanına mudahale ve resmen parasını gasp .Ben atm ye gitmeye usenirim esim ceker parayı getirir .Kartim da günlerce onda kalsin icinden 5 kurus cekmez .
Bakmaz çirkefleşeceklerini düşünüyorum. Büyük ittimalle eşim beni abime gönderip kızı vermeyecek bende kapıya polis dikip alacamBoşanmaninca da kv bakmaz mi çocuğunuza , bir düzen oturtana kadar yani istediğiniz tarzda bir bakıcı buluncada kv yle önce biraz kalsa sonrasında tek baksa olmaz mı
Ben 29 kızım 1,5Kızınız ve siz kaç yaşındasınız? Yasalarda benim bildiğim belli bir yaşın altındaki kız çocuklar annede kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?