- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
-
- Konu Sahibi Caglataspnr
Üst üste boyanmaz çok zarar verir. Dipler çıkana kadar boyama derimSelam kızlar. Ben dün çok saçma birşey yaptım. Saçımı evde kızıla boyadım. Daha önceden de patlıcan moru kullanıyorudum. Evde boyadım diye tutmaz diye düşündüm sadece biraz kızıllaşır dedim ama saçım baya kırmızı oldu. Ben böyle dışarı çıkamam ve tekrar boyamak istiyorum evde. Hangi renge boyasam kızıllık koyulaşır. Tekrar patlıcan moru mu yapmalıyım yoksa küllü kahve tonları mı? Lütfen çok üzülüyorum biri yardım etsin.
Çikolata kahveyi iyice sulandır cila şeklinde geç koyulasirDışarı çıkamıyorum çok utandım garip duruyor gibi alışkın değilimkonuyu açmayıda bilmiyorddum ilk konum teşekkür ederim
Normal su mu koyayımÇikolata kahveyi iyice sulandır cila şeklinde geç koyulasir
Esmerim ve çok kırmızı duruyorBence gayey hoş neden degiştirmek istiyorsunuz?
Koleston kullandım sonbahar kızılıHangi boyayi kullandınız bende istiyorum:)acik kahve tonlari kapatir diye dusunuyorum
Koleston sonbaharkızılı evet baya tuttuSiz bu kızılı patlıcan morunun üzerine mi vurdunuz ? Hangi boyaymış o öyle, ne güzel tutmuş
Evet alt boya patlıcan moru üstüne koleston sonbahar kızılı boyadımAy ben çok beğendim
Şu an hamileyim boyayamam ama sonrası için hangi marka ve kaç numara
Birde alt boya rengimiz patlıcan moru muydu
Gerçekten miBayıldım. Harika olmuş.
Ewet cnm ama ben bu kızılı tam olarak kapatmak istiyorum kahve tonlarinda olsun diyorsan direk boya ama yok kızılı koyulastirmak istiyorum diyorsan dediğim şekilde yap ben kuaförüm sormak istediğin bişi olursa yardımcı olurumNormal su mu koyayım
Ne kadar su koyacağımEwet cnm ama ben bu kızılı tam olarak kapatmak istiyorum kahve tonlarinda olsun diyorsan direk boya ama yok kızılı koyulastirmak istiyorum diyorsan dediğim şekilde yap ben kuaförüm sormak istediğin bişi olursa yardımcı olurum
Cila seklinde epey sulu olcakNe kadar su koyacağım
Fotografta çok hoş ama siz bilirsiniz :)Esmerim ve çok kırmızı duruyor
Boyadın mı saçınıKahve tonları kapatır diyorlar kuzılu ama siyah yapmak istemiyorum bende
Evet boyadım patlıcan moru gibi olduBoyadın mı saçını
Kızıl boyanın içine az siyah kat sur koyulaşır.Selam kızlar. Ben dün çok saçma birşey yaptım. Saçımı evde kızıla boyadım. Daha önceden de patlıcan moru kullanıyorudum. Evde boyadım diye tutmaz diye düşündüm sadece biraz kızıllaşır dedim ama saçım baya kırmızı oldu. Ben böyle dışarı çıkamam ve tekrar boyamak istiyorum evde. Hangi renge boyasam kızıllık koyulaşır. Tekrar patlıcan moru mu yapmalıyım yoksa küllü kahve tonları mı? Lütfen çok üzülüyorum biri yardım etsin.