- 29 Aralık 2017
- 25
- 11
- 30
-
- Konu Sahibi Caglataspnr
Değişmek istiyorum ana ben hiç beğenmedim çok basit duruyorAlttaki fotoda gayet guzel durmus.. heleki kaslarinida boyatmissin iyi olmus.. ben her ne kdr kahve tonlari sevsemde guzel
Değişmek istiyorum başka renk önerin lütfengayet guzel
İçim hiç rahat değilBen de bayıldım
onerim yok yillardir bunu kullaniyorumDeğişmek istiyorum başka renk önerin lütfen
Başka renk önerin lütfencok guzel tutmus sakin bozma
Kahve tonları kapatır diyorlar kuzılu ama siyah yapmak istemiyorum bendeValla siyah boyarsan kapanır ama sonra onu nasıl akıtırsın bilemem. Ben de beğendim ama cesaret edemem boyamaya
Aaa bak aklıma ne geldi şimdi annem bakırımsı saçlarını lorelin efsanevi türk kahvesiyle kapattı. Kahverengi aslında ama hafif kızıllıklar var. Dene derim ama senin saçına iki kutu gider sanki hazır yılbaşı indirimi varken al iki kutuKahve tonları kapatır diyorlar kuzılu ama siyah yapmak istemiyorum bende
Dışarı çıkamıyorum çok utandım garip duruyor gibi alışkın değilimBen çok severim böyle renkleri, teninize, yüzünüze de gayet güzel gitmiş. Ancak illa değiştireceğim kendimi iyi hissetmedim bu renkle diyorsanız; siyahtan az açık ve fakat koyu bir kahverengi önerebilirim, ancak kapatır, aktıkça da açık kestane bir renge doğru kayar. Aslında direkt bir kuaföre danışsanız, saçınızın yapısına bakıp daha iyi öneriler sunabilir.
Ve ilave edeyim; bu tip konular bdvye açılmıyor, saç bölümü ayrıca var. Oradan da bakabilirsiniz.
Efsanesin çok sağıl şimdi arkadaşına söyledim alacak o rengiAaa bak aklıma ne geldi şimdi annem bakırımsı saçlarını lorelin efsanevi türk kahvesiyle kapattı. Kahverengi aslında ama hafif kızıllıklar var. Dene derim ama senin saçına iki kutu gider sanki hazır yılbaşı indirimi varken al iki kutu
Sonucu at canım inşallah istediğin renk olurEfsanesin çok sağıl şimdi arkadaşına söyledim alacak o rengi
genclik de basa bela yasasin 40 li yaslar kimseyi takmiyorsunDışarı çıkamıyorum çok utandım garip duruyor gibi alışkın değilimkonuyu açmayıda bilmiyorddum ilk konum teşekkür ederim