Saç Rengi ve Saç Boyama Ne yapacağımı bilmiyorum.

Caglataspnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
25
11
30
Selam kızlar. Ben dün çok saçma birşey yaptım. Saçımı evde kızıla boyadım. Daha önceden de patlıcan moru kullanıyorudum. Evde boyadım diye tutmaz diye düşündüm sadece biraz kızıllaşır dedim ama saçım baya kırmızı oldu. Ben böyle dışarı çıkamam ve tekrar boyamak istiyorum evde. Hangi renge boyasam kızıllık koyulaşır. Tekrar patlıcan moru mu yapmalıyım yoksa küllü kahve tonları mı? Lütfen çok üzülüyorum biri yardım etsin.

Eklentiler

• BC13161D-3A4D-40F5-B18B-E25E6C7E87C8.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 681
  • 1D78E4EA-96FB-4220-BBE8-10965A542074.jpeg
    29,3 KB · Görüntüleme: 667
Alttaki fotoda gayet guzel durmus.. heleki kaslarinida boyatmissin iyi olmus.. ben her ne kdr kahve tonlari sevsemde guzel

Valla siyah boyarsan kapanır ama sonra onu nasıl akıtırsın bilemem. Ben de beğendim ama cesaret edemem boyamaya

Ben çok severim böyle renkleri, teninize, yüzünüze de gayet güzel gitmiş. Ancak illa değiştireceğim kendimi iyi hissetmedim bu renkle diyorsanız; siyahtan az açık ve fakat koyu bir kahverengi önerebilirim, ancak kapatır, aktıkça da açık kestane bir renge doğru kayar kızılla beraber. Aslında direkt bir kuaföre danışsanız, saçınızın yapısına bakıp daha iyi öneriler sunabilir.

Ve ilave edeyim; bu tip konular bdvye açılmıyor, saç bölümü ayrıca var. Oradan da bakabilirsiniz.

ben de beğendim aslında. ama siz illa değiştirecekseniz bence bi kuaföre danışın. ayrıca dikkat edin saçınız yanmasın.

Kahve tonları kapatır diyorlar kuzılu ama siyah yapmak istemiyorum bende
Aaa bak aklıma ne geldi şimdi annem bakırımsı saçlarını lorelin efsanevi türk kahvesiyle kapattı. Kahverengi aslında ama hafif kızıllıklar var. Dene derim ama senin saçına iki kutu gider sanki hazır yılbaşı indirimi varken al iki kutu

Dışarı çıkamıyorum çok utandım garip duruyor gibi alışkın değilim konuyu açmayıda bilmiyorddum ilk konum teşekkür ederim

şu anki haline bayıldım çok güzel olmuş,
ama sevmediyseniz de şimdilik ellemeyin, saçlarınızı sık sık yıkayın (kepek şampuanı veya beyaz sabunla) kızıllığı akar, soğan kabuğuna döner, o zaman patlıcan moru ya da koyu kahve tonlarıyla boyayabilirsiniz.

Efsanesin çok sağıl şimdi arkadaşına söyledim alacak o rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…