Saç Rengi ve Saç Boyama Ne yapacağımı bilmiyorum.

AA çok güzel olmuş.yani baya fıstık olmuş.simdi üst üste boya yapıp saçını yıpratmaya değmez.soyle 1 ya da 1bucuk ay dolasin böyle.
1hafta ara ile bir defasında saç boyamışsın,kel kalıyordum Allah korusun sizi de.degmez.

Kızıldan dönmek çok zor evde kendiniz yapamazsınız diye düşünüyorum. Bir kuaföre danışın. Yalnız ilk fotoğrafta ki renk çok hoş.

Kızıllığın panzehiri küllü renkler canım o nedenle küllü kahve yapabilirsin, kızıllıkları yok eder.

Sac rengi çok güzel olmuş. Kızılı küllü renklerle açmak gerekiyor diye biliyorum. Çünkü kızılin başka renge dönmesi zor. İmkân varsa bi kuaföre yaptır yoksa da bi kuaförden bilgi al

Hangi boyayi kullandınız bende istiyorum:)acik kahve tonlari kapatir diye dusunuyorum

Bence hemen boyama.. saçın yanar fln.. gayet güzel olmuş bence... basit fln değil.. illa istiyorsan karamel yada kahve tonu dene

Koyu kahve tonu al canim. K... markali ( marka ismi veremiyorum) guzel kapatiyo. Benimde pembemsi bir kirmiziliktaydi yeni boyadim kapatti :)

Alttaki fotoda gayet guzel durmus.. heleki kaslarinida boyatmissin iyi olmus.. ben her ne kdr kahve tonlari sevsemde guzel
Ilk fotoda hiçte kaşı boyalı gibi değil gayet siyah. Ikıncı fotoda muhtemelen makeup programı ile kaş rengini değiştirmiş yada kızıl renge uygun kaş kalemi uygulamış. Ama yüksek ihtimal makeup prog
Sac rengin için de düzgün bi kuaforden bilgi edin bence. Arka arkaya boyamaktan saçlarını yakma bide :)

Ikincisi ole dedim zaten :) herneyse programli veya programsiz o sekil saha guzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…