- 29 Aralık 2017
- 25
- 11
- 30
-
- Konu Sahibi Caglataspnr
Öyle valla hahah bakalım kahve yapacağım :)genclik de basa bela yasasin 40 li yaslar kimseyi takmiyorsun
İnşallahSonucu at canım inşallah istediğin renk olur
Çok teşekkür ederim ama kahve yapacağımAy harika olmus bence
O kadar kötü mü oluyorAA çok güzel olmuş.yani baya fıstık olmuş.simdi üst üste boya yapıp saçını yıpratmaya değmez.soyle 1 ya da 1bucuk ay dolasin böyle.
1hafta ara ile bir defasında saç boyamışsın,kel kalıyordum Allah korusun sizi de.degmez.
Biraz zaman gecsin. Valla saciniz elinize gelir tutam tutam. Yipranirsa geri donusu yok. Bir ay bekleyin hic degilseÇok teşekkür ederim ama kahve yapacağım
Benimki çok kötü oldu.cok döküldü,saçımı yıkarken ya da tararken saç derim acirdı o kadar irite olmuştu.O kadar kötü mü oluyor
Sac rengi çok güzel olmuş. Kızılı küllü renklerle açmak gerekiyor diye biliyorum. Çünkü kızılin başka renge dönmesi zor. İmkân varsa bi kuaföre yaptır yoksa da bi kuaförden bilgi alSelam kızlar. Ben dün çok saçma birşey yaptım. Saçımı evde kızıla boyadım. Daha önceden de patlıcan moru kullanıyorudum. Evde boyadım diye tutmaz diye düşündüm sadece biraz kızıllaşır dedim ama saçım baya kırmızı oldu. Ben böyle dışarı çıkamam ve tekrar boyamak istiyorum evde. Hangi renge boyasam kızıllık koyulaşır. Tekrar patlıcan moru mu yapmalıyım yoksa küllü kahve tonları mı? Lütfen çok üzülüyorum biri yardım etsin.
Selam kızlar. Ben dün çok saçma birşey yaptım. Saçımı evde kızıla boyadım. Daha önceden de patlıcan moru kullanıyorudum. Evde boyadım diye tutmaz diye düşündüm sadece biraz kızıllaşır dedim ama saçım baya kırmızı oldu. Ben böyle dışarı çıkamam ve tekrar boyamak istiyorum evde. Hangi renge boyasam kızıllık koyulaşır. Tekrar patlıcan moru mu yapmalıyım yoksa küllü kahve tonları mı? Lütfen çok üzülüyorum biri yardım etsin.
Ilk fotoda hiçte kaşı boyalı gibi değil gayet siyah. Ikıncı fotoda muhtemelen makeup programı ile kaş rengini değiştirmiş yada kızıl renge uygun kaş kalemi uygulamış. Ama yüksek ihtimal makeup progAlttaki fotoda gayet guzel durmus.. heleki kaslarinida boyatmissin iyi olmus.. ben her ne kdr kahve tonlari sevsemde guzel
Ilk fotoda hiçte kaşı boyalı gibi değil gayet siyah. Ikıncı fotoda muhtemelen makeup programı ile kaş rengini değiştirmiş yada kızıl renge uygun kaş kalemi uygulamış. Ama yüksek ihtimal makeup prog
Sac rengin için de düzgün bi kuaforden bilgi edin bence. Arka arkaya boyamaktan saçlarını yakma bide :)
Ay ben çok beğendimDışarı çıkamıyorum çok utandım garip duruyor gibi alışkın değilimkonuyu açmayıda bilmiyorddum ilk konum teşekkür ederim