Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin

Bende öyle düşünüyorum nasıl açıcam konuyu nasıl dicem onu bilmiyorum inanınki beynim kalmadı

Anlatmaya çok çalıştım tatlı dille denedim olmuyor kavga ettim olmuyor şimdi telefonuna baktım msj atmış annesi abine yarın ne yap et gönder çocuğum bilmem ne yazmış buda tmm anne yatırırım merak etme çocuk gece gündüz demeden mesai yaptı biliyorum bilmem ne demiş ( daha 1 ay önce benim bi borcum varmış bi yere unuttuğum 700 lira benim abiminde kefil olduğu benim abiminde maasına haciz gitmiş benim ne annem ne abim istemediler benim eşimde bunu duydu oralı bile olmadı hak mı bu ya anlamıyorum

Benim eski eşim gibi eşin...
Üzülerek söylüyorum ama boşanmadan huzura erişemeyeceksin.
Çok gençsin, ne kadar erken kurtulursan ruh sağlığını o kadar kolay korursun

Bu ebediyete kadar böyle sürüp gidecek, konuşsan ne, konuşmasan ne?

Değişmicek sen de bilion.

Pasif erkekle çok zor. Zaten böyle annelerde pasif olanı sömürüp kendisini hiç iplemeyene yaranmaya çalışır. Örnektede görüldüğü gibi. Yapmanız gereken bi cinnet geçirmek yoksa çok zor yani.

Peki size karşı nasıl?
Değer verir mi, sözünüze kıymet verir mi?
Sizi kaybetme korkusu var mı?

Pasif erkekle çok zor. Zaten böyle annelerde pasif olanı sömürüp kendisini hiç iplemeyene yaranmaya çalışır. Örnektede görüldüğü gibi. Yapmanız gereken bi cinnet geçirmek yoksa çok zor yani.
Ya yaptım anneme gittim gelmiyorum dedim hemen geldi annesini alıp sanki sorun annesi değilmiş gibi ordada annesine sert konuşunca bile kimle konuşuyorsun farkına var bilmem ne dedi direk kalkın bi gidin dedim kovdum bunları aradan 1 hafta geçti tek geldi özürler minnetler söz vermeler tmm barıştık 1 ay normal di yine aynı oldu sorsan tuhaf olan benim normal olan onlar

Ya bana hiç kötü davranmaz gün içinde aramasan benle kavga eder niye beni aramıyorsun diye üzülür öyle bi tip ama sorsa biri dünya bi yana herkes bi yana ben onun için herşeyim ama ben göremiyorum bunu
Sevdiği hali buysa sevmese nasıl olurdu acaba

Siz nasıl karar verdiniz boşandınız
Benim eski eş annesinin ağzına bakaaaa bakaaaaa bi gün beni korkutmak için evden gitti... sandı ki ben yine şişmeye çekeceğim, yaptım gururu, açtım davayı....
O pislik ve Ailesi’nde hayatımdan çıktıktan sonra psikolojim düzeldi, hayatımın aşkıyla tanıştım. Şimdiki eşimle sorunsuz cennet gibi bir yuvamız oldu çok şükür.
Hayata bir kez geliyoruz ve sana yaşattıklarını haketmiyorsun. Boşa bu adamı, düzenleyecek İnan bana

ben bu lafı edebildiğinize inanamıyorum. nice zorluklarla besledikleri büyüttükleri evlatlarından az da olsa yardım görecekleri için kan emici mi oluyorlar. bakarsanız hepimiz 24 yaşına kadar atıl haldeyiz. benim ailem bana hiç harcamadıysa doğumumdan işe girene kadar bir ev parası harcamışlardır. ben şu an çalışıyorum istemeseler bile ihtiyaçları olduğu zaman göndermeyecek miyim?

1) öncelikle bir müddet hamile kalmayın. Korunun...
2) Eşinizle oturup ciddi ciddi konuşun.
Benim anladığım kadarıyla sizin durumunuz, geliriniz epey iyi durumda ki bütün aile fertleri size yapışmış durumda. Evet zorda olana yardım edilebilir ama bu sürekli hale gelirse bir dur demek lazım. 2 emekli maaşı+ kp ek iş yapıyor demişsiniz, 2 kişi için bu para fazla bence. Lüks içerisinde yaşamıyorlar ise... Konuşun ve geleceğe yatırım yapmak istediğinizi söyleyin, hatta yapın da istemeye yüzleri olmasın. kısaca bu iş eşinizde bitiyor...

Çünkü parayı kv ne yapıyor ne ediyor bilmiyoruz kaynıma veriyor ben tahmin ediyorum konuşuyorum hayatım bak şu bak bu diyorum abartma diyor ya şu kadar bişi bahsediyim kv birgün geldi benim yüzügümü istedi kızım Verde sana yüzük alcam bi tane parmağına göre diye yüzük gitti 1 hafta oldu gitti gelmedi biriyle konuşurken yüzügü göndermen lazım kız soruyor bilmem ne derken yakaladım telefonunu kendime yönlendirdim msjları banada geliyordu biriyle görüşüyordu yakaladım msjlarınıekran görüntülerini aldım eşime söyledim gösterdim bundan 8 ay önce felan ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum kv bişey uydurmuştur onasa ama normal hayatlarına devam ettiler daha böyle annesine sarılıyor ne dese yapıyır gayet ilah gibi tapmaya devam ediyor anlamıyorum Kafayı yicem artık

Bir de bu sizin bildikleriniz. Daha el altindan neler neler vardir verdigi. Goreceksiniz,bu oyle bir noktaya gelecek ki aileye para vermekten kendi dag gibi borcun altinda kalmis. Ailesinden bir kisi de yuzune bakmaz is bu noktaya gelince. Olan size olur. Yol yakinken ayrilin, cocuk da yok anladigim kadariyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…