sızın sorununuz ıcın sunu dıyebılırım
haklısınız kızmakta
tamam aılesı darda kaldıgında elı rahatsa tabıkı yardım edebılır
ama evının rızkını habıre boyle dagıtması olmaz herkes kendı sorumlulugunu bılmelı
esınızın sorunu evlılık sorumlulugunun ne oldugunu bılmemesı, evlı gıbı davranmaması , aılesıyle evı arasındakı dengeyı kuramaması annesıne annesı esıne esı gıbı davranmaması .
sızın evde huzursuzluk cok olur esınızın yapısından dolayı ... cocuk ıcın acele etmeyın evlılıgın oturmasını bekleyın sorunları cozebılmek ıcınde evlılıgın nasıl olması gerektıgını bıraz anlatın
hanı suclar gıbı şen soyle yaptın boyle yaptın dıye degıl. boyle ıkı yakasının bır araya gelemeyecegınden kendısıne guvenerek sureklı borc yapacaklarından boyle kendısı ıcın omurun zor gececegınden ustundekı yuku hafıfletmesı gerektıgınden bahsedın tatlı tatlı
ben senın hayatın tadını cıkarmanı ıstıyorum senı yorgun streslı uzgun sureklı bırılerının borcunu odemek ıcın cabalarken gormek ıstemıyorum hakettıgın bu degıl kımse yerını degerını goremıyor dıyebılırsınız
gerısı ona kalmıs yok ılla ıyı nıyetımı suıstımal etsınler elımı uzatayım kolumu kaptırayım dıyorsa kendı bılır koca adam