- Konu Sahibi yesilgunes
-
40dan sonra barıştım. Güzel oluyorKendinizle barışık olmanız ne güzel
Etek giyiyor musun bilmiyorum ama mini etekli ince çoraplı kombinler bana hep şık gelmiştir.Aslında giyim tarzimi değiştirmek istiyordum hep. Ama yaşımı büyük görünsün diye değil de, pantolon tişört havasından çıkmak, bir tık daha iyi kombinler yapabilmek için
Biraz makyaj yapıp, giyim tarzimi değiştirmem gerekiyor anlaşılanBana da diyorlar geçen hastaneye gittiğimde velin yok mu dediler 176yım zayıfım ama kıvrımlıyım bence küçük göstermiyorum. takmıyorum ben ama şunu fark ettim ne zaman tayt sweatshirt giysem böyle deniyor. Daha kadınsı giyinip makyaj yapınca böyle denmiyor. Genelde hastanede oluyor zaten. Gelinlik bakarken de bir kaç kişi sen kaç yaşındasın ki demişlerdi. Benim de saçım kıvırcık gamzelerim var çillerim var güler yüzlüyüm tombul yüzüm bu yüzden diyorlardır. Biraz makyaj yap daha kadınsı giyin.
Aynen gerek de yok aslında. Maşallah konu sahibi genç. Makyaj cildi bozuyor. Abartılı kullanmamak lazım. İlla isterseniz , cildiniz nefes alsın , kapatıcı vs kullanmayın sadece kalem rimel…çok makyaj ve klasik giyinmekte küçük kadın efekti yaratıyor.
1.66 minyon mu yawBence minyon tipli kızlar çok tatlı, herkesi boşver sen nasıl mutlu isen öyle yap ...
Rahatsız oluyorsan evet dar paça tişört vs bunların modası da geçti. Tişörtü daha düz renkli crop giy kemer tak takı tak özen kendine yaşını görürsün. Dümdüz tişört pantolonu liseliler de giymiyor artık. Yüzün küçük göstersin bu da iyi bir şey çoğu estetik zaten genç göstermek için.Biraz makyaj yapıp, giyim tarzimi değiştirmem gerekiyor anlaşılanneyse olsun hem biraz değişiklikte iyidir
166 minyon değil ortalama üstü.Kendini sev.
Hem minyon olmak kadar güzel bir şey mi var bak bana Rabbim boy vermişte ne oluyor?
Üst bacaklarım kalın diye hiç mini etek elbise giymiyorum. Hep siyah pantolon beyaz tişört giyip çıkıyorum.Etek giyiyor musun bilmiyorum ama mini etekli ince çoraplı kombinler bana hep şık gelmiştir.
Çok havalı çizmeler var mesela onları kombinlerde kullanabilirsin şu an tam mevsimi.Triko elbiseler , midi etekler, kot ceketler ..bunları deneye deneye kendi tarzını yakalaman lazım.
Ya da bir arkadaşından yardım alabilirsin.Bir keresinde arkadaşım bizdeydi ben de ona beni sen giydir bugün dedim .Uzun dar dizde biten düz siyah elbise , altına vans ayakkabı ve kırmızı kareli kotondan aldığım bir gömlek vardı belde bitiyor kısa bir şey.Düğmeleri açtırdı gömleği de en ucundan bağladı ve birkaç takı...Saçlarım da uzundur düzleştirdim o gün.Çorap falan da giymedim.O kadar güzel olmuştum ki kim görse bayıldı.Hatta tanımadığım birisi yanıma gelip numaramı istedi beni kaçırmamak için
Bu arada pinterestte çok fazla kombin önerisi var oralardan ilham alabilirsin, aynı zamanda instagramda bunun videosun çeken çok insan var.
HaklısınızRahatsız oluyorsan evet dar paça tişört vs bunların modası da geçti. Tişörtü daha düz renkli crop giy kemer tak takı tak özen kendine yaşını görürsün. Dümdüz tişört pantolonu liseliler de giymiyor artık. Yüzün küçük göstersin bu da iyi bir şey çoğu estetik zaten genç göstermek için.
Sezin karameşeyi takip ediyorum ben o da bacakları kalın olduğu için hiç mini elbise etek vs giymediğini söylemişti.Kombinlerinde genelde uzun elbiseler giyiyor vücuduna da çok yakışıyor.Göz atmanı öneririmÜst bacaklarım kalın diye hiç mini etek elbise giymiyorum. Hep siyah pantolon beyaz tişört giyip çıkıyorum.
Aslında annem zevklidir, anneme kalsam beni süslü bebeğe çevirir ama etek elbiseye alışık değilim diye çekiniyorum
Pinterestten bakıp bakıp kombinlerim artık
Merhaba
23 yaşındayım. Çok küçük görünüyormuşum, öyle diyorlar. Beni gören 15 yaşında sanıyormuş.
Boyum 1.66 kilom 53
Yüz şeklim kalp, yanaklarım tombul.
Saçlarım koyu kumral, hiç boyamadım. Kişisel bakım yaparım ama hiç makyaj yapmam
Hep spor giyinirim, pantolon tişört yani.
Takı hiç takmam. Hep küçük çantalar kullanırım.
Sorun nerede? Saç mı kıyafet mi? makyaj mı yapmalıyım? Kilo mu almaliyim?
Anlamadım ne yapmam gerekiyor, yaşımı göstermek için?
Bir de benim beden dilim güler yüzlü, neşeliyim. Zaten sevimli bir yüzüm var, soğuk durmak yakışmıyor. Beden dili olarak dışarıdan daha soğuk mu durmaliyim? Anlamadım.
Şimdi baktım facelight yaptırabilirim saçlarıma neden olmasın, hem bir değişiklik yapmış olurum, öneriniz icin teşekkür ederim.bundan 10 sene önce nasıl şikayet ederdim...
bizim genetik kimse yaşını göstermez. annem, teyzem, anneannem. Ben sinirlenirdim, onlar tadını çıkar derdi.
buarada minyon falan değiliz, 171 boyum var.
şimdi 36 olacağım, evliyim ve 1 çocuğum var. gören max ama max 28 diyor. Ben bir mutlu, bir mutlu anlatamam:)
çok makyaj ve klasik giyinmekte küçük kadın efekti yaratıyor. eyeliner, maskara ve hafif kahve tonlara yakın ruj öneririm. Bir de saçlara facelight. bunlar güzel gösteriyor Ben de kumralım ve bir tık daha olgun duruyor küçük kadıncık gibi durmadan.
ah keşke sizin yaşlarınızda olsaydım:)
Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorumSezin karameşeyi takip ediyorum ben o da bacakları kalın olduğu için hiç mini elbise etek vs giymediğini söylemişti.Kombinlerinde genelde uzun elbiseler giyiyor vücuduna da çok yakışıyor.Göz atmanı öneririm
Dar paça vs modası geçti pinteresti geç bir sürü influencer var link veriyor kombin videoları çekiyor beğendiğin birine bak. Pantolon var pantolon var. Kendine kapsül dolap oluştur. Mini giyemem dersen dar yırtmaçlı uzun bi elbise al. Güzel takılar tak.HaklısınızSiyah pantolon beyaz tişört giyip çıkıyorum, giyim tarzimi değiştireceğim, Pinterestten kombinlere bakıp fikir edinirim
Şimdi baktım facelight yaptırabilirim saçlarıma neden olmasın, hem bir değişiklik yapmış olurum, öneriniz icin teşekkür ederim.
Hiç makyaja alışık değilim ama biraz makyaj da çok hoş gösterirmiş bunu anladım.
İlk kez başlayacağım makyaja. Cildim de sorun yok. Fondöten ve kapatıcı almayı düşünmüyorum. Şimdilik allık, far, göz kalemi, ruj, rimel ile başlayacağım bakalım nasıl olacakAynen gerek de yok aslında. Maşallah konu sahibi genç. Makyaj cildi bozuyor. Abartılı kullanmamak lazım. İlla isterseniz , cildiniz nefes alsın , kapatıcı vs kullanmayın sadece kalem rimel…
Ayy öneriniz için çok teşekkür ederimDar paça vs modası geçti pinteresti geç bir sürü influencer var link veriyor kombin videoları çekiyor beğendiğin birine bak. Pantolon var pantolon var. Kendine kapsül dolap oluştur. Mini giyemem dersen dar yırtmaçlı uzun bi elbise al. Güzel takılar tak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?