- 7 Kasım 2023
- 1.827
- 3.095
- 53
- 41
- Konu Sahibi yesilgunes
-
Allığı da sallaİlk kez başlayacağım makyaja. Cildim de sorun yok. Fondöten ve kapatıcı almayı düşünmüyorum. Şimdilik allık, far, göz kalemi, ruj, rimel ile başlayacağım bakalım nasıl olacak
Yaz üniversite için kapsül dolap vs yaşına uygun çıkar bir sürü öneri. Giyimde en önemli şey ayakkabı çanta dış giyim takı ve parfüm. Spor giyinmek için de tayt ve uyumlu sweatshirt alabilirsin. Makyajda da tintler var yanak dudak için. En önemlisi yüzde kaş. Cildine de güneş kremi vs mutlaka sür. Bütçen varsa clinique black honey serisi var ruj allık herkese yakışır. Kirpiklerime ben lifting yaptırıyorum mesela rimelsiz de güzel oluyor. Saçına da boya sürme bence ama kestirebilirsinAyy öneriniz için çok teşekkür ederim
Ben en iyisi bir dolap temizliği yapayım. Giymediklerimi yardım kutusuna atarım, gerçi kim giyer dar paça kot pantolon. Önce sıfırdan minimal bir dolap olusturayim. Artık magazalar da üzerime deneyerek bir tarz oluştururum
Bende o sürecten gectim bence bunu kafana takmaMerhaba
23 yaşındayım. Çok küçük görünüyormuşum, öyle diyorlar. Beni gören 15 yaşında sanıyormuş.
Boyum 1.66 kilom 53
Yüz şeklim kalp, yanaklarım tombul.
Saçlarım koyu kumral, hiç boyamadım. Kişisel bakım yaparım ama hiç makyaj yapmam
Hep spor giyinirim, pantolon tişört yani.
Takı hiç takmam. Hep küçük çantalar kullanırım.
Sorun nerede? Saç mı kıyafet mi? makyaj mı yapmalıyım? Kilo mu almaliyim?
Anlamadım ne yapmam gerekiyor, yaşımı göstermek için?
Bir de benim beden dilim güler yüzlü, neşeliyim. Zaten sevimli bir yüzüm var, soğuk durmak yakışmıyor. Beden dili olarak dışarıdan daha soğuk mu durmaliyim? Anlamadım.
Çok haklısınız. Ben çok demode kalmışım. Biraz takı, biraz makyaj ve iyi bir kombinle yaşımı göstererim kesin.Yabancılar vs çoook içerik çekiyor glow up diye yaz çıkıyorben hobi olarak izliyorum. kendime de yapıyorum bi liste. Ben de spor giyinsem küçük duruyorum yani ama özenince şıkır şıkır kimse küçük gösteriyordun demiyor. Aynaya bakınca da bence 28 yaşındayım. Önemli olan iyi hissetmek. Küçük göstermekte de sorun yok ama sen yaşıtların şıkır şıkır geziyor diye özeniyorsun galiba
Ben kendimi 160 sanıyordum, Asm 158 dedi yıkıldım1.66 minyon mu yawben köşe bulup ölem yer cücesi gibi
Tiktokta bakÇok haklısınız. Ben çok demode kalmışım. Biraz takı, biraz makyaj ve iyi bir kombinle yaşımı göstererim kesin.
Pinterestten baktım şimdi "günlük makyaj" yazınca bile o kadar çok seçenek çıkıyor ki... Bu yaşıma kadar nasıl böyle demode kalmışım hayret ettim kendime
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederimYaz üniversite için kapsül dolap vs yaşına uygun çıkar bir sürü öneri. Giyimde en önemli şey ayakkabı çanta dış giyim takı ve parfüm. Spor giyinmek için de tayt ve uyumlu sweatshirt alabilirsin. Makyajda da tintler var yanak dudak için. En önemlisi yüzde kaş. Cildine de güneş kremi vs mutlaka sür. Bütçen varsa clinique black honey serisi var ruj allık herkese yakışır. Kirpiklerime ben lifting yaptırıyorum mesela rimelsiz de güzel oluyor. Saçına da boya sürme bence ama kestirebilirsin
Pinteresti boş ver diyorum ya direkt link verecek kişilere bak. Bu sayede istediğini alırsın aramadan. Pinterest ikinci aşama. Maddi imkanın varsa boynuna bi altın kolye al küpe al. Fön çekmeyi öğren. Hepsi birden olmaz zamanla. Benim kuzenlerimin çoğu pandora bileklik sevdalısı 20lerin başlarında.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Pinterestten takı kombinlerine baktım, takı bile çok farklı gösteriyormuş.
Saçlarım da uzun düz şekilsiz. Yeni saç modeli deneyebilirim neden olmasın. Ben en iyisi komple sıfırdan başlayayım, yaza kadar anca bir tarz oluştururum
Anneme "bana takı almama yardımcı olur musun" desem zaten direkt beni altına boğar. Çok sever annem genç kızların şıkır şıkır takı takmasını. Çoğu zaman annem kızar bana "tırnağına renk gelsin bir oje sür" der. Bu işi anneme bıraksam beni süslü bebeğe çevirirPinteresti boş ver diyorum ya direkt link verecek kişilere bak. Bu sayede istediğini alırsın aramadan. Pinterest ikinci aşama. Maddi imkanın varsa boynuna bi altın kolye al küpe al. Fön çekmeyi öğren. Hepsi birden olmaz zamanla. Benim kuzenlerimin çoğu pandora bileklik sevdalısı 20lerin başlarında.
Ne güzel işte süslü bebek olmana gerek yok aynaya bakınca rahat et yeter. Gençken ye iç gez giy bi süre sonra iş hayatı va engel oluyor çünküAnneme "bana takı almama yardımcı olur musun" desem zaten direkt beni altına boğar. Çok sever annem genç kızların şıkır şıkır takı takmasını. Çoğu zaman annem kızar bana "tırnağına renk gelsin bir oje sür" der. Bu işi anneme bıraksam beni süslü bebeğe çevirir
Ben de tam aksine bir öğrenci olarak, çalışan kadınlara bakıpNe güzel işte süslü bebek olmana gerek yok aynaya bakınca rahat et yeter. Gençken ye iç gez giy bi süre sonra iş hayatı va engel oluyor çünkü
Evet ama zaman her zaman vakit yok. Benim öğrenciliğim rahattı ya bol bol gezdim dolu dolu geçti. İstediğin zaman okula gitmezsin. İş yerinde tüm günün geçer arkadaşını seçemezsin. Evden çalış insan görmeyi özlersin. Her şey zamanında güzel. Ben 22 yaşımdan beri çalışıyorum ilk zamanlar her gün ağlardımBen de tam aksine bir öğrenci olarak, çalışan kadınlara bakıp
"ayy ne kadar özgürler, kendi paraları var istedikleri gibi yiyip içip geziyorlar, istedikleri zaman tatile gidiyorlardir simdi" diye düşünüyordum
Kız demode olmak istemiyorum diyor ombre diyorsun yıl 2025.Saçına ombre yaptırabilirsin istersen, açık renk saçlar bazen daha olgun gösteriyor. Göz kapakların müsaitse eyeliner çek, benim bir arkadaşım eyelinerı sildiğinde bebeksi bir yüzü oluyordubana da fiziğimden ötürü küçük göründüğümü söylerler, göğüs kalça düz olunca küçük gibi görünüyorum
Ben gayet estetik durduğunu düşünüyorum, renklerle zevkler tartışılmaz. Ben kendimce önerimi yaptım.Kız demode olmak istemiyorum diyor ombre diyorsun yıl 2025.
Bu saçı kullanan 20lerin başındaki kız yaşlı ve demode görünür. Düz saçta da olmaz.Ben gayet estetik durduğunu düşünüyorum, renklerle zevkler tartışılmaz. Ben kendimce önerimi yaptım.
Hiç takma şimdi 18 Ler 30 gözüküyor. Bence çok şanslısın keyfine bak.Yok aslında yeni ayrıldığım eski erkek arkadaşım hiç lafını bile etmezdi. Sadece bazen hemcinselerim alaya alıyor, bazen eczane vs sorun çıkıyor, biraz buna kafaya takıyorum
10-15 yıl sonra hava atacagin bir durum. Makyajla cildini yorma. Bırak bosssvvverrrr.Merhaba
23 yaşındayım. Çok küçük görünüyormuşum, öyle diyorlar. Beni gören 15 yaşında sanıyormuş.
Boyum 1.66 kilom 53
Yüz şeklim kalp, yanaklarım tombul.
Saçlarım koyu kumral, hiç boyamadım. Kişisel bakım yaparım ama hiç makyaj yapmam
Hep spor giyinirim, pantolon tişört yani.
Takı hiç takmam. Hep küçük çantalar kullanırım.
Sorun nerede? Saç mı kıyafet mi? makyaj mı yapmalıyım? Kilo mu almaliyim?
Anlamadım ne yapmam gerekiyor, yaşımı göstermek için?
Bir de benim beden dilim güler yüzlü, neşeliyim. Zaten sevimli bir yüzüm var, soğuk durmak yakışmıyor. Beden dili olarak dışarıdan daha soğuk mu durmaliyim? Anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?