- 23 Aralık 2024
- 201
- 108
- 18
- 23
- Konu Sahibi yesilgunes
-
Ya aman birak kucuk gozuk ablacim ne olacak? Bodur essek kendini sipa gosterir diyecegim boyunda oyle kisa degil, keyfini cikar kucuk gozukmenin, ben cok ekmegini yedim zamanindaMerhaba
23 yaşındayım. Çok küçük görünüyormuşum, öyle diyorlar. Beni gören 15 yaşında sanıyormuş.
Boyum 1.66 kilom 53
Yüz şeklim kalp, yanaklarım tombul.
Saçlarım koyu kumral, hiç boyamadım. Kişisel bakım yaparım ama hiç makyaj yapmam
Hep spor giyinirim, pantolon tişört yani.
Takı hiç takmam. Hep küçük çantalar kullanırım.
Sorun nerede? Saç mı kıyafet mi? makyaj mı yapmalıyım? Kilo mu almaliyim?
Anlamadım ne yapmam gerekiyor, yaşımı göstermek için?
Bir de benim beden dilim güler yüzlü, neşeliyim. Zaten sevimli bir yüzüm var, soğuk durmak yakışmıyor. Beden dili olarak dışarıdan daha soğuk mu durmaliyim? Anlamadım.
Geçen eczacı bana "18 yaşından küçük çocuklara ağrı kesici vermiyoruz, aile hekimine git annenle, reçeteni al gel" demişti.Yaşından küçük görünmekte sorun yok ama 15 göstermek de rahatsız edebilir belki.
Kilo, giyim, makyaj bunların hepsi de sonucu etkiliyor. Ama kendinizi rahat hissetmeyeceğiniz bir değişiklik de yapmayın bence.
Senin yaşlarındayken bana da öyle söylerlerdi. Tavsiyem biraz klasik giyin ve makyaj yap. Bunlar biraz daha büyük gösterebiliyor özellikle göz makyajını yaşında görmek istediğin yerlerde yapmalısınMerhaba
23 yaşındayım. Çok küçük görünüyormuşum, öyle diyorlar. Beni gören 15 yaşında sanıyormuş.
Boyum 1.66 kilom 53
Saçlarım koyu kumral, hiç boyamadım. Kişisel bakım yaparım ama hiç makyaj yapmam
Bir de benim beden dilim güler yüzlü, neşeliyim. Zaten sevimli bir yüzüm var, soğuk durmak yakışmıyor. Beden dili olarak dışarıdan daha soğuk mu durmaliyim? Anlamadım.
Daha önce hiç makyaj yapmadım ama denerim. Çok makyajtan hoşlanmıyorum zaten. Makyaj yapmaya başlarsam da fresh makyajlar yaparımSenin yaşlarındayken bana da öyle söylerlerdi. Tavsiyem biraz klasik giyin ve makyaj yap. Bunlar biraz daha büyük gösterebiliyor özellikle göz makyajını yaşında görmek istediğin yerlerde yapmalısın
İleri ki yaşlarım da işe yarayacak olmasına sevindimYaşım küçükken ben de çok sorun ederdim, giyim saç vs tabi etkiliyor ama yine de küçük zannederlerdi beni de. Kaç kere market kasalarında yaşım soruldu.
Şimdi 29 yaşındayım kimse inanmıyor ilerleyen zamanlarda çok işinize yarayacak :)
30 yaşımda benimde başıma geldi bu durumBenim neredeyse 40 yasinda olan arkadasimdan alkollu icecek alirken kimlik sormuslar. Minyon olmak boyle bir sey
Aslında giyim tarzimi değiştirmek istiyordum hep. Ama yaşımı büyük görünsün diye değil de, pantolon tişört havasından çıkmak, bir tık daha iyi kombinler yapabilmek içinNe güzel işte yaşını göstermiyorsun orta yaştaki çoğu kadının derdi daha genç görünmek , bu iltifatı duyunca mutlu olurlar.Kaldı ki sende çok büyük değilsin ama pantolon tişört gibi basit kombinler yerine daha özenli kadınsı kıyafetler giyebilirsin ama kendin bunu istiyorsan yap sırf birilerinin yorumu yüzünde değil.
Nasıl rahat edeceksen öyle yani, makyaj da yaşı büyük gösterir.
Küçük gorunmenin birisini uzecegini hiç düşünmezdimMerhaba
Boyum 1.66 kilom 53
Yok aslında yeni ayrıldığım eski erkek arkadaşım hiç lafını bile etmezdi. Sadece bazen hemcinselerim alaya alıyor, bazen eczane vs sorun çıkıyor, biraz buna kafaya takıyorumKüçük gorunmenin birisini uzecegini hiç düşünmezdimNe güzel işte çiti pıtı küçük görünüyorsunuz. Özel hayatinizda mi soru. Oldu?
kendin olmaktan vazgeçersen kendine ihanet etmiş olursun. bırak, herkes görmek istediğini görüyor nasılsaMerhaba
Boyum 1.66 kilom 53
Kendinizle barışık olmanız ne güzelKüçükken aynen bende öyle hissediyordum. Arkadaşlarla gezerken birini annem sanmışlardıeşimi babam sanıyorlar. Adama yazık oluyor ama benim hoşuma gidiyor aman salla. Kimlik taşı gösteriverirsin. geçende kurum doktoru öğrenci sandı
Üniversitedeyken çocuklar oyun oynayalım diyordu. Çalışırken stajer öğrenciileride güzel oluyor boşver öyle kalsın
Çok haklısınızkendin olmaktan vazgeçersen kendine ihanet etmiş olursun. bırak, herkes görmek istediğini görüyor nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?