• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum 🥺

yesilgunes

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
201
108
18
23
Merhaba
23 yaşındayım. Çok küçük görünüyormuşum, öyle diyorlar. Beni gören 15 yaşında sanıyormuş.

Boyum 1.66 kilom 53
Yüz şeklim kalp, yanaklarım tombul.
Saçlarım koyu kumral, hiç boyamadım. Kişisel bakım yaparım ama hiç makyaj yapmam
Hep spor giyinirim, pantolon tişört yani.
Takı hiç takmam. Hep küçük çantalar kullanırım.

Sorun nerede? Saç mı kıyafet mi? makyaj mı yapmalıyım? Kilo mu almaliyim?

Anlamadım ne yapmam gerekiyor, yaşımı göstermek için?

Bir de benim beden dilim güler yüzlü, neşeliyim. Zaten sevimli bir yüzüm var, soğuk durmak yakışmıyor. Beden dili olarak dışarıdan daha soğuk mu durmaliyim? Anlamadım.

Merhaba
23 yaşındayım. Çok küçük görünüyormuşum, öyle diyorlar. Beni gören 15 yaşında sanıyormuş.

Boyum 1.66 kilom 53
Saçlarım koyu kumral, hiç boyamadım. Kişisel bakım yaparım ama hiç makyaj yapmam

Bir de benim beden dilim güler yüzlü, neşeliyim. Zaten sevimli bir yüzüm var, soğuk durmak yakışmıyor. Beden dili olarak dışarıdan daha soğuk mu durmaliyim? Anlamadım.
Ya aman birak kucuk gozuk ablacim ne olacak? Bodur essek kendini sipa gosterir diyecegim boyunda oyle kisa degil, keyfini cikar kucuk gozukmenin, ben cok ekmegini yedim zamaninda 😅

Yaşından küçük görünmekte sorun yok ama 15 göstermek de rahatsız edebilir belki.

Kilo, giyim, makyaj bunların hepsi de sonucu etkiliyor. Ama kendinizi rahat hissetmeyeceğiniz bir değişiklik de yapmayın bence.
Geçen eczacı bana "18 yaşından küçük çocuklara ağrı kesici vermiyoruz, aile hekimine git annenle, reçeteni al gel" demişti.
bazen böyle ufak şeylere takılıyorum

Merhaba

Boyum 1.66 kilom 53

Senin yaşlarındayken bana da öyle söylerlerdi. Tavsiyem biraz klasik giyin ve makyaj yap. Bunlar biraz daha büyük gösterebiliyor özellikle göz makyajını yaşında görmek istediğin yerlerde yapmalısın

Yaşım küçükken ben de çok sorun ederdim, giyim saç vs tabi etkiliyor ama yine de küçük zannederlerdi beni de. Kaç kere market kasalarında yaşım soruldu.

Şimdi 29 yaşındayım kimse inanmıyor ilerleyen zamanlarda çok işinize yarayacak :)

Senin yaşlarındayken bana da öyle söylerlerdi. Tavsiyem biraz klasik giyin ve makyaj yap. Bunlar biraz daha büyük gösterebiliyor özellikle göz makyajını yaşında görmek istediğin yerlerde yapmalısın
Daha önce hiç makyaj yapmadım ama denerim. Çok makyajtan hoşlanmıyorum zaten. Makyaj yapmaya başlarsam da fresh makyajlar yaparım

Yaşım küçükken ben de çok sorun ederdim, giyim saç vs tabi etkiliyor ama yine de küçük zannederlerdi beni de. Kaç kere market kasalarında yaşım soruldu.

Şimdi 29 yaşındayım kimse inanmıyor ilerleyen zamanlarda çok işinize yarayacak :)
İleri ki yaşlarım da işe yarayacak olmasına sevindim😍
Bana da en çok eczane de kimlik soruyorlar

Ne güzel işte yaşını göstermiyorsun orta yaştaki çoğu kadının derdi daha genç görünmek , bu iltifatı duyunca mutlu olurlar.Kaldı ki sende çok büyük değilsin ama pantolon tişört gibi basit kombinler yerine daha özenli kadınsı kıyafetler giyebilirsin ama kendin bunu istiyorsan yap sırf birilerinin yorumu yüzünde değil.

Nasıl rahat edeceksen öyle yani, makyaj da yaşı büyük gösterir.

Ne güzel işte yaşını göstermiyorsun orta yaştaki çoğu kadının derdi daha genç görünmek , bu iltifatı duyunca mutlu olurlar.Kaldı ki sende çok büyük değilsin ama pantolon tişört gibi basit kombinler yerine daha özenli kadınsı kıyafetler giyebilirsin ama kendin bunu istiyorsan yap sırf birilerinin yorumu yüzünde değil.

Nasıl rahat edeceksen öyle yani, makyaj da yaşı büyük gösterir.
Aslında giyim tarzimi değiştirmek istiyordum hep. Ama yaşımı büyük görünsün diye değil de, pantolon tişört havasından çıkmak, bir tık daha iyi kombinler yapabilmek için

Merhaba

Boyum 1.66 kilom 53

Küçük gorunmenin birisini uzecegini hiç düşünmezdim ☺️ Ne güzel işte çiti pıtı küçük görünüyorsunuz. Özel hayatinizda mi soru. Oldu?

Küçükken aynen bende öyle hissediyordum. Arkadaşlarla gezerken birini annem sanmışlardı😏 eşimi babam sanıyorlar. Adama yazık oluyor ama benim hoşuma gidiyor😂 aman salla. Kimlik taşı gösteriverirsin. geçende kurum doktoru öğrenci sandı 🙃

Üniversitedeyken çocuklar oyun oynayalım diyordu. Çalışırken stajer öğrenci 🤪 ileride güzel oluyor boşver öyle kalsın 🤓

Küçük gorunmenin birisini uzecegini hiç düşünmezdim ☺️ Ne güzel işte çiti pıtı küçük görünüyorsunuz. Özel hayatinizda mi soru. Oldu?
Yok aslında yeni ayrıldığım eski erkek arkadaşım hiç lafını bile etmezdi. Sadece bazen hemcinselerim alaya alıyor, bazen eczane vs sorun çıkıyor, biraz buna kafaya takıyorum

Bana da diyorlar geçen hastaneye gittiğimde velin yok mu dediler 176yım zayıfım ama kıvrımlıyım bence küçük göstermiyorum. takmıyorum ben ama şunu fark ettim ne zaman tayt sweatshirt giysem böyle deniyor. Daha kadınsı giyinip makyaj yapınca böyle denmiyor. Genelde hastanede oluyor zaten. Gelinlik bakarken de bir kaç kişi sen kaç yaşındasın ki demişlerdi. Benim de saçım kıvırcık gamzelerim var çillerim var güler yüzlüyüm tombul yüzüm bu yüzden diyorlardır. Biraz makyaj yap daha kadınsı giyin.

Merhaba

Boyum 1.66 kilom 53

kendin olmaktan vazgeçersen kendine ihanet etmiş olursun. bırak, herkes görmek istediğini görüyor nasılsa

Küçükken aynen bende öyle hissediyordum. Arkadaşlarla gezerken birini annem sanmışlardı😏 eşimi babam sanıyorlar. Adama yazık oluyor ama benim hoşuma gidiyor😂 aman salla. Kimlik taşı gösteriverirsin. geçende kurum doktoru öğrenci sandı 🙃

Üniversitedeyken çocuklar oyun oynayalım diyordu. Çalışırken stajer öğrenci 🤪 ileride güzel oluyor boşver öyle kalsın 🤓
Kendinizle barışık olmanız ne güzel😍

Back