Ne yapacagımı bilmiyorum akil verin lutfen

Hatamin farkindayim zaten suistimal etmesine musaade edip neden suistimal etti diye kiziyorum

Evet hatamin ve görmezden geldigim seylerin korkunclugunun farkindayim fakat kendisi tam bir narsist ve cok tehlikeli bir narsist suan yasadiklarima bakinca ben bile hayret ediyorum kendime nasil olur da bunca seye katlanirsin diye
Üzülmeyin hepimizin hayatında kendini tanıyamadığı kendine kızdığı ilişkileri olmuştur. Bir de bunu düşünüp yük etmeyin kendinize. Em güzel intikam unutmaktır. Siz mutlu olun.

Yorumunuz icin tesekkur ederim bende farkindalik olusmasi icin paylastim aslinda burada cunku insan olayin icindeyken yasadiklarina o gozle bakmiyor yanlislarinda bile dogru ariyor ve sizin dediginiz gibi temel nedeni de kendini sevmemek. Su siralar yanlizca kendime odakliym ve degerimi anladim ilk ve sondu bu aci bir tecrube diyelim

Üzülmeyin hepimizin hayatında kendini tanıyamadığı kendine kızdığı ilişkileri olmuştur. Bir de bunu düşünüp yük etmeyin kendinize. Em güzel intikam unutmaktır. Siz mutlu olun.
Aynen oyle allaha havale ettim kimse yasattigini yasamadan olmez tek ahini aldigi kisi bende degilim anlattigi kadariyla azabi bol olsun o yuzden

Ozelden bir sey sorabilir miyim demem uzerine beni tacizci ilan etti kendisini isteyene konusmalari atarim yurumenin anlamini bilmiyor arkadas ya da okudugunu anlamiyor maks erkek zekasi birsey diyemiyorum kendi hallerine birakmali
İkinci mesajda burası kasıyor instaya geçek mi demeseydin sorabilirsin demiştim zaten koçum

Adamın tek hatası size karşı hisleri olmadığı halde sizinle devam etmesi, diğer davranışlarında sorun görmedim. Sadece klasik sevmeyen adam davranışlarını sergilemiş. Asıl hatalı olan sizin davranışlarınız. Sizi sevmeyen birini yaanınızda tutmak için her defasında yalvarmaktan geri durmamış, sevgi dilenmişsiniz tabiki yine olmamış, olmayınca da suçlama fazına geçmesiniz.

Konu sahibi özelden bana yürüyor, kollayın kendinizi kızlar
Dertlesip ruhuna dokunabilecegim insanlar arıyorumlu konu açmış bu üye. daha yeni üye oldun burası arkadaşlık sitesi değil dedim diye zorba yaptı beni

Sevgi veya deger vermek her seye yetmiyo goruldugu uzere. Ayrica tanisikliginiz varmis keske aile yapisini onceden kestirebilseydiniz. Yargilamiyorum fakat bir sure sonra tavir koymak gerekirdi bence. Her olaya eyvallah denemez maalesef ki. Suan icin yapilacak en iyi sey unutmak ve uzaklasmak. Hic bir sekilde iletisim veya agiz dalasi gibi durumlara girmeyin. Bana kalirsa mumkunse baskasini alin hayatiniza ama inat ugruna degil gercekten deger gorup sevilmek icin. Acilan yaralari unutmak icin. Bu isler kismet. Belki cok mutlu olacaginiz biri cikar karsiniza. Herkes icin Hayirlisi olmasi umuduyla.

"Bu dünya hep iyi olanları cezalandırır" anlattıklarınızı okuyunca daha çok yüzsüzleri cezalandırıyormuş gibi geldi. Kaç kere ilişkiyi kesmiş ısrarla aramışsınız ne bekliyordunuz ki?

Siz de iyi alıştınız tüm yüzsüzlüklerinizi beni "manipüle etti" diye kendinizi haklı çıkarmaya. Ortada bir "zihin algısıyla oynama" olayı olsa yine tamam diyeceğim öyle bir olay da yok? Adam sizden ayrılmış siz aramışsınız tekrar ayrılmış tekrar aramışsınız sonra dünya hassas kalpliler için cehennem edebiyatı yapmışsınız

Sizi üzmek istemem fakat siz adama çektirmişsiniz. Size ilişki istemediğini en balından söylemiş. Ayrıca hediye parasını istemek de ne demek. Kendinize saygınız kaldıysa ne adamla ne ailesiyle görüşürsünüz bir daha

Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…