- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi petitjoueur
-
KK kadınları çok uyanıktır onları iyi dinle. İşine geldiğinde dini kullanır, işine geldiğinde çağdaşlığın dibine vurur, işine geldiğinde kadın erkek eşitliğini savunur, işine geldiğinde feminizm bayrağıyla en önde koşturur. Ama asla bunlardan birini benimsemez. Sadece işine geldiklerini söyler. Bu yüzden sen bu konuda mutlaka haksız çıkacaksın.
Sen kendin hayat tarzını nasıl belirlediysen ona göre hareket etmelisin. Eğer dini yönün kuvvetliyse imam nikahı olduğun kişi senin kocandır bu tartışılamaz bile. Bazıları çıkmış o senin kocan değil demiş, dediğim gibi buna karar verecek olan sensin. Hemen her konuda olduğu gibi işin özü paraya dayanıyor. Bazı arkadaşların tuzu kuru olduğu için değil seni anlayıp doğruyu göstermek, okuduğunu bile anlayamayacak kadar polyannalar.
Milletin lafına bakma nasıl hissediyorsan öyle davran.
ailelerin haberi var.hatta annem de bizimle kalıyor. biraz eski kafalı ben de böyle yetiştim. ah o kadar pişmanım ki.
yok kılıf uydurmam,ben seçtim bu yolu,evet ama o beni zorladı bazı şeylere. şimdi ise geri dönüşü yok.ayrıca ben değil annem bekarete önem veriyor. ömür boyu bununla mı yaşamalıyım yoksa dönüp kendi hayatıma devam mı etmeliyim bilemiyorum. şu an psikolojik tedavi görüyorum psikolojik durumum da iyi değil. çok üzgünüm çok
Nasıl bir konu bu yaa... Valla eski kafalı falan demişsin de evli olmadığın adamla aynı evde yaşıyorsun,annen de sizinle kalıyor.. Siz eski kafalı falan değil,son derece marjinal yaşam tarzını yakalamışsınız...
Hem de bu kadar sonsuz mutsuzluğu bile bile...
doğru anlamış mıyım acaba?
siz üniversitede okuyosunuz,ilkokul mezunu ve okulunuzda garsonluk yapan adamla beraber oluyosunuz,bu adam sizin annenizle yaşadığınız eve yerleş,iyo,imam nikahı kıyıyosunuz,babanızdan kalan maaş kesilmesin diye de resmi olarak evlenmyiosunuz?? ayrıca adamın kardeşleri siz kalmaya gelmek istiyo??bu arada adam devamlı kavga gürültü halinde,başı beladan kurtulmuyo...hmmmmmmmmmmmmmm...
bu arada siz kendinize geleneksel yetiştim falan diyosanız ne ilginç,cem yılmaz gibi oldu:biz marjinaldik hani diyo ya:):)
konunun neresinden tutayım bilemedim...
İmam nikahı ne işe yarıyor? Kadın evlenmiş işte niye evli değilsin diyorsun?
Hukuki geçerliliği olmadığı için. Para için evlenmiyor değil mi..Dinle falan alakaları yok canım savunma için kendini yorma.. Ayrıca bunu kadını düşündüğüm için söylüyorum..Kendisine yazık etmesin diye..
Sipariş etsem böylesi gelmez tam bir kk üyesi.
Guru edasıyla keskin kılıcını kullanıp dinle alakası yok diye olayı karara bağladın. O zaman niye imam nikahı kıydı bu kız? İlla karı koca olmak için belediye başkanından mı müsade almak gerekiyor?
İmam nikahı ne işe yarıyor? Kadın evlenmiş işte niye evli değilsin diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?