• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilemiyorum!!!dayanamıyorum!!hikayeme kulak verin kızlar...ne olur.

doğru anlamış mıyım acaba?
siz üniversitede okuyosunuz,ilkokul mezunu ve okulunuzda garsonluk yapan adamla beraber oluyosunuz,bu adam sizin annenizle yaşadığınız eve yerleş,iyo,imam nikahı kıyıyosunuz,babanızdan kalan maaş kesilmesin diye de resmi olarak evlenmyiosunuz?? ayrıca adamın kardeşleri siz kalmaya gelmek istiyo??bu arada adam devamlı kavga gürültü halinde,başı beladan kurtulmuyo...hmmmmmmmmmmmmmm...

bu arada siz kendinize geleneksel yetiştim falan diyosanız ne ilginç,cem yılmaz gibi oldu:biz marjinaldik hani diyo ya:):)

konunun neresinden tutayım bilemedim...

KK kadınları çok uyanıktır onları iyi dinle. İşine geldiğinde dini kullanır, işine geldiğinde çağdaşlığın dibine vurur, işine geldiğinde kadın erkek eşitliğini savunur, işine geldiğinde feminizm bayrağıyla en önde koşturur. Ama asla bunlardan birini benimsemez. Sadece işine geldiklerini söyler. Bu yüzden sen bu konuda mutlaka haksız çıkacaksın.

Sen kendin hayat tarzını nasıl belirlediysen ona göre hareket etmelisin. Eğer dini yönün kuvvetliyse imam nikahı olduğun kişi senin kocandır bu tartışılamaz bile. Bazıları çıkmış o senin kocan değil demiş, dediğim gibi buna karar verecek olan sensin. Hemen her konuda olduğu gibi işin özü paraya dayanıyor. Bazı arkadaşların tuzu kuru olduğu için değil seni anlayıp doğruyu göstermek, okuduğunu bile anlayamayacak kadar polyannalar.

Milletin lafına bakma nasıl hissediyorsan öyle davran.

kk kadınları diye hakaretleri dizmişsiniz bravo..kısaca iki yüzlüdürler yazsanız da olurmuş.. yazık!! Dinle çağdaşlık birbirine paraleldir,tezatlığı yoktur!! Tabi dini anlamayı bilene,Kuranı okumayı bilene...

İthamda bulunurken lafınızı bilmenizi tavsiye ederim..Dini yönün kuvveti neyle ölçülüyor merak ettim??

Amaannn neyse yaa..polemik yaratmayalım.. :19: :ssz:

ya başta okumaya başladım aşık oldum falan yazmış.okudukça hikaye değişti.bir çocukları eksik.
resmen evlisiniz ama nikahsız.
eğitimini dışardan bitirebilir bu sorun değil.diğer iki sorun için bir fikrim yok :26:

ailelerin haberi var.hatta annem de bizimle kalıyor. biraz eski kafalı ben de böyle yetiştim. ah o kadar pişmanım ki.

:53: Nasıl bir konu bu yaa... Valla eski kafalı falan demişsin de evli olmadığın adamla aynı evde yaşıyorsun,annen de sizinle kalıyor.. Siz eski kafalı falan değil,son derece marjinal yaşam tarzını yakalamışsınız... :ssz:

Hem de bu kadar sonsuz mutsuzluğu bile bile...

yok kılıf uydurmam,ben seçtim bu yolu,evet ama o beni zorladı bazı şeylere. şimdi ise geri dönüşü yok.ayrıca ben değil annem bekarete önem veriyor. ömür boyu bununla mı yaşamalıyım yoksa dönüp kendi hayatıma devam mı etmeliyim bilemiyorum. şu an psikolojik tedavi görüyorum psikolojik durumum da iyi değil. çok üzgünüm çok:(

Benim anlamadığım mevzu ben, nişanlım ,annem beraber yaşıyoruz diyorsunuz, karı koca hayatı yaşıyoruz diyorsunuz sonra annem bekarete çok önem veriyor diyorsnuz nasıl oluyo bu :26:

:53: Nasıl bir konu bu yaa... Valla eski kafalı falan demişsin de evli olmadığın adamla aynı evde yaşıyorsun,annen de sizinle kalıyor.. Siz eski kafalı falan değil,son derece marjinal yaşam tarzını yakalamışsınız... :ssz:

Hem de bu kadar sonsuz mutsuzluğu bile bile...

İmam nikahı ne işe yarıyor? Kadın evlenmiş işte niye evli değilsin diyorsun?

doğru anlamış mıyım acaba?
siz üniversitede okuyosunuz,ilkokul mezunu ve okulunuzda garsonluk yapan adamla beraber oluyosunuz,bu adam sizin annenizle yaşadığınız eve yerleş,iyo,imam nikahı kıyıyosunuz,babanızdan kalan maaş kesilmesin diye de resmi olarak evlenmyiosunuz?? ayrıca adamın kardeşleri siz kalmaya gelmek istiyo??bu arada adam devamlı kavga gürültü halinde,başı beladan kurtulmuyo...hmmmmmmmmmmmmmm...

bu arada siz kendinize geleneksel yetiştim falan diyosanız ne ilginç,cem yılmaz gibi oldu:biz marjinaldik hani diyo ya:):)

konunun neresinden tutayım bilemedim...

bende bunlari kafamda toparlamaya calisiyordum.
Her asik olan, asik oldugu adama imam nikahi kiyip annesiyle yasadigi eve alsaydi nasil olurdu? Cok ilginc bir yasaminiz var. Bilmiyorum ki ne demeli?

Su zamana kadar sanirim hep duygularinizla hareket ettiniz, su zamandan sonra mantiginizla hareket etmenizi tavsiye ediyorum :44:

1.si isteğinizle beraber olmuşsunuz arkasında durun bari. hani okudum ettim kültürlüyüm diyorsunuz ya. :31:

2.si madem ki o "eşiniz" !!!! neden ayrılınca bekaret sorunu olsun ki ? değil mi ama.. sonuçta etraf ne der derseniz ; evliydiniz ayrıldım dulum dersin :31: haliyle bakire olman beklenemez.

3.sü aslında o sizin "eşiniz" değil ki bu bekaret sizin icin sorun oluyor. yaptıklarınıza kılıf uydurmanız hoş değil.

4.sü de okumuş birisiniz ya resmi nikah yapmayıp rahmetli babanızın parasını almanız sizce ne kadar mantıklı ve adil?

aahh gözünü sevdiğiminin dünyası sen nelere kadirsin... :19::19:

Hukuki geçerliliği olmadığı için. Para için evlenmiyor değil mi..Dinle falan alakaları yok canım savunma için kendini yorma.. Ayrıca bunu kadını düşündüğüm için söylüyorum..Kendisine yazık etmesin diye..

Anlattıklarına göre o adamla geleceğin yok karanlık görünüyor sende bunun farkındasın ama kendine itiraf edemiyorsun bu yüzden de burada bizlere danışıyorsun kendinle yaşadıklarınla yüzleşmelisin o vakit doğru kararın yollarınızı ayırmak olduğunu göreceksin canım aklın yolu birdir..

yol yakından bıran önce dön...bunları göruyorsun hala devam mı etsem dıyorsun.ınankı canım eşler arasında eşitlık olmalı yanı duşunce fıkır farklı oluyor.şuan nışanlısın fark edemeye bılırsın ama evlılık oyle degıl.zamanla bunlar sorun ola ola zaten sevgı kalmıyorkı.başını taşlara vurmadan bıtır derım.kendı fıkrım.

annesi bunu geleneksel yetiştirmiş kendisi de öyleymiş ama kızının nikahsız birlikte olduğu adamla aynı evde kalıyor piiiiii

aklımı uçurucam nikahını kim biliyor güzelim para için nikahı kıymamışsınız sonra gelmişsiniz o benım kocam ee kocan madem bekareti niye takıyosun?

rahat rahat takılın yanı sonuçta kocan değil mi?

madem bekareti takıyorsun neden yattın?

ayrıca kocam dediğin insandan ayrılıp başka hayat düşünüyorsun bilemedim yani bi garip durumlar..

sen bu adamı şutla,okulunu bitir,hapse düşse onu mu bekleyeceksin? kendi yoluna bak kimseyle nikahsız şekilde aynı evde yaşama bundan sonra,

tabi bunları uygulayacağına zerre inanmıyorum ama yıne de söyledim...

Hukuki geçerliliği olmadığı için. Para için evlenmiyor değil mi..Dinle falan alakaları yok canım savunma için kendini yorma.. Ayrıca bunu kadını düşündüğüm için söylüyorum..Kendisine yazık etmesin diye..

Sipariş etsem böylesi gelmez tam bir kk üyesi.

Guru edasıyla keskin kılıcını kullanıp dinle alakası yok diye olayı karara bağladın. O zaman niye imam nikahı kıydı bu kız? İlla karı koca olmak için belediye başkanından mı müsade almak gerekiyor?

ya arkadaşım böyle herşeyi şiddetle halleden üstelik sabıkalı adamlarla ne işiniz var ya, birde diyorsunuz ki bana iyi davranıyor. acaba kaç yıl iyi davranacak sonra sizide kadın cinayetleri arasında görmeyelim ( Allah korusun). böyle sapkın adamlarla beraber oluyorsunuz hemde bilerek ve isteyerek bu nasıl bir cesarettir.. bu adamın sana ömür boyu melek gibi davranacağından emin misin? bu kadar cesur olmayın ya canınıza mı susadınız bilemedim ki...

Sipariş etsem böylesi gelmez tam bir kk üyesi.

Guru edasıyla keskin kılıcını kullanıp dinle alakası yok diye olayı karara bağladın. O zaman niye imam nikahı kıydı bu kız? İlla karı koca olmak için belediye başkanından mı müsade almak gerekiyor?

Son derece saygısız bir tavrın var.Son kez yazıyorum,bu kadar saçma bir tartışmadan ceza almak istemem..O kadın mağdur olduğunda gidip sen mağduriyetini giderirsin. Adam hayatını zehir ederken de koşarsın yanına..Dinle alakası yok demiş mişim.. Belediye başkanıymış izin miş..Çocuk musun anlamadım ki..Bu kadar ucuz çarpıtma da yok yani..

Çok "dini bütün" insanlarsa o zaman evlenmeden ilişkiye girmezlerdi biiirrr, öyle dinin işine geldiği yerini alıp işine gelmediği yerini almamak yapamazsın ikiii , Kuran çok açıktır eve bakmak erkeğin görevidir, eşine bakmak görevidir! Öyle evine çöreklenip parasını sömürerek,sırf parasını yemek için nikah kıymayarak "dini bütün" yaşayabilirler..kendileri bilir..Ben uyardım yoksa bana ne...

Son düzenleme:

İmam nikahı burada şu işe yarıyor ; Minare yi çaldım kılıfım budur.

Anne nasıl bir anne buna göz yumabiliyor bence kadın illallah etmiş kızına buna razı gelmiş kızı atsa atamaz satsa satamaz.

Bazı şeylere o zorlamış ya sen istemedikten sonra o adam bekaretini tecavüz yolu ile alırdı sabıkasına buda eklenirdi istedim oldu diyemiyorsun.

Ben anne ne üzülüyorum yazık günah kadına eminim o böyle olsun istemezdi hangi anne ister anlattığınız bir profildeki anne ise hele bu.

Neyse... Konu sahibi! sabıkası olmayan, düzgün bir işi olan, kazancı yüksek, sinirli olmayan, parmağında döndürebileceğin, sana bakacak birini bul onunla evlen. Zaten imam nikahı geçerli değilmiş kocanın talak vermesine gerek yok direkt resmi nikah kıyabilirsin.

Sen kandırılmış bir arkadaşımızsın. Sen ona maşını veriyon. O seni sömürüyor. Erkek olsa nikahı basar. Neyse bir an önce beladan kurtul. Allah korusun çoçuğun falan olursa ne yaparsın. Birde o seni eşi olarak değil seks objesi ve para kaynağı olarak görüyo. Anne babanın evine dönemesende o evden kurtul.

Back