- Konu Sahibi petitjoueur
sana da şiddet uygulayıp seni yaşadıklarınız yüzünden tehdit ediyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de öyle diyorum ama korkuyorum. ben evlenmek, telimle duvağımla evimden çıkmak istiyorum. benim de güzel hayallerim var. acaba bütün bunları yaşayabilecek miyim ayrılırsam? bir de sizce bu adam beni kullanıyor mu
bekaret mevzusu açısından.ne acıdan eskı kafalısınız anlamadım
herşey öyle aceleye geldi ki.rahatsızlığımda hep yanımda oldu beraber kaldık bu yüzden ben hasta olduğum için.
7 - 8 ayda ne ara tanıdınız
Ne ara nişanlandınız
Ne ara beraber oldunuz
Ne ara imam nikahı kıydınız
Aileniz birşey demedi mi ? bi durun tanıyalım gibisinden.. Epey aceleye gelmiş herşey..
aynen öyle.zaten kendisi de söylüyor babanın maaşı kesilmesin diye.ahh ahh.bunu aslında en cok sız bılırsınız ama bana kullanıyor gıbı geldı .
hanı demıssınız yaa; "hastalandıgımda hep yanımdaydı ,en zor hallerıme
bıle tahammul ettı "demıssınız ama bu sekılde onun sızı sevdıgını anlayamazsıız
oyle ınsanlar var kı cnm ,para ıcın neler yapıyorlar .bu ınsanda bana
o ınsanlardanmıs gıbı geldı .evlenme durumunuz var ıken ne dıye sıze
nıkah kıymıyorda ımam nıkahı gıbı gecersız bı kılıf bulup beraber yasıyor kı sıze ?
eger sızın paranıza tenezzul etmıs olmasaydı nıkahlanmak ısterdı .
ama sızın babanızdan kalan maası almak adamın ısıne gelıyor
bekaret mevzusu açısından.
hayır beni gözünden sakınıyor.herkese karşı aşırı sinirli ama bana en ufacık kötü bir söz söylese hemen üzülüyor pişman oluyor ağlıyor. ailesinden sevgi görmemiş. öyle içten davranıyor ki bana inanamıyorum beni kullandığına.sana da şiddet uygulayıp seni yaşadıklarınız yüzünden tehdit ediyor mu ?
hatayı neden devam ettirmiş olayım onu anlayamadım?hata yaptım mı dıyosun yanı nısanlınla bırlıkte olarak.e o zaman nıye hatayı devam ettırıyorsun hem de annenın gozu onunde.ayrıca dını nıkah yaptık dıye kendını avutuyorsun
Üzgünüm ama aile yapınızı çözemedim. Bir anne kızının böyle bir cahillik yapmasına göz yumabilir mi? Anlatmadığınız şeyler mi var ?ailelerin haberi var.hatta annem de bizimle kalıyor. biraz eski kafalı ben de böyle yetiştim. ah o kadar pişmanım ki.
bekareti sorun etmeniz çok tuhaf...
aynı evi paylaşıp aralarında bir de imam nikahı olan kim kardeş kardeş uyur ki.. tabi ki bazı şeyler yaşanacak...
bence bunu sorun olarak görmeyin..
biran önce de resmi nikahınızı kıyın...
belli ki sizin bahsi geçen adamın nikahından geçmeniz kaderinize yazılmış...
maalesef yok. peki ne yapmalıyım?devam etmeli miyim sizce.
herşey öyle aceleye geldi ki.rahatsızlığımda hep yanımda oldu beraber kaldık bu yüzden ben hasta olduğum için.
Üzgünüm ama aile yapınızı çözemedim. Bir anne kızının böyle bir cahillik yapmasına göz yumabilir mi? Anlatmadığınız şeyler mi var ?
Bir erkek gerçekten sevdiği bir kadını zor durumda bırakmaz asla. Şiddetle sevgi birarada olmaz. Beni dövüyor ama çok daseviyor demek nasıl büyük bir çelişkidir. Hastalığınızda yanınızda olması sizi sevdiğinin kanıtı değil. Baba sevgisini ve boşluğunu onunla doldurmuşsunuz sanırım.
Böyle biriyle yola devam etmek zor. İlerde çok daha büyük sorunlar çıkacaktır. İlla devam edecekseniz resmi nikahınızı kıyın. Bir işe girip çalışmaya başlayın. Normal hayata geçin yani
hatayı neden devam ettirmiş olayım onu anlayamadım?
evet yaşıyorum.hala karı koca hayatı yasamıyor musunuz sızın tabırınızle
sizce aramızdaki kültür farkı sorun olur mu?bu o kadar önemli mi?