ne yapacağımı bilemiyorum!!!dayanamıyorum!!hikayeme kulak verin kızlar...ne olur.

Sürekli etrafına saldırgan tavırlar sergileyen birinin size hep melek gibi davranacağına inanmıyorum. Canını fazla sıkarsanız aynı şiddeti size de gösterecektir. Kendinizi böyle avutmayın. Sizi gözünden sakınan mertçe çıkıp düğünü nikahı yapardı

yine de teşekkür ederim yorumunuz için.

Sen istemedikten sonra kim sana ne yapabilir ayrıca suçtur resmi nikah olmadan imam nikahı kıymak çevrenzde bilipte rahatsız olan biri şikayet etse ne yapacaksınız ? Bekaret herşey değil hata diyerek sünger çek yeni hayata başla sırf bu yüzden hayatını zindana çevirme yazık günah ya kendine bunu yapma.Pişman olmuşsun olacağın kadar .

işte durumları yok. o da istiyor düğün yapmak ta işte para olsa!paranın gözü kör olsun.

teşekkür ederim.inşallah yapabilirim.

sen ipleri tamamen onun eline vermişsin hayatını o yönlendiriyor. nereye kadar böyle sürecek düğün için parası mı yok o zaman kıyın nikahınızı gidip belediyede. ben de belediyede nikahla evlendim bi yerim de eksilmedi. dediğim gibi bunlar bahane değil.

işte durumları yok. o da istiyor düğün yapmak ta işte para olsa!paranın gözü kör olsun.

Düğün yapmasın nikah yapsın bari. Muhtarlıktan fakir il muhaberi alınca belediyeler ücretsiz nikah kıyıyor.
Hatta çoğu belediye yaz aylarında toplu nikah törenleri falan düzenliyor. Gelinlik de bir yerden bulunurdu.
Sizin telli duvaklı, gelinlikli evden çıkma hayaliniz gerçek olurdu en azından... Psikolojinizin kötü olduğu
dönemde birlikte olmak yerine böyle bir jest yapsaydı şu an bu denli soru işareti olmazdı aklınızda...

dertleşmek fikir almak. geri dönüş olabilir mi bazı şeylerden bunu sorgulamak.

Söylemeden geçemeyeceğim, böyle bir adamla birlikte hayatı göze alıp böyle adımlar atacak kadar cesaretliysen, gücünü toplayıp ondan kurtulabilecek kadar da cesaretin vardır.
Bekaret her şey demek değil.

Rahatsızlığınızdan kaynaklanan zafiyetiniz kullanılmış, hala da kullanılıyor. Suçun büyüğü annenizde , size sahip çıkmamış, bir imam nikahına insan evladını ziyan eder mi.

Maaş konusuna gelince, devletten maaş almak için çalışmıyorsunuz,evlenmiyorsunuz emekli maaşı alıyorsunuz. Bu haram kazançtır, inanç diye imam nikahı peşinde koşmak yerine önce helal ekmek peşinde koşun, işiniz daha çok rast gider.

Kendinize yazık etmişsiniz, sağlıklı bir ilişki değil bu, sizde farkındasınız, biliyorsunuz. Zararın neresinden dönülürse kar, hayatınızı kurtarın, annenizin çok önem verdiği bekaret hayatınızı kurtarmayacak

Daha önce psikiyatrik tedavi gördüğünü söylemişsn arkadaşım bu konuyu bir psikologa enine boyuna konuşarak uzman yardımı alara karar vermen en iyisi olucaktır

Sade bir nikah töreni yapın. Ev varmış zaten hazır. Çok bir maliyeti olmaz. Düğüne/nikaha para lazım olmaz diyorsunuz ama geleceğinizi düşünmeden aynı evi paylaşıp karı koca hayatı yaşıyorsunuz.

Siz bahanelerin arkasına saklanıyorsunuz bence.

zaten belediyede salon falan tutmazsanız çok çok küçük bir ücret ödeyerek nikahınızı kıyarsınız. evlilik cüzdanı parası ödersiniz bir tek. yani bu bile birşeydir. bu şekilde nereye kadar sürer annenin de bir hayaı var onu da zor duruma sokmaya mahalle baskısı yaşamasına sebep olmaya hakkınız yok. kıyın nikahınızı eğer eminsen onunla bir ömür geçirmek istediğinden

neyden geri dönüş istiyorsunuz siz?
zamanı geri alamazsınız, bundan sonrası da sizin kararınız.

biz burada ne desek, bir şey değişeceğini sanmıyorum.
parasızlıktan bahsetmişsiniz, erkek arkadaşınızın ortaöğretim mezunu garson olmasından şikayet etmişsiniz, geri kafalılıktan bahsetmişsiniz, sonra da bu çocuğu evinize alıp iç güveysi modunda annenizle beraber bakıyorsunuz.

bütün tutarsızlıklar sizde. o çocuğa suç bulmamak lazım.
bulmuş böyle bir kapı, bırakmaz asla.

KK kadınları çok uyanıktır onları iyi dinle. İşine geldiğinde dini kullanır, işine geldiğinde çağdaşlığın dibine vurur, işine geldiğinde kadın erkek eşitliğini savunur, işine geldiğinde feminizm bayrağıyla en önde koşturur. Ama asla bunlardan birini benimsemez. Sadece işine geldiklerini söyler. Bu yüzden sen bu konuda mutlaka haksız çıkacaksın.

Sen kendin hayat tarzını nasıl belirlediysen ona göre hareket etmelisin. Eğer dini yönün kuvvetliyse imam nikahı olduğun kişi senin kocandır bu tartışılamaz bile. Bazıları çıkmış o senin kocan değil demiş, dediğim gibi buna karar verecek olan sensin. Hemen her konuda olduğu gibi işin özü paraya dayanıyor. Bazı arkadaşların tuzu kuru olduğu için değil seni anlayıp doğruyu göstermek, okuduğunu bile anlayamayacak kadar polyannalar.

Milletin lafına bakma nasıl hissediyorsan öyle davran.

doğru anlamış mıyım acaba?
siz üniversitede okuyosunuz,ilkokul mezunu ve okulunuzda garsonluk yapan adamla beraber oluyosunuz,bu adam sizin annenizle yaşadığınız eve yerleş,iyo,imam nikahı kıyıyosunuz,babanızdan kalan maaş kesilmesin diye de resmi olarak evlenmyiosunuz?? ayrıca adamın kardeşleri siz kalmaya gelmek istiyo??bu arada adam devamlı kavga gürültü halinde,başı beladan kurtulmuyo...hmmmmmmmmmmmmmm...

bu arada siz kendinize geleneksel yetiştim falan diyosanız ne ilginç,cem yılmaz gibi oldu:biz marjinaldik hani diyo ya:):)

konunun neresinden tutayım bilemedim...

düzeni kurmuşsun adamı benimsemişsin planları yapmışsın mutluluklar
ister sevgilim de ister nişanlım ister kocam evlenince sebni incitmeyen adam imzadan sonra çok rahat incitir potansiyel var abi de bu anlaşılıyor hakkında hayırlısı
bekaret amannn onu takan olaydı o kadar evlendirme programı olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…