- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Sürekli etrafına saldırgan tavırlar sergileyen birinin size hep melek gibi davranacağına inanmıyorum. Canını fazla sıkarsanız aynı şiddeti size de gösterecektir. Kendinizi böyle avutmayın. Sizi gözünden sakınan mertçe çıkıp düğünü nikahı yapardıyok beni dövmüyor,başkalarını dövüp başını derde sokuyor. beni gözünden sakınır. bana bir salak kelimesini bile kullanmaz,kullandırtmaz ve evet,babamın sevgisini, aile reisinin boşluğunu onunla doldurdum.
yine de teşekkür ederim yorumunuz için.Yok aranızda kültür farkı olacağını sanmam.
Çünkü sizde pek aklı başında davranmamışsınız.
Bu arada, gerikafalılığınıza hayran kaldım, farkında olmadan uzay çağına geçtik herhalde.
Gerikafalısınız ama aynı evde, annenizin kaldığı evde nikah dışı birliktelik yaşıyorsunuz ?
Bizim burada verdiğimiz tavsiyeleri uygulayacak biri olduğunuzu sanmıyorum.
O yüzden bir tavsiye veremeyeceğim.
Sürekli etrafına saldırgan tavırlar sergileyen birinin size hep melek gibi davranacağına inanmıyorum. Canını fazla sıkarsanız aynı şiddeti size de gösterecektir. Kendinizi böyle avutmayın. Sizi gözünden sakınan mertçe çıkıp düğünü nikahı yapardı
Sen istemedikten sonra kim sana ne yapabilir ayrıca suçtur resmi nikah olmadan imam nikahı kıymak çevrenzde bilipte rahatsız olan biri şikayet etse ne yapacaksınız ? Bekaret herşey değil hata diyerek sünger çek yeni hayata başla sırf bu yüzden hayatını zindana çevirme yazık günah ya kendine bunu yapma.Pişman olmuşsun olacağın kadar .
işte durumları yok. o da istiyor düğün yapmak ta işte para olsa!paranın gözü kör olsun.
ee sız ne ıstıyorsunuz?bu konuyu acma amacınız sadece dertlesmek mı
işte durumları yok. o da istiyor düğün yapmak ta işte para olsa!paranın gözü kör olsun.
dertleşmek fikir almak. geri dönüş olabilir mi bazı şeylerden bunu sorgulamak.
amin.inşallah kafayı sıyırmam.Anlatırken bile enim eşim dediğine göre tartışılacakşey kalmamış, Allah kolaylık versin sana:)
Sade bir nikah töreni yapın. Ev varmış zaten hazır. Çok bir maliyeti olmaz. Düğüne/nikaha para lazım olmaz diyorsunuz ama geleceğinizi düşünmeden aynı evi paylaşıp karı koca hayatı yaşıyorsunuz.işte durumları yok. o da istiyor düğün yapmak ta işte para olsa!paranın gözü kör olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?