• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilemez oldum :(

Bence hata sizde üç aylik nisanliyken cinsellik konusunu acmamaliydiniz dini konusu nu düşünüyorsa niz bikere acarsan bunun devami gelir ya hic acmayip düğüne bir ay kala konusacaktiniz yada o konusunca sizde kirmadan yazacaktiniz nisanliniz bir yandan konusmak istiyor ama bir yandan sen istemeyince kendini kötü hissediyor ya da diyeceksiniz bunlari konusmak icin vaktimiz cok düğüne yakin ken konuşuruz dersiniz
Siz haklisiniz . Nişanlım da bunu diyor ya hiç konuşma yada konusuyorsân sürekli ikilemde kalma :KK43: hiç konusmayalim diyorum sonra bir şekilde yine aynı yerde okuyoruz .

Siz haklisiniz . Nişanlım da bunu diyor ya hiç konuşma yada konusuyorsân sürekli ikilemde kalma :KK43: hiç konusmayalim diyorum sonra bir şekilde yine aynı yerde okuyoruz .
O zaman sizde istiyorsunuz biraz rahat birakin ona gore konuşun surekli de konusamayiz deyin

Bu aralar iyice kaçtı huzurumuz nisanlim 7 aydır çalışıyor 3500 tl maaşı var devlet memuru 20000 annesinden alicak 15000 de kredi çekecek fakat sürekli bana paranın yetmeyecegini ve sürekli birşeylerden kimamı istiyor mesela altin olarak 3 cift bilezik bir kolye bir kelepçeli bilezik istedimbilezigi 2 çift yapmamı kelepçeliden de vazgeçmemi istiyor 9 gr lik bilezikleri gösteriyor bana . Bu konuda üstüne gelince çok gerildik

Ya bundan normal ne var ki anlamadım gelmiş 25 yaşına nisanlisiniz daha önce kimseyle bir iliskiside olmamış şimdi adamın libidosu tavandadir zaten. Nedir yani bu kadar tabu sonra gelsin vajinismus ereksiyon bozuklukları

Aynen. Erkeklerin cinsel organları patlıyor. Kadınlar kendi cinselliklerini reddederek yaşıyor, aseksüel bir şekilde.

Toplumuzun anlayışı batsın ne diyeyim.

amaaan hep taktik bunlar
seni hayal etmeyeceğim de kimi edeceğim falan diyerek vicdan yaptırmaya da çalışıyordur
işe yaramayınca da çocuk gibi küsüyodur

Gayet normal
Siz nisanlisiniz adam haklı olarak konuşmak istiyordur.
Ten uyumu çok çok önemli böyle konuşmaya bile tahammülü olmayan kadınların bi çoğu sonra burada konu açıyor ten uyumu yok isteksiz vs vs diye .

Bu aralar iyice kaçtı huzurumuz nisanlim 7 aydır çalışıyor 3500 tl maaşı var devlet memuru 20000 annesinden alicak 15000 de kredi çekecek fakat sürekli bana paranın yetmeyecegini ve sürekli birşeylerden kimamı istiyor mesela altin olarak 3 cift bilezik bir kolye bir kelepçeli bilezik istedimbilezigi 2 çift yapmamı kelepçeliden de vazgeçmemi istiyor 9 gr lik bilezikleri gösteriyor bana . Bu konuda üstüne gelince çok gerildik

bankadan borç alacağına bilezik hiç isteme yahu
borçla evlenmek ne kadar zor biliyo musun

25 yaşında hayatı boyunca ders çalışmış , gezmiş kendini okumaya adamış biri kışları okul hayatı yazın ise koy hayatı yaşamış. Çok fazla düşünmemış biri galiba yıllardır bastırdigi duygular suan ortaya çıkıyor
ne okumuş?

Bu kadar kisa zamanda nasil nisanlanirsin? Nisanlandin hadk gectim bunu...dügün tarihi bile belirlemissiniz...bu neyin acelesi ya? Sonrada burda konu aciyorsunuz esim cok degisti, söyle böyle tavri oldu bana karsi diye....

Hayır kesinlikle öyle teklifi yok onun ki küçük konuşmalar olsun istiyor nişanlılik döneminde ne derece konusulur bunlar bilmiyorum . Korkuyorum birde onun duygularını bastırdigim için ileri de evlilikte sıkıntı yaşarız diye
Şimdiden kendi sorununu senin sorunun yapmış. Beni azdır diyo üstü kapalı ne münasebet.

bankadan borç alacağına bilezik hiç isteme yahu
borçla evlenmek ne kadar zor biliyo musun[/QUOTE ] 3 cift bilezik istediğim Doğu da yaşıyorum bizim burda altin kızın garantisi alabilecek gücü var bunu biliyorum ama hep rahatıni düşünüyor . Şuan konuşmuyoruz bugün beni fazlası ile kırdı bende gorumcemi aradım şikayet ettim pişman oldu sabahtan beri Özür diliyor ama galiba ben uzun süre bunu atlatamicam.

Gorumcenize niye sikayet ediyosunuz sizimi savunucak kendinize altinla deger bicmeyin,gonlunden geceni alsinki huzur olsun.
Cinselligide konusun nelerden hoslanirsin falan filan beklentileri neler.Sonra burda kocam hergun birliktelik istiyo sıkıldim yada senede bir kere istiyo diye konu acmayin.Yasamadan bilemezsiniz ama az cok tanirsiniz.

Gorumcenize niye sikayet ediyosunuz sizimi savunucak kendinize altinla deger bicmeyin,gonlunden geceni alsinki huzur olsun.
Cinselligide konusun nelerden hoslanirsin falan filan beklentileri neler.Sonra burda kocam hergun birliktelik istiyo sıkıldim yada senede bir kere istiyo diye konu acmayin.Yasamadan bilemezsiniz ama az cok tanirsiniz.
Görumcemle iyi ki konuşmuşum beni rahatlattı kardeşi ile de konuşmuş altin düğün konusunu nisanlim da farkında vardı

Back