- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
Yani konuşalım istiyor mesela sarıldım öptüm gibi yanındayım gibi ne yapcam bilemedimBana tuhaf geldi
Hayal edelim
Bana yardımcı ol kısmı
Sanal sapıklar gibi ne hayali
Yardımcı ol derken bi sıkıntısı mı var
Hayır kesinlikle öyle teklifi yok onun ki küçük konuşmalar olsun istiyor nişanlılik döneminde ne derece konusulur bunlar bilmiyorum . Korkuyorum birde onun duygularını bastırdigim için ileri de evlilikte sıkıntı yaşarız diyeCinsel problemimi var acaba.Öyle birşey varsa sen nasıl yardım edeceksin ki.Denemeyi mi teklif etmeyi bekliyor.Öyle birşey isterse sakın kabul etme.Gelin ata binmiş te ya nasip demiş.Sıksın dişini.10 ay bekleyen temmuza kadar da bekler.
Saygı önemli şey benceYani konuşalım istiyor mesela sarıldım öptüm gibi yanındayım gibi ne yapcam bilemedim
Nişanlılık Onun için vardır zaten.Konuşmak,birbirini daha iyi tanımak,emin olmak için.Hayır kesinlikle öyle teklifi yok onun ki küçük konuşmalar olsun istiyor nişanlılik döneminde ne derece konusulur bunlar bilmiyorum . Korkuyorum birde onun duygularını bastırdigim için ileri de evlilikte sıkıntı yaşarız diye
Ee konuşun o zaman biraz rahatlatın sen kendini hep geri cekiyorsan daha da üstüne düşerYani konuşalım istiyor mesela sarıldım öptüm gibi yanındayım gibi ne yapcam bilemedim
Konustukca daha çok aklına düşer diye düşünüyorum ayrıca erkeklerin hayal gücü kadar geniş hayal gücü yokki bayanların bu konu bana çok saçma geliyor oda kendini kötü hissediyormus ben böyle davranıncaEe konuşun o zaman biraz rahatlatın sen kendini hep geri cekiyorsan daha da üstüne düşer
Sen konuşmaya bile izin vermiyosan daha katisin o zaman
Galiba bende hata yapıyorum biraz konuşur gibi oluyoruz sonra konuyu değişiyorum ama bunun nedeni sırf onu kirmamak için konuşmak ondan devamı gelmiyorAnlam veremedim daha önce kimse olmamış diyorsun yaşı kaç acaba, Daha önce hiç bi kızla yakınlaşmamış onun etkisi ile biraz fazla mı kaçırdı acaba isteklerin ucunu???
Ama yine de küsmesi hiç doğru değil bunu güzel bi şekilde anlatmalısın...
Evet çok ciddi olmasından kaynaklanıyor . Açıkçası nisanlim bana çok düşkün ve romantik biri duyguları yoğun ondan galibaAdam diyormus ki yanında olsaydım ne yapardın gibisine
sen de güzel bir dille.
haşırt diye abuk bir laf etme sakin...
De ki hayatım evli olsaydık diye başla lafa
Tabiki bende sarılırdım ama şimdilik bu kadar gerisini evlenince görürsün tatlım
Gibi yumuşak yumuşak ötele. ..ama sakın ama sakın ters gitme çünkü erkekler eğer seni seviyorsa gerçekten biraz yakın olmak istemeleri normal. Kırılmasının sebebi de bu bence adam ciddi nişan yapmış.
Eeee adam gel konuma gir demiyor ki.
Galiba bende hata yapıyorum biraz konuşur gibi oluyoruz sonra konuyu değişiyorum ama bunun nedeni sırf onu kirmamak için konuşmak ondan devamı gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?