- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
-
- Konu Sahibi Ekimyagmur
Nikahı önden yapın erkenden, düğünü 2 sene sonra şartlar elverince yaparsınız. Ne dersiniz?Biliyorum ailemi..evet bende 2 yıl beklemek istemiyorum dogru
Evet böyle de bekliyorum ..ama korkularim var..tekrar tekrar bi insani tanimaya mecalim yok..
Öyle olamaz ki..Nikahı önden yapın erkenden, düğünü 2 sene sonra şartlar elverince yaparsınız. Ne dersiniz?
1 yıl tanımak icin yeterli bi sure degilmidir sizceTanımadan evlilik yapıp kumar oynamayı düşünüyorsunuz sanırım.
Neden olmasın? Yaptım oldu.Öyle olamaz ki..
1 yıl tanımak icin yeterli bi sure degilmidir sizce
Öyle olamaz ki..
1 yıl tanımak icin yeterli bi sure degilmidir sizce
Yani şöyle nisanlimdan ayrıldım zor gunler gecirdim simdi bu kisiyi taniyacagim bunlada olmaz diye korkuyorum ve tekrar tekrar baska bi insani taniyamam demek istedim..yoksa tanimadan evlilik düşünülemez yani bunu ilkokul cocugu bile gülerTanımaya mecaliniz olmadığını yazmışsınız onun için öyle yazdım, yoksa süreyle ilgili bir yorumum yok.
Gercekten mi..tebrik ederim ☺Neden olmasın? Yaptım oldu.
Yani şöyle nisanlimdan ayrıldım zor gunler gecirdim simdi bu kisiyi taniyacagim bunlada olmaz diye korkuyorum ve tekrar tekrar baska bi insani taniyamam demek istedim..yoksa tanimadan evlilik düşünülemez yani bunu ilkokul cocugu bile güler
Teşekkürler. Siz de öyle yapın.Gercekten mi..tebrik ederim ☺
Siz dogru insani dogru kisiyi aski sevgiyi 2 yik beklememeye tercih ediyorsaniz kim size ne yapsinBabası ciddi rahatsızlık geçirmiş..çok şükür atlatmış..maddi konuslar yüzünden sanırım..ve ben 28 yaşındayım 2 yıl bekleyemem dedim
28 yasındasınız ve ne zaman evlenmeniz gerektigine aileniz mi karar veriyor yani?
Neden bu acele..
2 Yıl bekler misin diyen görücüyü de ilk defa görüyorum. Madem bekletecen, ne diye kıza görücü gidiyon yani? Bırak gitsin ne diye üzülüyorsun ki? Görücülükten haberi yok bunların...Direkt konuya giriyorum .nisanlimdan ayrildigimdan beri(3yil olacak) bir cok kisiyle görücü usulü görüştüm ama olmadi hoşlanmadım hiç birinden ..ama bu cok farklıydı hoslandim hah tamam oldu bu sefer dedim ama olmadi..bikac kere görüştük tam elektrik aldım.."beni 1.5-2 yil beklermisin dedi" bende ben seni bekleyemem dedim ve 3 Hafta oldu hala aklımda takip ediyorum ne yapiyo vs.. Çok ama çok üzgünüm
Senin şu yorumların beni bir gün gülmekten öldürecekBu yoruma, ayağa kalkarak bir süre alkışlamak suretiyle geri oturduktan sonra cevap yazıyorumAllah belami versin ki daha mantıklı bi cümle kurulamazdi buna. Sevgili konu sahibi; kusura bakmayın ama Birinden etkilenmek hiç kolay değil. 28 yaşında hala evleneceginiz günü ailenize soruyosaniz, "ama sevemedimki kimseyi ben, ulan keşke bekleseydim adamı 2 yıl. 30 olucam olmaz Dedim yaş oldu 35" deme Ihtimaliniz % 99.99999 . Böyle saçmalık duymadım.
Ama konu sahibi "Aylarca uğraştı" diyor. Bu aylar esnasında şartları değişemez mi insanın?Yani görücü dediğin, işini gücünü halletmiş artık evlenmeye karar vermiş kişiye denir. Hem görücü gidip hem iki yıl bekle demesinin sebebini çözemedim. Ailesi ona daha uygun bir kısmet bulmuş, o da bu iki yıl meselesini gündeme getirmiş gibi geliyor bana.
Eğer dışarıda bir yerde normal biçimde tanışmış olsanız ve 2 yıl bekle dese, tamam bence bu süre zarfında birbirinizi tanıyın derdim ama gerçekten garipsedim.
Peki otuzuna girmeden başka biriyle evleneceğin kesin mi, çok yanlis düşünüyorsunAilem 2 yıl beklememe izin vermezler..
Babası ciddi rahatsızlık geçirmiş..çok şükür atlatmış..maddi konuslar yüzünden sanırım..ve ben 28 yaşındayım 2 yıl bekleyemem dedim
Arayamam ki..face de ekli hala silmedim o da silmedi..Arayin tekrar kararinizdan pisman oldugunuzu,o da isterse tanimak istediginizi soyleyin.Deger mi pisman olup uzulmeye madem iciniz de isinmis. Gorucu usulu surekli birileriyle gorusup tanismak, hoslandiginiz bi adami iki sene beklemekten daha mi kolay?
Ailenizin 2 seneyi sorun etme sebebi nedir?