- 7 Temmuz 2011
- 776
- 177
-
- Konu Sahibi Ekimyagmur
Bende anlamadım aylardır ikna etmeye çalıştı ben tmm oldu dedim beni bekle dedi.bekleyemem dedim Haklısın dedi ve bitti görüşmüyoruz.demekki o da ısınmamış demibence sana çok ısınırsa 2 yıl oda dayanamazbi ihtimal eğer baktın sıcak değil ısınmadı bırak gitsin yoluna
Biliyorum ailemi..evet bende 2 yıl beklemek istemiyorum dogruAilenize bir sorsaydınız hemen onların adına karar vermiş siniz. Bence siz beklemek istemediğiniz için aileyi bahane ediyorsunuz
hayır bence senin hayır demene kırılmış seni denemişte olabilir aşk çok farklı birşey aşık olan ömür boyu gelmiceğini bilsede bekler sende o aşkı görememiş bn olsam temam ben bekleyom derimBende anlamadım aylardır ikna etmeye çalıştı ben tmm oldu dedim beni bekle dedi.bekleyemem dedim Haklısın dedi ve bitti görüşmüyoruz.demekki o da ısınmamış demi
hayır bence senin hayır demene kırılmış seni denemişte olabilir aşk çok farklı birşey aşık olan ömür boyu gelmiceğini bilsede bekler sende o aşkı görememiş bn olsam temam ben bekleyom derimne duygusalım ya bence ara adamı özur dile beklerim de
yapma eğer gerçekten sevmediysen arama aşk karşılıklı olursa yürür kızma bana ama sen ona aşk oolmadınEvet çok kırıldı yüzü bembeyaz oldu..haklısın dedi..hiç bu açıdan düşünmemiştim off Allahimm
Onuda düşündüm..Allahim yaaOncelikle 28 yaş öyle evlenmek için yanıp tutuşulacak bir yaş değil. 2 yıl da beklenir 5 yıl da. Yeterki gönüller bir olsun. Ama siz olaya seveyim, sevileyim, huzurlu mutlu olayım diye değil sadece evleneyim de ne olursa olsun gözüyle bakıyorsunuz. Hatalı bir yaklaşım bence.
Şimdi hayatınıza 2 sene hiç kimse girmezse ve o çok istediğiniz evliliği gerçekleştiremezseniz ne yapacaksınız?
Ne için dua edeceksiniz? Evlenebilmek için mi?Onuda düşündüm..Allahim yaadua etmekten başka carem yok
Bilmiyorum aşk değil ama tuhaf bişey yok ben aramam zaten bitti gitti ..yapma eğer gerçekten sevmediysen arama aşk karşılıklı olursa yürür kızma bana ama sen ona aşk oolmadın
Hayır..yanlış anlasildim.evvet evlenmeyi yuva kurmayi isterim fakat aşık olabileceğim bi insanla ..benim yakin cevrem bilir hep de derim.belki de hiç evlenmicem yalnız kalcam.aşık olmazsam asla evlenmem bekar kalirim daha iyi..Ne için dua edeceksiniz? Evlenebilmek için mi?
Arkadaşlar anlatamadim sanırım..büyük konuşmuyorum ama aşık olmasan asla ama asla evlenmem..hep aşkı bekledim mantik evliligi yapmak isteseydim coktan evlenmistimkısacası derdiniz birini bulup hemen evlenmek
Hayır..yanlış anlasildim.evvet evlenmeyi yuva kurmayi isterim fakat aşık olabileceğim bi insanla ..benim yakin cevrem bilir hep de derim.belki de hiç evlenmicem yalnız kalcam.aşık olmazsam asla evlenmem bekar kalirim daha iyi..
ne yani görür görmez hop aşık olucan hop hemen evleniceğinimi düşünüyorsun 2 sene nedirki göz açıp kapayıncaya kadar geçiyorArkadaşlar anlatamadim sanırım..büyük konuşmuyorum ama aşık olmasan asla ama asla evlenmem..hep aşkı bekledim mantik evliligi yapmak isteseydim coktan evlenmistim
Aşık olmadım evet ama cok hoslanmistim..Demek ki bu konuda geçen adamdan hoşlanmamış, aşık olmamışsınız. O zaman niye üzülüyorsunuz?
Aşık olmadım evet ama cok hoslanmistim..
Hayır hoşlanmamışsiniz sadece kendinizi kandiriyorsunuz. Azıcık hoşlanmış olsanız bir şans verirdiniz. Siz pesinizden koşacak sanmissiniz olmayınca şoka girmissiniz.Aşık olmadım evet ama cok hoslanmistim..
Pesimden koştu kelimesini sevmiyorum ama cok uğraştı çok emek verdi..şans verdim görüştük zaten..ama 2 yıl beklemek icin şans vermedimHayır hoşlanmamışsiniz sadece kendinizi kandiriyorsunuz. Azıcık hoşlanmış olsanız bir şans verirdiniz. Siz pesinizden koşacak sanmissiniz olmayınca şoka girmissiniz.