ne yapacağımı bilemedim ...

bence sana çok ısınırsa 2 yıl oda dayanamaz bi ihtimal eğer baktın sıcak değil ısınmadı bırak gitsin yoluna
Bende anlamadım aylardır ikna etmeye çalıştı ben tmm oldu dedim beni bekle dedi.bekleyemem dedim Haklısın dedi ve bitti görüşmüyoruz.demekki o da ısınmamış demi

Bende anlamadım aylardır ikna etmeye çalıştı ben tmm oldu dedim beni bekle dedi.bekleyemem dedim Haklısın dedi ve bitti görüşmüyoruz.demekki o da ısınmamış demi
hayır bence senin hayır demene kırılmış seni denemişte olabilir aşk çok farklı birşey aşık olan ömür boyu gelmiceğini bilsede bekler sende o aşkı görememiş bn olsam temam ben bekleyom derim ne duygusalım ya bence ara adamı özur dile beklerim de

Oncelikle 28 yaş öyle evlenmek için yanıp tutuşulacak bir yaş değil. 2 yıl da beklenir 5 yıl da. Yeterki gönüller bir olsun. Ama siz olaya seveyim, sevileyim, huzurlu mutlu olayım diye değil sadece evleneyim de ne olursa olsun gözüyle bakıyorsunuz. Hatalı bir yaklaşım bence.

Şimdi hayatınıza 2 sene hiç kimse girmezse ve o çok istediğiniz evliliği gerçekleştiremezseniz ne yapacaksınız?

Onuda düşündüm..Allahim yaa dua etmekten başka carem yok

Ne için dua edeceksiniz? Evlenebilmek için mi?
Hayır..yanlış anlasildim.evvet evlenmeyi yuva kurmayi isterim fakat aşık olabileceğim bi insanla ..benim yakin cevrem bilir hep de derim.belki de hiç evlenmicem yalnız kalcam.aşık olmazsam asla evlenmem bekar kalirim daha iyi..

Demek ki bu konuda geçen adamdan hoşlanmamış, aşık olmamışsınız. O zaman niye üzülüyorsunuz?

Adam 2 sene bekle demiş hayır demiş bitirmissiniz tamam. Peki böyle bişey demeseydi evlenene kadar zaten o süre gecmeyecek miydi? Sip diye hemen evlenecek miydiniz?

Hayır hoşlanmamışsiniz sadece kendinizi kandiriyorsunuz. Azıcık hoşlanmış olsanız bir şans verirdiniz. Siz pesinizden koşacak sanmissiniz olmayınca şoka girmissiniz.
Pesimden koştu kelimesini sevmiyorum ama cok uğraştı çok emek verdi..şans verdim görüştük zaten..ama 2 yıl beklemek icin şans vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…