- 7 Temmuz 2011
- 776
- 177
-
- Konu Sahibi Ekimyagmur
Bekleyememenizin bir sebebi var mı?Direkt konuya giriyorum .nisanlimdan ayrildigimdan beri(3yil olacak) bir cok kisiyle görücü usulü görüştüm ama olmadi hoşlanmadım hiç birinden ..ama bu cok farklıydı hoslandim hah tamam oldu bu sefer dedim ama olmadi..bikac kere görüştük tam elektrik aldım.."beni 1.5-2 yil beklermisin dedi" bende ben seni bekleyemem dedim ve 3 Hafta oldu hala aklımda takip ediyorum ne yapiyo vs.. Çok ama çok üzgünüm
Babası ciddi rahatsızlık geçirmiş..çok şükür atlatmış..maddi konuslar yüzünden sanırım..ve ben 28 yaşındayım 2 yıl bekleyemem dedim
Ailem 2 yıl beklememe izin vermezler..Ne diyecegimi bilemedim simdi
Seviyorsanız bekleyin derim ne aceleniz varki..
Haklısınız ama 2 yıl uzun bi süre..İyi
Iyi de yeni tanışmıştınız makul süre 2 yıl
30 olsanız da doğru insanı bulmak önemli yaş takıntısından bir an önce sıyrılın lütfen
Ailem 2 yıl beklememe izin vermezler..
Haklısınız ama 2 yıl uzun bi süre..
Evet böyle de bekliyorum ..ama korkularim var..tekrar tekrar bi insani tanimaya mecalim yok..Böyle de bekliyorsunuz
Kapıda kuyruk yoksa sen olmadın sonraki gelsin diyecek değilsiniz ya
Kendisi öğretmen şehir dışında görevli..cokta taniyamayacagim açıkçası..offf offUzun süre değil birini tanımak güvenmek hazırlıklar vs uzun değil
Kısa sürede kurulan her şey çabuk yıkılır temeli sağlam atmalı her aşamayı dozunda yaşamalı
AnlamadimEh be konu sahibi, değer miydi?
Gerçekten ısınmıştım gerçekten..çok korkuyorum yine beklicem ve yine olmicak 2 yıl dedi ama 3 u bulur o şansız imbüyük konuşmak istemiyorum ama kuzum ısındıysan kuzu kuzu beklerdindemek tam ısınmadın,anca tanırsın zaten 2 yıl çoooook uzun bi zaman değil ki
bence sana çok ısınırsa 2 yıl oda dayanamazGerçekten ısınmıştım gerçekten..çok korkuyorum yine beklicem ve yine olmicak 2 yıl dedi ama 3 u bulur o şansız im