ne yapacağımı bilemedim ...

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
Direkt konuya giriyorum .nisanlimdan ayrildigimdan beri(3yil olacak) bir cok kisiyle görücü usulü görüştüm ama olmadi hoşlanmadım hiç birinden ..ama bu cok farklıydı hoslandim hah tamam oldu bu sefer dedim ama olmadi..bikac kere görüştük tam elektrik aldım.."beni 1.5-2 yil beklermisin dedi" bende ben seni bekleyemem dedim ve 3 Hafta oldu hala aklımda takip ediyorum ne yapiyo vs.. Çok ama çok üzgünüm

Edit: kızlar mesaj yazdım merhaba nasılsın diye..normal konuştuk ama bi soğuk anlamadım neden.. mesela bu saatlerde arardi gun icinde yazardi yazmadı

Son düzenleme:
Bekleyememenizin bir sebebi var mı?

Babası ciddi rahatsızlık geçirmiş..çok şükür atlatmış..maddi konuslar yüzünden sanırım..ve ben 28 yaşındayım 2 yıl bekleyemem dedim

İyi
Babası ciddi rahatsızlık geçirmiş..çok şükür atlatmış..maddi konuslar yüzünden sanırım..ve ben 28 yaşındayım 2 yıl bekleyemem dedim

Iyi de yeni tanışmıştınız makul süre 2 yıl

30 olsanız da doğru insanı bulmak önemli yaş takıntısından bir an önce sıyrılın lütfen

büyük konuşmak istemiyorum ama kuzum ısındıysan kuzu kuzu beklerdin demek tam ısınmadın,anca tanırsın zaten 2 yıl çoooook uzun bi zaman değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…