Ne yapacağım korkuyorum

Nifty testi yaptırdıysanız amniyosenteze gerek yok zaten nifty daha güvenilir , gebelikte stres aşırı stres evet bebeğin beyin gelişimini etkiler oytun erbaş’ın bu konuda bir çok videosu var , kendisi de otizm li bir doktor yıllarını bu işlere adamış bir doktor , gebelikte annenin yaşadığı yoğun stres bebeği direkt etkiler nokta . Bende hamileyken üst kat komşum sağolsun aşırı gürültüsüyle zehir etti gebeliğimi, her gğn ağlardım akşama kadar o çocukların tepinmeleri, koltuklara çıkıp atlıyorlarmış evde ip atlamalar, top oynamalar , tam köyden indim şehire modeli , bu tarz varoş insanları tarih düzeltememiş siz hiç denemeyin sinir olduğunuzla kalırsınız, sakin kalmaya çalışın, gürültü nedeniyle stres otizm yapmaz elbet kolik bir bebek olur belki çok ağlar , yoğun stres daha Farklı bir durum , akrabamızın oğlu rahatsız anne hamileyken eşini annesini babasını kaybediyor ve doğuma yakın diğer çocuğunu ona bağlıyorlar o derece stres yani

Yani ölum gibi travmalar sebep olur diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…