- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
-
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Bu gürültüden nasıl yapayım anca son ses açmam gerek oda zararlı degilmiHamilelikten kaynaklı gerişmişsiniz biraz. Rahatlamak için hamilelere uygun yoga nefes egzersizleri yapın
İşte yani, ben taşınarak çözdüm. Hiç kendimi o kadar üzemem, hele de elimde el kadar bebe varken hiç uğraşamadım milletin tepişmesiyle.
Bizde imkan yok malesef
Gurultu dediniz şimdi stres sebep olmaz diyorsunuzStres yapmaniz normal ona bi sey demiyoruz, stres otizme sebep olmaz diyoruz. Bunu bir turlu anlamamaniza da guluyoruz
Ne alakası var gürültüyle hem her hamilelik dönemini stres ve üzüntüyle geçirenin çocuğunda otizm olma ihtimalimi oluyormuş sizin ilk çocuğunuz herhalde direkt sorudan bu anlaşılıyor :))Merhaba arkadaşlar yasadigim ev mustakil evler çok yakın ve hamileligimin 20.haftalarindan beri stres üzüntü sinir hat safhaya çıktı komsum ve cocuklari çok rahatsız ediyorlar aşırı bağırma nerdeyse 12 saat sokaktalar aşırı gurultu yapiolar evden duyuyorum seslerini hamileyim sessizlik sakinlik istiyorum kac defa uyardık dinlemiolar ben napicam cocuguma bisi olmusmudur ayrintilida normal çıktı hersey ama otizm diye bi faktorde var netten arastirdim tabi bu anne karnında tespit edilmio sanirim doktor amniyosentez dedi ama risk alamam nipt yaptirdim zaten hamilelikte 33 haftadayim hala komşu gürültü çekiyorum muhabbetimiz yok zaten bu insanlarla mesafeliyim ne yapıcam ben bebeğime birsey olmusmudur sizce otizm falan riski dogarmi çok kere elime sinirden bardak alıp kirmisligim var
Kulaklığınızı takın ve rahatlayınBu gürültüden nasıl yapayım anca son ses açmam gerek oda zararlı degilmi
Kulakliklada gelio sesleri çok acmasam sesiKulaklığınızı takın ve rahatlayın
Gürültüyle otizm arasındaki bağı anlamadımMerhaba arkadaşlar yasadigim ev mustakil evler çok yakın ve hamileligimin 20.haftalarindan beri stres üzüntü sinir hat safhaya çıktı komsum ve cocuklari çok rahatsız ediyorlar aşırı bağırma nerdeyse 12 saat sokaktalar aşırı gurultu yapiolar evden duyuyorum seslerini hamileyim sessizlik sakinlik istiyorum kac defa uyardık dinlemiolar ben napicam cocuguma bisi olmusmudur ayrintilida normal çıktı hersey ama otizm diye bi faktorde var netten arastirdim tabi bu anne karnında tespit edilmio sanirim doktor amniyosentez dedi ama risk alamam nipt yaptirdim zaten hamilelikte 33 haftadayim hala komşu gürültü çekiyorum muhabbetimiz yok zaten bu insanlarla mesafeliyim ne yapıcam ben bebeğime birsey olmusmudur sizce otizm falan riski dogarmi çok kere elime sinirden bardak alıp kirmisligim var
Kulakliklada gelio sesleri çok acmasamKulaklığınızı takın ve rahatlayın
Onu da dusundugumden bu postu actim otizm Bi örnekti annenin yasadigi stresten öle ihtimal oluomus nette okudum yasayanlarda var Bn gurultuyu sebep olduğu stresi anlattim postta bu gürültüye çözüm aradim o yuzunden bulamadim burda paylasim yaptim bndede stres kaynagi bu hayatimda bebek konsu gurultusune uyanirsa ne yapicam önlemini simfiden almaliyim sonuctaAsıl bebek doğup uykuları hassaslasınca sesten nasıl uyutacaksınız onu düşünün ozaman sinir hastası olursunuz kesin
Doğru diyorsunuz baş edemedim bu gurultuyle imkanda yok taşınmaya çıkmaza girince böle oldumben de 20haftalığım. saçmalıyosun suanda. saçmalıdıgın icin bebeğine zarar veriyorsun asıl. dini inancın yüksekse aç bi kuran oku ya da dinle rahatla. dini inancın yoksa rahatlıcı müzikler dinle rahatla. bebeğine bu stresi yaşatan sensin ses yapanlar değil. evet onlar da etkili olmuş ama bu kadar takma lütfen. bu nası bi saçmalık otizm tanısını amniosentezle koyan doktorun adını ver yanlısıkla gitmeyelim. bence sen doktoru da cok bunalttın su var mı bu var mı doktor da git bunu yaptır dedi geçistirdi seni. ayrıca otizm sonradan öğrenilen bisi dogar dogmaz bile anlamazsın ki diyelim otizm oldu allah korusun dünyanın sonu mu? her seyın eğitmi var. burada otizmli cocugu olan anneler haksızlık ediyosun otizmi anne karnında koysa ne yapacaksın bebeği mi aldıracaksın bu haftadan sonra? amniosentez de bi işlemdir bebeğin suyundan alınır riskli bir genetik durum vs yoksa doktorlar önermez sen de kafana göre bebeğin suyunu çalamazsın. belli ki ilk çocuğun kendine çeki düzen ver lütfen her seyden önce kendin stresle baş etmeye calıs cok kötü oluyorsan da sesten hiç bir şey kâr etmiyorsa hamileleigin iyice ilerlemeden taşın. çok üzüldüm ve sinirlendim bebeğine bos yere stresi yaşatma lütfen. stresten de otizm olmaz googlede okuduğun her seye inanma.
Onlar hergun gelmio daha önce apartmanda yasadim ve uyarıdan anlıo çoğu insanda yöneticiye soluosun onuda dinliolar 2 gün çıt yok en azından burda uyari oluo polisde girio devreye gene aynıNiye bıkmadan sinirleniyorsunuz bardak kuracak kadar,yani toplum içinde yaşıyoruz binalarda da komşuların çocukları kavga gürültü sesleri geliyor buna engel olamayız
seni çok iyi anlıyorum hormonların allak bullk suan ben de öyleym ama 2. gebelik benim düsünmem gereken bi cocugum daha var. zamanla bas etmeyi öğreneceksin hatta o seste cocuk bile uyutacaksın emin ol. takma sese odaklandıkca iyice sinirlerin bozulcak sese odaklanma aynı şey bizim burdada var karsı apartmanda bi adam var başta her ses yapmasına polisi arıyordum simdi alıştım duymuyorum bileDoğru diyorsunuz baş edemedim bu gurultuyle imkanda yok taşınmaya çıkmaza girince böle oldum
Burda paylasim yaptim sandilar cocuk gurultusune rahâtsizim buyukleride bagirio adam burda da var iclerinde uyuyabiliosa ne mutlu Bn uyuyamayacsk diye korkuyorum stresi var onunda uzerimdeseni çok iyi anlıyorum hormonların allak bullk suan ben de öyleym ama 2. gebelik benim düsünmem gereken bi cocugum daha var. zamanla bas etmeyi öğreneceksin hatta o seste cocuk bile uyutacaksın emin ol. takma sese odaklandıkca iyice sinirlerin bozulcak sese odaklanma aynı şey bizim burdada var karsı apartmanda bi adam var başta her ses yapmasına polisi arıyordum simdi alıştım duymuyorum bile
benim oğlum en ufak sese uyanır karşı komsunun torunları gelip cok ses yapıyorlar hemen uyanıyo gidip uyarıyorum cocukları onlar da cok tatlılar valla hemen tamam abla özür dileriz diyorlarBurda paylasim yaptim sandilar cocuk gurultusune rahâtsizim buyukleride bagirio adam burda da var iclerinde uyuyabiliosa ne mutlu Bn uyuyamayacsk diye korkuyorum stresi var onunda uzerimde
Otizmin gürültüyle hiçbir alakası yok. Sizin hormonlarınızla alakalı üzüntünüz. Yani gayet normal. Bu arada amniyosentez testide çok iyi birşey değil. Bebeğinize zarar verebilirler haberiniz olsun….Merhaba arkadaşlar yasadigim ev mustakil evler çok yakın ve hamileligimin 20.haftalarindan beri stres üzüntü sinir hat safhaya çıktı komsum ve cocuklari çok rahatsız ediyorlar aşırı bağırma nerdeyse 12 saat sokaktalar aşırı gurultu yapiolar evden duyuyorum seslerini hamileyim sessizlik sakinlik istiyorum kac defa uyardık dinlemiolar ben napicam cocuguma bisi olmusmudur ayrintilida normal çıktı hersey ama otizm diye bi faktorde var netten arastirdim tabi bu anne karnında tespit edilmio sanirim doktor amniyosentez dedi ama risk alamam nipt yaptirdim zaten hamilelikte 33 haftadayim hala komşu gürültü çekiyorum muhabbetimiz yok zaten bu insanlarla mesafeliyim ne yapıcam ben bebeğime birsey olmusmudur sizce otizm falan riski dogarmi çok kere elime sinirden bardak alıp kirmisligim var
benim oğlum en ufak sese uyanır karşı komsunun torunları gelip cok ses yapıyorlar hemen uyanıyo gidip uyarıyorum cocukları onlar da cok tatlılar valla hemen tamam abla özür dileriz diyorlarkarşıdaki adamı uyaramıyorum ama alkolik pislik içip içip olay cıkarıyo ses coksa telefondan ninni beyaz gürültü acıyorum oğluma duymuyo canım