- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
-
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Gurultu stres üzüntü yaptirio işte otizm varsa nasıl öğrenirim dedim öle onerdiGürültüyle otizmin ne ilgisi var? Doktor neden amniyosentez önerdi?
Ne alaka? Amniyosentezde otizm cikmaz, zaten gurultu de otizme sebep olmaz. Tovbe est aksbaksbsjGurultu stres üzüntü yaptirio işte otizm varsa nasıl öğrenirim dedim öle onerdi
Gebelikte sinir stres normaldir hormonlardan kaynaklanıyor. Oturduğunuz muhitle alakalı bir durum. Tanımadığınız insanları uyarmaktan başka ne yapabilirsiniz ki. Bir yakınınıza dinlenmek için gidebilirsiniz. sizin de karnınızda bir çocuk var ve o da dışarıda gürültü yapabilir ileride.Gurultu stres üzüntü yaptirio işte otizm varsa nasıl öğrenirim dedim öle onerdi
Gurultu değil zaten yaşattığı stresNe alaka? Amniyosentezde otizm cikmaz, zaten gurultu de otizme sebep olmaz. Tovbe est aksbaksbsj
Ay cehalet diz boyuGurultu değil zaten yaşattığı stres
Uyarıyoruz anlamiolar sadece cocuklari yapmioki aileleride bagiriyor gece 12den sonra bile yüksek sesli gülüp bagiriolarGebelikte sinir stres normaldir hormonlardan kaynaklanıyor. Oturduğunuz muhitle alakalı bir durum. Tanımadığınız insanları uyarmaktan başka ne yapabilirsiniz ki. Bir yakınınıza dinlenmek için gidebilirsiniz. sizin de karnınızda bir çocuk var ve o da dışarıda gürültü yapabilir ileride.
Ben benzer bi sebepten evimi taşıdım, çocuğum 4 aylıkken daha.Merhaba arkadaşlar yasadigim ev mustakil evler çok yakın ve hamileligimin 20.haftalarindan beri stres üzüntü sinir hat safhaya çıktı komsum ve cocuklari çok rahatsız ediyorlar aşırı bağırma nerdeyse 12 saat sokaktalar aşırı gurultu yapiolar evden duyuyorum seslerini hamileyim sessizlik sakinlik istiyorum kac defa uyardık dinlemiolar ben napicam cocuguma bisi olmusmudur ayrintilida normal çıktı hersey ama otizm diye bi faktorde var netten arastirdim tabi bu anne karnında tespit edilmio sanirim doktor amniyosentez dedi ama risk alamam nipt yaptirdim zaten hamilelikte 33 haftadayim hala komşu gürültü çekiyorum muhabbetimiz yok zaten bu insanlarla mesafeliyim ne yapıcam ben bebeğime birsey olmusmudur sizce otizm falan riski dogarmi çok kere elime sinirden bardak alıp kirmisligim var
Gebelikte stres etkilemezmi cehalet nerde burda bnide bu şekil etkilio belki herkeste stres yaratıcı faktorler farklidir belki bu konuda hassasiyetim olamazmi onceden sakın Bi çevreye alisik olamazmiyimAy cehalet diz boyuguluyorum ama trajikomik
Ben benzer bi sebepten evimi taşıdım, çocuğum 4 aylıkken daha.
İnsanları bi yere kadar uyarabiliyorsunuz, hele çocuklar oynuyorsa hiç takmıyorlar. İmkanınız varsa taşının çünkü bebek doğunca uyutma derdiniz başlayacak o gürültünün içinde.
Ayrıca size "anne karnında otizm teşhisi" için amniyosentez öneren doktorunuzu acilen değiştirin.
Iste napicam bilmiyorum tavsiye burda ondan istedim bakın istisnasız abartmıyorum aşırı sesleri var hepsinin yaz gunu pencere kapali klima nerdeyse bütün gün açık oturuyorumAmniyosentez, otizm vs konusunda üstte bilgi verilmiş.
Ama elinizde bardak kıracak kadar olan sinir çocuk doğunca da devam edecekse ne yapacaksınız?
Ne guzel guldurebildiysem sevindim adiniza Allahim ya sabirAy cehalet diz boyuguluyorum ama trajikomik
Stres yapmaniz normal ona bi sey demiyoruz, stres otizme sebep olmaz diyoruz. Bunu bir turlu anlamamaniza da guluyoruzGebelikte stres etkilemezmi cehalet nerde burda bnide bu şekil etkilio belki herkeste stres yaratıcı faktorler farklidir belki bu konuda hassasiyetim olamazmi onceden sakın Bi çevreye alisik olamazmiyim
İşte yani, ben taşınarak çözdüm. Hiç kendimi o kadar üzemem, hele de elimde el kadar bebe varken hiç uğraşamadım milletin tepişmesiyle.Çok şükür anladi biri beni uyarmıo aileleriki daha onlarda onlara uyuyo