- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
-
- Konu Sahibi bukresahil
gaz yagi..Kizlar galiba sacimda bit var . Ve nasil goturecegimi bilmiyorum antibit kullandim 3 gun ust uste cok kullanma zararli dediler biraktim gaz yagi dediler zehirlenirim diye korkuyorum . Baska onerebileceginiz bir sey var mi kesin cozum icin ilk defa basima geliyor ve yanimda bunu yapacak kimse yok kendim halletmeliyim
Deri altı derkengaz yagi..
hap veriyorlar deri altina yerlesenler icin..
bi de perma ilaci etkili diye duymustum ama bi arastr..
uzun suren bitlenmelerde bazen sac derisine yuva yapiyormus bitcikler : )) oyyhh kotu oldummDeri altı derken
Hemen yarin gudip alacagim cok teşekkürler Peki elma sirkesi hakkinda ne dusunuyorsunuz.?Kesinlikle bende bir eczacı olarak öneriyorum çok etkili fiyatı biraz pahalı diğer türlerine göre ama kesinn sonuç.
bende ilk okuldayken çok olurdu..Gaz yağı kullan canım ananem okulda çalışırken öğrencilere hep onu sürermiş kesin çözüm arkadaşımın çocuğu da okuldan kapmış eczanedekiler işe yaramadı diyordu bende gaz yağı tavsiye etmiştim sonra noldu bilmiyorum :) geçmiştir inşallah
Sac derim kasiniyordu kepek te vardi sacimda sonra arkadasim gordu bunlar sirke dedi parliyor bende hemen bir ilac aldim sürdüm bocekimsi bir sey dustu ertesi gun yaptim bocekkimse yoktu ama kucucuk seyler vardi 2 gundur yapmiyorum her gun zarari olur diyeBit olduğunu nasıl anladınsaç derinde yara falan varsa o da kaşıntı yapar. Ya da kepek. Doktora git bence.bit ilacında da doktorun talimatları doğrultusunda vs yazıyodu demek ki bit için de gidiliyo. Git sen doktora canım ben de gidicem. Benim de kızarıklıkve kaşıntı var.
Aynen o ilaci ariyorum bende yarin ilk isim bu olacak cok tesekkur ederimCanim hic sorun yapma temiz insanlarda gayet bitlenebiliyo.. eczanden bi ilac almstim boyle bi sorun yasadgmda 30 lira gbi bi fiyatti sanrm ve fisfis gbi bi seydi ve bi kere yaptm zaten ilac bitmisti ve gecmsti ayrca bnde tektim kendm kullanmstim eczaneye iiyce bi sor..