- 8 Şubat 2015
- 37
- 7
- 28
-
- Konu Sahibi bukresahil
Adini biliyorbmusunuz zor.durumdayimeczanelerde bir ilac varmıs anında bit sirke hepsini öldrüyomus birkerede birkac sene önce cıkmıs bu ilac onu arastırın bence
Gaz yağı kullan canım ananem okulda çalışırken öğrencilere hep onu sürermiş kesin çözüm arkadaşımın çocuğu da okuldan kapmış eczanedekiler işe yaramadı diyordu bende gaz yağı tavsiye etmiştim sonra noldu bilmiyorum :) geçmiştir inşallahKizlar galiba sacimda bit var . Ve nasil goturecegimi bilmiyorum antibit kullandim 3 gun ust uste cok kullanma zararli dediler biraktim gaz yagi dediler zehirlenirim diye korkuyorum . Baska onerebileceginiz bir sey var mi kesin cozum icin ilk defa basima geliyor ve yanimda bunu yapacak kimse yok kendim halletmeliyim
Zehirlenme olmaz korkma istersen nasık kullanılır öğrenimKizlar galiba sacimda bit var . Ve nasil goturecegimi bilmiyorum antibit kullandim 3 gun ust uste cok kullanma zararli dediler biraktim gaz yagi dediler zehirlenirim diye korkuyorum . Baska onerebileceginiz bir sey var mi kesin cozum icin ilk defa basima geliyor ve yanimda bunu yapacak kimse yok kendim halletmeliyim
Gaz yagindan bayagi korktum kokusundan zehirlenme falan diye emin.misin olmayacağından ? Bir de cok kokar mi yani basimda oldugu belli olur muTek caresi gaz yagi tatlim korkma zehirlenmezsin hatirliyorum da annem kucukkuen bitlendigimde sheltox da sıkmısti saclarima yani sirkelerin de vardir simdi senin sirkelrin ölmesi icin gazyagi kullanman gerekir ya da sheltox yani annem oyle yapardi bize
Gaz yagini surup banyoda tülbentle biraz bekle canim sonra ince tarakla saclarini tara bitler õlü sekilde dõkülür zaten sonra sampuanla yikarsin tek sıkıntı bi kac yikamada sampuanin kõpürmemesi sonra temelli kurtulursun yani eczanedeki bit sampunlari bitleri õldürse bile sirkeleri yani bitin yumurtalarini õldurmez ama karar senin tatlim bakalim baska ne oneriler gelecekGaz yagindan bayagi korktum kokusundan zehirlenme falan diye emin.misin olmayacağından ? Bir de cok kokar mi yani basimda oldugu belli olur mu
Bu arada bi yakinin varsa sirkelerini bi kontrol etsin yani sirkeden kurtulmadan bu isi kõkten cõzemezsinGaz yagindan bayagi korktum kokusundan zehirlenme falan diye emin.misin olmayacağından ? Bir de cok kokar mi yani basimda oldugu belli olur mu
Paranit al eczaneden. Çok etkili. İlk kullanımdan 7 gün sonra bir daha kullanıyorsun.