Ne yapacagim bilmiyorumki

bukresahil

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
37
7
28
Kizlar galiba sacimda bit var . Ve nasil goturecegimi bilmiyorum antibit kullandim 3 gun ust uste cok kullanma zararli dediler biraktim gaz yagi dediler zehirlenirim diye korkuyorum . Baska onerebileceginiz bir sey var mi kesin cozum icin ilk defa basima geliyor ve yanimda bunu yapacak kimse yok kendim halletmeliyim

eczanelerde bir ilac varmıs anında bit sirke hepsini öldrüyomus birkerede birkac sene önce cıkmıs bu ilac onu arastırın bence

Gaz yağı kullan canım ananem okulda çalışırken öğrencilere hep onu sürermiş kesin çözüm arkadaşımın çocuğu da okuldan kapmış eczanedekiler işe yaramadı diyordu bende gaz yağı tavsiye etmiştim sonra noldu bilmiyorum :) geçmiştir inşallah

Tek caresi gaz yagi tatlim korkma zehirlenmezsin hatirliyorum da annem kucukkuen bitlendigimde sheltox da sıkmısti saclarima yani sirkelerin de vardir simdi senin sirkelrin ölmesi icin gazyagi kullanman gerekir ya da sheltox yani annem oyle yapardi bize

Zehirlenme olmaz korkma istersen nasık kullanılır öğrenim

Bu arada hayatimda sadece bir kere bitl3ndim o da annemin ogrencilerinden gecmisti yanlis anlama yani annemin ogrencilerine de tavsiyesini paylastim seninle

Gaz yagindan bayagi korktum kokusundan zehirlenme falan diye emin.misin olmayacağından ? Bir de cok kokar mi yani basimda oldugu belli olur mu

Paranit al eczaneden. Çok etkili. İlk kullanımdan 7 gün sonra bir daha kullanıyorsun.

Gaz yağını sürün ince uçlu sık Tarakla tarayın erkek taraklari oluyor ya onlarla.gaz yağı bir süre kalacak sonra güzelce yıkayın

Gaz yagindan bayagi korktum kokusundan zehirlenme falan diye emin.misin olmayacağından ? Bir de cok kokar mi yani basimda oldugu belli olur mu
Gaz yagini surup banyoda tülbentle biraz bekle canim sonra ince tarakla saclarini tara bitler õlü sekilde dõkülür zaten sonra sampuanla yikarsin tek sıkıntı bi kac yikamada sampuanin kõpürmemesi sonra temelli kurtulursun yani eczanedeki bit sampunlari bitleri õldürse bile sirkeleri yani bitin yumurtalarini õldurmez ama karar senin tatlim bakalim baska ne oneriler gelecek

Vallahi kesin çözüm herhangi bir sinek ilacı.Ben küçükken annem sacıma sıktı sacımı sardı yarım saatten az poşetle bekledik banyo yaptım gecti bende cocuklar okuldan kaptı onlara yaptım keesin cözüm sakın korkmayın deneyin derim

Saçı boyamanın da tüm bitleri öldürdüğünü duydum ben. İzmit depremi zamanı annemin bir arkadaşı bitlenmişti de, bulduğu sarı boyayla boyamıştı saçlarını, kurtulmuştu ama rengi görmeliydiniz. : )
Umarım kurtulursunuz bir an evvel.
Geçmiş olsun.

o bit ilacini kullaninca incecik disli bide taragi oluyor onuda alip kullanman lazim
hepsi nin dokulmesi için

Okumadım hepsini ama gaz yağı konusunda bir uyarı yapmak istiyorum. Sakın kafandan aşağı şampuan gibi dökme yüzün falan yanar canım. Annem küçükken bir cehaletle yapmıştı da bana
Sadece saç diplerine eldivenle falan masaj yaparak uygula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…