S sekerrlik Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 41 6 32 13 Şubat 2015 Konu Sahibi sekerrlik #21 arkadaşlar saolun daha yeni üye olduğum için forum u tam kullanmayı alışamadım ama derdime ortak olduğunuz için saolun ..
arkadaşlar saolun daha yeni üye olduğum için forum u tam kullanmayı alışamadım ama derdime ortak olduğunuz için saolun ..
gzddmrlli You can if you think you can tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Şubat 2015 3.047 3.041 13 Şubat 2015 Konu Sahibi sekerrlik #22 Kişi kendinden bilir işi demişler.Onunkiler gibi ağır yalanlar söylicen diye aklı gitmiş.Tepkisi ona.
Kişi kendinden bilir işi demişler.Onunkiler gibi ağır yalanlar söylicen diye aklı gitmiş.Tepkisi ona.
dipsiz kuyu Guru Kayıtlı Üye 2 Ekim 2014 2.337 5.037 38 13 Şubat 2015 Konu Sahibi sekerrlik #23 Beni herseyden çok sevdiğini söyler demişsiniz bu kadar çok yalan söyleyen birinin bu dediginede inanmazsınız herhalde
Beni herseyden çok sevdiğini söyler demişsiniz bu kadar çok yalan söyleyen birinin bu dediginede inanmazsınız herhalde
arMinN_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2015 322 232 33 13 Şubat 2015 Konu Sahibi sekerrlik #24 Ahhh bu adam çekilmezzzz ayril bence.
Y yesil mavi beyaz kırmızı oje... Kayıtlı Üye 15 Ocak 2015 318 278 35 13 Şubat 2015 Konu Sahibi sekerrlik #25 Çok baskıcıymış. Önce kendisine baksın ama ne dersen de sana hak vereceğini sanmıyorum bu baskıcı ve yalancı kişinin.
Çok baskıcıymış. Önce kendisine baksın ama ne dersen de sana hak vereceğini sanmıyorum bu baskıcı ve yalancı kişinin.
S sekerrlik Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 41 6 32 13 Şubat 2015 Konu Sahibi sekerrlik #26 dipsiz kuyu .!.: Beni herseyden çok sevdiğini söyler demişsiniz bu kadar çok yalan söyleyen birinin bu dediginede inanmazsınız herhalde Genişletmek için tıkla... Bana cok duskun ama evliligimize bana hic saygi ve anlayisi yok. Telefonda tartistik yuzyuze gelince hemen yelkenleri suya indiriyo..bu yuzden hep affetmisimdir onu
dipsiz kuyu .!.: Beni herseyden çok sevdiğini söyler demişsiniz bu kadar çok yalan söyleyen birinin bu dediginede inanmazsınız herhalde Genişletmek için tıkla... Bana cok duskun ama evliligimize bana hic saygi ve anlayisi yok. Telefonda tartistik yuzyuze gelince hemen yelkenleri suya indiriyo..bu yuzden hep affetmisimdir onu
solanas Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2013 661 874 13 Şubat 2015 Konu Sahibi sekerrlik #27 5-6 defa "aşırı" demişsiniz. Pekistirme sıfatı size "biraz dinlen, sakin ol, düşünme" diyor.
S sekerrlik Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 41 6 32 13 Şubat 2015 Konu Sahibi sekerrlik #28 vanilyalikahve .!.: Çok baskıcıymış. Önce kendisine baksın ama ne dersen de sana hak vereceğini sanmıyorum bu baskıcı ve yalancı kişinin. Genişletmek için tıkla... Zaten hakli bulmuyo dusuncelerimi. Anca herseyine amenna dersem degerimi biliyo iyi niyetlerimide cok guzel suistimal eder tabii
vanilyalikahve .!.: Çok baskıcıymış. Önce kendisine baksın ama ne dersen de sana hak vereceğini sanmıyorum bu baskıcı ve yalancı kişinin. Genişletmek için tıkla... Zaten hakli bulmuyo dusuncelerimi. Anca herseyine amenna dersem degerimi biliyo iyi niyetlerimide cok guzel suistimal eder tabii
S sekerrlik Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 41 6 32 13 Şubat 2015 Konu Sahibi sekerrlik #29 vanilyalikahve .!.: Çok baskıcıymış. Önce kendisine baksın ama ne dersen de sana hak vereceğini sanmıyorum bu baskıcı ve yalancı kişinin. Genişletmek için tıkla... Haklisin canim bende sanmiyorum. Anlamiyo beni bir turlu
vanilyalikahve .!.: Çok baskıcıymış. Önce kendisine baksın ama ne dersen de sana hak vereceğini sanmıyorum bu baskıcı ve yalancı kişinin. Genişletmek için tıkla... Haklisin canim bende sanmiyorum. Anlamiyo beni bir turlu
S sekerrlik Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 41 6 32 13 Şubat 2015 Konu Sahibi sekerrlik #30 arMinN_ .!.: Ahhh bu adam çekilmezzzz ayril bence. Genişletmek için tıkla... Keske o dedigini yapabilsem canim (
arMinN_ .!.: Ahhh bu adam çekilmezzzz ayril bence. Genişletmek için tıkla... Keske o dedigini yapabilsem canim (