ne yapacağğımı neye inanacağımı bilmiyorum bir akılda bana verin lütfen!

ArkadaşIar,şu anda eşimin beni 0 kızla aIdatmadığl düşüncesindeyim.Bu konuyu hiç konuşmadan sessizce takipde kaldım ve mantıklı düşünebilmek için sakinleşmeyi bekledim.iyiki de evime misafir gelmiş,iyiki de sakinleşecek Zamanım olmuş.
Birincisi; eğerki aldatmış olsaydı işyerindeki arkadaşlarıyla dışarıda da görüşmüz olduğumuz için mutlaka birinden biri bunu bana söyler yada ima ederdi.Çünkü Çevremiz tarafından imrenilen bir çiftiz.Birbirimize ve Çocuklarımıza karşı olan sevgi ilgi saygı ve düşkünlüğümüz dikkat çeker.ve bu durumumuzu çekemeyen fesat düşünceli kimselerde vardı aramızda bu yüzdende arkadaşlarımın yada arkadaşcıklarımızın böyle bir durumu benden gizlemeyeceklerini düşünüyorum.
ikincisi;Eşimin geçmiş dönemlerdeki ayrıntılı telefon faturalarını kontrol ettim O kızda dahil yabancı numaralarla bir görüşmesi yok.(Tabi ki başkasının adına Kayıtlı bir başka hattı yok ise ama olsa şimdiye çoktan bir şekil elime geçerdi diye düşünüyorum)
Üçüncüsü;Kızın profilindeki erkek resmi şuan için başka şehirde yaşamak zorunda olan erkek kardeşine aitmiş.
Dördüncüsü;Kız sevdiği ve hasret duyduğu kişi ile yaşadığımız şehirde ancak bize oldukça Uzak ilçede birkaç kez görüşme yapmış.Ve O tarihlerde eşim bizimle birlikteydi.
Eşimin beni aldatmamış olduğuna inanıyorum hatta ben nasıl bunu yakıştırabildim diye vicdan bile yaptım.şimdi düşünüyorumda eşeğin aklına karpuzu da kabuğunu da ben getirdiM diyOrum.Kızın kendisine aşık olabileceğini söylediğimde nerden biliyorsun demişti ve bende biImeye gerek yok profilindekipaylaşımlarından belli sanki seni söylüyor demiştim.Bir de kız çok şey Paylaşıyor.Bu sebeplerden ötürü merak için girdiğini düşünüyorum.İnşaallah bir daha böyIe bir ikilemde kalmam ama Kalırsam da emin olmadan ağzımı açmam.Düşünüyorumda 0 karşıma geçip benim Ona kondurmaya çalıştığımı yapmaya Çalışsa yer yerinden oynardı.Çok gururunu kırdım farkındayım ama O farkında olduğumun farkında değil.Tekrar yorum yazan arkadaşlara Çok teşekkür ederim.O an sizle paylaşmasam boşu boşuna kafayı yerdim herhalde.Bana çok iyi geldiniz...

Back