ne yapacağğımı neye inanacağımı bilmiyorum bir akılda bana verin lütfen!

Eşiniz sizi aldattı mı bilemeyiz ama size saygısızlık yaptığı kesin, elin yılışık kadını için eşinin sözünü çiğnemeye, kırmaya değer mi. Onun bunun profiline bakacağına, saçma sapan yorumlar yapacağına minik kızınız ve oğlunuz ve tabi ki siznle ilgilense ya işte... Yasaklar tatlı geliyor galiba. Ama ben buna müsade eden kadınlardan da nefret ediyorum, işten ayrılmış işte adam daha ne konuşuyorsun, adam demiş kızımız yeni doğdu, tutmuş gel de sigara içelim demiş,,, kadının yüzsüzü de bi başka beter yaaa.... Kendinizi üzmeyin diyeceğim ama insanın elinde olsa keşke...

Sıgmun FREUD bir bilinçaltı psikolojisi yorumunda erkekler için der ki,
"Bir erkek ilişki kurma düşüncesi olmayan bir kadınla arkadaşlık da etmez."
Yani erkek birgün başarsa da başarmasa da kadınla ilişki kurma gözü ve yaklaşımı bilinçaltında hep var..
Yazık kı biz kadınlar arasında da burda yazılan cins ve modelde kadınlar da var..
Dolayısıyla sana kötülüğü yapan aslında o kadın..
Şuan hassas bir dönemindesin ve eline bu geçmiş,mümkün değiltakılmaman,
Ha ben onemsermiydin,önemserdim,ama evliliğini bitirmek ve kocanı ortalardaki kadınlara bırakmak için bu kadar da hevesli olma...

Eşiniz sizi aldattı mı,bence henüz değil..
Çok ısrar edip üzerine düşmez,evinizin huzurunu bu gibi beş para etmez kadınlarla bozmazsanız aldatmaz da..
Bırakın gitsin onunla sigara içsin,neyse ne,,siz kontrol etseniz de etmeseniz de bunlar bir iş yerinde kaçınılmaz şeylerdir,
Siz şu arkadaşınla görüşme dese görüşmüyor musunuz mesela,
O da bence bu kadar doğal bakıyor olaylara,
Yada faceden ordan burdan takip ediyor,etsin kime ne,
Şimdi evde vay benim sözümü dinlemedin diye kıyamet çıkarmanın gereği yok,
Lütfen sakin kalın..

samımı oldugunu ogrendıgınızde verdıgınıztepkı cok yerınde bence..
sen bırıyle konusulmuycak mesafe olacak dedıysen
o mesafe olacak arkadasım..
bu ne curret ya eşşek mı anırıyordu orda..
hıc tınlamadan umursamadan kendı bıldıgını okuyabılıyor...

ıkıncısınde konu halledılmıs ve sen esıne faceden sılınmesını ıstemıssın...
sılmemıs....yok bu erkekler cesaret surubu kullanıyorlar bence..
ben kıskancım arkadasım ...
ben nasıl bazı seylerden kısıtlanıyorsam engellenıyorsam
eşimde BENIM SOZUMU DINLEMEK ZORUNDA !!!!!!!!!

bu bu kadardır yanı...
senın tek hatan yatak ayırmak bence...
hıcbır zaman ne sekılde olursa olsun yatak ayrılmamalı..
kendını toparlarsın belkı yalnız kalınca ama..
esınle arana mesafeyı sen sokuyorsun boylece...

bız bayanların bazı taktıklerı vardır..
bence onları kullanmalısın.. yatak ayırmak yerıne kendını cok uzgun gosterebılırsın..
ve emın ol senın sevdıgın kadar sevıyorsa esın senı..
o uzgun suratına asla dayanamaz..

aldatma olacagını sanmıyorum bu arada..
yanı oyle bı elektırık almadım bu konudan..

sıkma canını.. bebeğin var süt emzırıyorsun sen..:)

Sonra ben iki insanın beraber face kullanmasını gerçekten anlayamıyorum,
Bu bugün değil yarın bu sorunarı çaıyor kaçınılmaz işte,
Bunun ne gereği var bilemiyorum,herkesin kendine ait bir özel hayatı,
Sevdiği sevmediği arkadaşları,
Erkekçe yada kadınca birbirlerine yorumlar yaptığı noktaları olması konusuna neden saygı gösteremiyoruz.
Al işte yok o hesapta şuna yazmış,buna bakmış,
Sizin ilgi ve alakanıza ihtiyacı olan çocuklarınız var,uykunuzu bırakıp saat 3 te buraya yazmışsınız,yazık değil mi güzel canınıza..

ben sizde bir sorun görmüyorum sizin rahatsız olduğunuzu bile bile eşiniz o şekilde konuşmalara gidiyorsa bu sizin değil eşinizin hatası. size saygısızlık yapıyor resmen.

Bence aldatma olmayabilir. Çünkü ele avuca gelir sebep yok ortada. Kızın profiline bakması hoş değil ama şu sebepten olabilir belki kız sürekli paylaşım yapan, sözler yazan tiplerdendir :) Takıntılı bir kız olabilir, eşine sarıyor olabilir en güzeli uzak durmaktır unutma.. bence sil profilini.. Hem için hem kafan rahat olsun.. Eşin silmekte istemiş zaten sen sildirmemişsin ne gerek var takibe falan 2 tane çocuğunuz var ne güzel, onlarla ve eşinle hayatın tadını çıkarmaya bak.. Böyle kadınlarıda uzak tutun hayatınızdan.

Mutluluklar

face i tamamen kapatsaniz olmazmi ?
face da profil bakmak ne demek tam bilmiyorum face kullanmaduigim için ( burda çialan konulari gorunce iyiki kullanmiyorum diyorum)
face olmazsa kavgada olmaz $ehir di$ina gdieecek hali yok e$inin
ben pofile bakmakda buyyuuk kavga çikaraacak bi sorun goremedim:44:

canım hıc kendını uzme bence gercekten aldatma falan yok olsa cıkardı kokusu merak etme
nefret edıyorum su haddını bılmez yılısık kadınlardan ne var kardesım ıs arkadasın olabılır ama adam evlı edebını bıl ona gore muhafaza et kendını degıl mı valla elıme verseler bogarım boyle ayar bılmez kadınları aslında bılmedıklerınden degıl gayet ıyı bılıyorlar ama mayaları bozuk ıslerıne gelmıyor hanım olmak
esınıze bu konuyu artık acmayın ama takıpte olun derım ben bırde kafanızda kurmayın evlatlarınızla mesgul olun allah yardımcınız olsun

bence de sen haklısın
sen o kızla arasına mesafe koymasını istediysen mesafe koymalı
ondan yüz alamazsa kız sırnaşamaz ki
onun dışında kız neden erkek fotoğrafıyla profil yapıyor
madem herşey normal neden böyle bir yola gidiyorlar
arkadaşım hasta halinle canını sıkmak istemiyorum
ama eşinin davranışı normal değil
evli bir erkeğin kadınlarla ilişkisinde resmiyete dikkat etmesi gerekir.
yani kız kadar senin kocanda da suç var.
ama genede fevri davranma
bununla beraber uyumadığını, davranışlarının bilincinde olduğunu kocana hissettir.

O ne yılışık muhabbet hahahahlar havada uçuşuyor!
Hiç de haksız değilsin, bundan sonrası için gözünü dört aç bence.
Ve eşine eğer bir hatanı daha görürsem çeker giderim sesimi bile
duyamazsın de..
Nedir derdi bu erkek milletinin ya aynını biz yapsak dünyanın sonudur pis benciller

Ben olsaydım olayların bu noktaya kadar gelmezsine asla musade etmezdim!
ben nasıl erkeklerle ciddi olmam gerekiyorsa, oda vallah aynen o seviyede ciddiyetligini koruyacak, asla iş hayatının dışına çıkamaz.

şahsen bu gibi bir şey naşimiza gelseydi, Slm bile veremezdi! Ayrıca o acı çektiği erkek senin eşin olma şansı ise cok büyük!

Uzulme derim, fakat sizi üzen şeylerede izin vermeyin, herkez hatini bilecek..

kızın sizin ilde aşık olduğu bir adam var kim olduğu belli değil

kocan olabilir mi ?

Olayı üsteledikçe eşinizin aklına aslında düşünmediği şeyleri sokarsınız bence, kadının profiline bakması bunun sonucudur belki de. Siz tepkinizi verdiniz ve yeterli, burada kalsın. Her gün o arkadaşının bahsini açarsanız adamcağızın aklında yoksa bile acaba demeye başlar o da. Arkadaşlıklarında ise bir sorun göremedim ben, kadın biraz rahat olabilir ama bu mutlaka eşinizin sizi onunla aldatacağı anlamına gelmez. Yapılan muhabbete canınızın sıkılması normal ama cidden endişe edilecek bir durum olsa aralarında, bu denli aleni bir sohbet gerçekleşmez zaten. Eşinize güvenin ve tatsızlık etmeyin daha fazla bence, durumu aleyhinize çevirmeyin. Benim fikrim bu yönde.

Arkadaşım, mesajını tek satır bile atlamadan okudum.O kadar güzel ifade etmişsin ki kendini, sorununu öncelikle bu ifade tarzın için tebrik ederim seni.Konuya gelirsek;

Şimdi bu facebook muhabbetinden, yazışmalardan veya o kadının profiline bakıldığından yola çıkarak eşin seni aldatıyor demek gaddarca olur.Fakat geçmişte aldatmış olma ihtimali var mı o kadınla?Var derim çünkü bana göre insanın eşinden başka birine "ah ne de çekici, ne de güzel, ne de şöyle böyle vs" gibi bakması dahi aldatmadır.

Aldatıp aldatmamış olduğunu bilemeyeceğimiz için o yönde bir yorum yapamıyoruz duruma, fakat daha önemli bir sorun var ortada.
O da eşini "o kadına dair" uyarmış olmana rağmen, eşinin o kadınla görüşmesini samimi olmasını iletişimde kalmasını istememene rağmen eşinin seni bu isteğini hiçe sayıp seni üzebilecek bir davranışta bulunarak o kadınla samimi olması, iletişimde kalması, espriler yapması.

Benzeri bir olay benim başıma geldi, kısaca özet geçeyim:

eşimin bir velisi vardı (eşim öğretmen), kadının hal ve tavırları hayra alamet değildi öyleki eşimle konuşurken baygın baygın bakmalar sudan sebeplerle okula gelmeler seviyesiz kahkahalar konuşurken bir metreden az mesafe olacak şekilde eşimin dibine kadar girmeler...Aynı okulda çalıştığımız için hemen farkettim tabi kadını.Anında eşimi uyradım, bak bu kadınla iletişimine seviye koy, mümkün mertebe gereksiz diyaloglara girme dedim.Baktım eşim hafiften kaçınmaya başlasa da kadın devam ediyor aynı cıvık tavırlara, kadını çektim bi kenara "hayırdır arkadaşım?" dedim."Çocuğunla ilgili öğretmeniyle mi görüşüyorsun yoksa çok yakın bir dostunla mı?Eşime karşı biraz seviyeni koru" dedim.Kadın bi daha gelmedi okula,eşi gelmeye başladı veli toplantılarına filan, afalladı tabi kadın.
Böylece hallettik bir şekilde bu rahatsız edici durumu.

Anlıycan iş tamamen eşinde bitiyor arkadaşım.Eşin iletişimi kesebilir, seviyeli durabilir vs.Kadın ona rağmen anlamaz inatla eşinle iletişime devam etmeye çalışırsa o zaman kadını uyarır "hayırdır?" dersin.
Eşin senin tüm uyarı ve tepkilerine karşı iletişimine devam ediyor, yetmiyor gizlice onun profilini merak edip bakıyorsa, kusura bakmasın da "aranıyor" demek istiyorum.
Bu noktada tepkin reste (onunla iletişime devam edersen beni kaybedersin gibi) dönüşmeli bence.
O noktada onunla görüşmeyi mi seçecek yoksa iki çocuğunun annesini eşini mi bakalım?

Arkadaşlar,öncelikle formda konu açıp sizlere cevap yazamadığm için çok özür dilerim.Konu açtığım sabah eve kalabalık yatılı misafir geldi.Hepinize cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.Olayı heryönüyle düşünmemi sağIiyorsunuz.Ev kalabalık olduğu için henüz eşimle hiç konuşmadık.Biryerde misafir olayı iyi oldu.Olanları çok fazla düşünecek fırsat bulamadım.Kırgınlığım,kızgınlığım her ne kadar devam etsede sinirlerim biraz yatışti.Artık sakince konuşabilmeyi Umuyorum.Ama kafamdaki soruyu halen atamıyorum O yüzden ne yapacağıMI bilemiyorum.Zamanla her şey ortaya çıkar nasılsa değilmi?

Ortada bir aldatma var mı yok mu muamma...
Bu kızın aşık olduğu biri var.Sizin oturduğunuz ilde ve eşinin işten ayrıldığı tarihlerde işten ayrılan biri..
Ya eşine aşık ya da diğer üçünden birine.
Eşine aşık olup olmadığını kestiremeyiz.
Tek yapılması gereken dikkatli olmak.
Mesela face i kapatın.Kullanmayın.Olmaz mı ?
Eşinin cep nosunu da biliyor mu? Mesaj vs atıyor mu? Bu konuda da gözünü dört aç.

Bence abartıyorsun. Insanlar Aynı Iş Ortamında Olunca Ister Istemez Samimi Oluyorlar. Kötü Düşünme Ama Tedbirli Olmanda Da Fayda Var

ben hep diyorum evli insanlar karşı cinsle ilişkilerine bir sınır koymalılar bu tarz muhabbetler rahatsız edici.hemen aldatıyor aldatmıyor diyemeyiz ama erkek milleti beyinsiz bazı kadınlarda çok ucuzlaşmış bu nedenle gözünü dört aç canım eşinle tartışmadan sakince kadınla bir daha hiçbir şekilde görüşmesini istemediğini söyle ve sonra izle.bakalım ne yapacak umarım seni dinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…