- Konu Sahibi DunBugunYarin
-
nacizane önerim, bu kadar kafanıza takıp huzurunuzu kaçırmamanızdan yana...çocuklarınızın ve ailenizin selameti açısından olayları büyütmeyin, hatta bazen görmeyin, duymayın, söylemeyin...kısacası ruhunuzu ve bedenizi yormayın...çocuklarınızın size çok ama çok ihtiyacı var...
'' Siz olsaydınız önemsemezmiydiniz'' e cevabın, Önemsemezdim...
Bence aldatsa eşiniz bu kadar rahat davranamaz ama şu da var o kızla facede konuşması görüşmeside doğru değil kızmakta haklısın ama belki kız üsteliyor ısrarcı davranıyor olabilir konuşmak için... bilirsin erkek milleti hayır demeyi bilmiyor malesefbence paniğe kapılmadan bir süre gözlemleyin eşinizin davranışlarını bişiler yaşanmış olsa illaki açık verir:26: bu arada hastalığınız nedir?
Arkadaşım bence haksız değilsin daha önce uyardığın halde profiline bakması üstelikte sen böyle kırılgan bir dönemdeyken bunu yapması saçmalık ama ben açıkçası senin kendini yıpratmanı istemiyorum zaten yeni doğum yapmışsın yıpratma kendini. Benim sana tavsiyem net ol yani gerçek duygularını göster. Neden açık açık "o kızla arkadaşlık etmeni istemiyorum" demiyosun, gerçek duygun bu bence? Ben olsam böyle yaparım net ve açık. Ayrıca facebooktan da silerim eşimin hayatından da silerim. İçini ferah tut canım al eşini karşına dök içini ama sakin sakin konuş.
efe....rahatsızlığınız için çok geçmiş olsun, yaşamda en önemli şey sizin ve çocuklarınızın sağlığı, allah sağlıkla sınamasın, yoksa herşey gelir geçer.
Haklısın eşim kolay kolay kimseye hayır diyemez...Kızdan o yüzden hoşlanmıyorum zaten evli bekar tanımayan cıvık cıvık birşey...Aslında benim tahminim kız eşime karşı boş değil dediğim gibi kız yaşadığımız şehirde, büyük bir ihtimal evli ve mutsuz olan bir aşkın peşinde ve eşiminde onun profilini falan izlemesi beni kızdırdı...Eşim çok rahat kendinden emin davranıyor ama bu ısrarını çözemedim...Rahat konuşamadıkta zaten...
Hastalığım dediğim gibi çok önemli gibi değil şu anda...Sezeryanla doğum sonucu iç basur,dış basurlar ve makat çatlağı oldu...Hemde hepsi birden 3 ay kadar evin içinde ağlaya ağlaya çoçuklarıma baktım...Hayat kalitemi herşeyimi çok bozdu...Bir yerden malum yere jilet atıyorlar bir yandan yaraya acı biber,tuz sürüyorlar bir yandan da çekiçle biri güm güm vuruyor gibiydi...Bu kadar kötü bir hastalık olduğunu başıma gelmese asla tahmin edemezdim...Ameliyat şarttı ama kadın doğum ve çocuk doktorunun önerisii ile ameliyat olmadan dayandım...Şu anda daha iyiyim arada tutuyor...Kızım biraz daha büyüyünce olmayı düşünüyorum...Bir daha o kadar kötü olmak istemiyorum...Eşime diyordum dayanamayacağım götür beni uyutsunlar uyanmayayım,ne olacaksa olsun diye ama doktorlar uygun görmediği için erteledim...
Canım valla bazı kadınlar var ki, kapıdan kovsak bacadan giriyorlar.
Yüzünde gözü olmayan kadınlar bunlar, eşin değil de o kadın ısrarcı davranabilir.
Eşin de tamamiyle haklı sayılmaz, o da sen istemediğin halde birtakım şeyler yapmış senden izinsiz.
Ama sakin düşünmeye çalış; bu kadar büyütme sorunları kafanda.
Eşinle konuş... Olmadı bir daha... Rahatlayana kadar kus içindekileri ki bir daha önüne engel olarak çıkmasınlar...
Ne zaman canın sıkılırsa da yaz buraya.
Biz her zaman yardımcı olmaya çalışırız sana..
Geçmiş olsun bende 3 ay önce doğum yaptım sezeryan oldu az çok sıkıntını yaşadıklarını anlayabiliyorum...
Çok teşekkür ederim...Hakikatten rahatladım buraya yazınca...Çünkü bu konuda emin olmadan kimseyle paylaşamzdım derdimi...Malum çocuklar yüzünden konuşamıyorumda oğlum bir dakika bile yalnız bırakmıyor ve her söylenileni anlıyor...En ufak sesim yükselsin korkuyor anne ya da babadan ayrı kalacağını zannediyor...Çünkü yakın bir arkadaşım eşinden ayrıldı ve oğlumun kendiyle yaşıt arkadaşı babayı fazla göremiyor nasıl okadar farketti algıladı bilmiyorum yanında bu tarz şeyleri hiç konuşmayız ama ondan beri biz kavga edicez diye ödü kopuyor..Zaten öyle kavga eden bir çift değiliz heleki çocuk varken çatlasam susarım ama bu iki oldu kendime hakim olamadım sesimi biraz yükselttim sonra hemen kısıp şakaya vurdurmaya çalıştım baktım olmadı oğlum baban maç seyrederken kötü bir söz söyledi onun için kızdım ona bir daha demesin diye deyince inandı garibim...İyi varsınız ilaç gibi geldiniz valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?