ne yapacağğımı neye inanacağımı bilmiyorum bir akılda bana verin lütfen!

DunBugunYarin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
303
64
38
İstanbul
Slm.7 yıllık evliyim 2 tanede biri erkek biri kız evladım var...Birbirimizi çok severek bütün zorluklara göğüs gererek evlendik.Birbirimize olan sevgimiz,saygımız güvenimiz hiç bitmemişti daha doğrusu ben öyle zannediyormuşum...
Daha önce ikamet ettiğimiz ilde eşimin çalıştığı iş yerinde bir bayan vardı onu hiç gözüm tutmamıştı...Sadece benim değil genelde herkes rahatsızdı çünkü ne oturmasını ne konuşmasını ne nasıl davranacağını bilmeyen çok rahat bir tipti...O zamanlar eşimden rica etmiştim"o bayanla aranda resmiyet istiyorum,biliyorum aynı iş yerindesiniz mutlaka görüşeceksiniz ama lütfen sınır koy hal ve hareketleri hoşuma gitmiyor" demiştim...O da"tamam"demişti...
Aradan birkaç yıl geçti ve ben bu arada bu durumu hiç sorgulamamıştım neden mi çünkü ona güveniyordum rahatsız olduğumu bildiğinden dikkat eder sanmıştım meğer ne salakmışım ben yaŞu anda eşim o işten çıktı ve başka ile taşındık ve ben bir iki ay önce kızla gayet iyi bir arkadaşlık içerisinde olduklarını öğrendim...
Nasıl mı?Şöyle;biz bi ara aynı face hesabını kullanıyorduk orada eşim eski iş yerindeki arkadaşın fotosuna yorum yapmış" benim masam sanki daha dağınıktı"diye falan sonra kız atlamış"o kadar zaman bir arada kaldık benden bir şey öğrenemedin"eşim"demek öyle başka başka"kız "canım arkadaşım özledim seni gel de kapı önünde bir sigara içelim ha ha ha"eşim "gelmek istiyorum ama kızımız daha yeni aramıza katıldı biraz büyüsün gelicem ha ha ha"vs.ben bu msj.daha önce gördüğümde önemsemedim çünkü fotoda erkek resmi vardı ve isim harfleri kısalmış erkek arkadaş zannettim birde çok samimi konuşuyorlardı...Daha sonra farkettim ki o kızmış...
O kadar kötü hissettim ki kendimi benim sözümü çiğneyip heleki iş yerinden çıkıp hala o kızla görüşüyor olması tamamen beni aptal yerine koyduğu ve beni onunla aldattığı yönünde düşüncelere kapılmamı sağladı...oysaki yeni doğum yapmıştım nasıl olur diye sorgulayıp duruyordum bizim öyle çok abrtılacak sorunlarımız olmamıştı daha doğrusu ya o ya ben birbirimizi önemsediğimizden örtbas ederdik...Neyse sonunda beni ikna etti çünkü "sana hakkımı helal etmiyorum,beni neyle suçladığının farkında değilsin sen" dedi ve bende birdaha böyle birşey yaşamak istemediğimi ve kendisine eskilerden birkaç örnek vererek sen olsan ne düşünür ne yapardın biraz düşün ona göre davran dedim.
Sonuç olarak konuyu kapattık...Kızı faceden silecekti silmesini istemedim çünki kızın bizim olduğumuz ilde bir aşık olduğu adam var ve bu yüzden acı çekiyor çoğu zaman ama kim olduğu belli değil...Bu arada bir yanım eşime tam güvenemiyor(bu yüzden sildirmedim) bir yanım ise çok m üstüne gittim acaba diye üzülüyordum...Aradan birkaç ay geçti tam bu olayları unutmuşken bu gece eşimin o kızın profiline baktığını öğrendim...
Kahroldum ne olur bana akıl verin kızlar aldadılmış olabilirmiyim moralim çook bozuk...oğlum yüzünden tartışıp kavgada edemiyoruz hemen içlenmeye başladı bende bu durumda sakin konuşamam...Şu anda oğlan babasıyla uyuyor kız benle...Hiç yapmadığım şeyi yaptım odayı ayırdım.Yüzünü görmeye tahammülüm yok...Şu anda hepsi uyuyor bense acaba diyorum acaba...Pişkin şey diyorki "ben herkesin profiline bakıyorum ne var bunda"yahu sen bal gibi biliyosun ben öğrenirsem kıyamet kopacak bu ne cürret arkadaş aklım almıyor...Beynim çalışmıyor,kalbim atmıyor gibi elim ayağım titiriyo bir akıl lütfen...

Bu arada kızın olduğumuz ilde aşık olduğu kişi eşimin eski işyerinden eşimle aynı zamanda işten ayrılmış ve bizim taşındığımız ilden biri...Ama kim onu bilmiyorum...Belki eşim belki bir başkası...Çünkü eşimin çıkış tarihinde birkaç tane daha bekar ve evli erkek işten ayrıldı ve birkaçıyla şu anda aynı ildeyiz...Kafam çok karışık...Kendisi kabul etmiyor yok öyle birşey paronaya bağladın sen diyor ama emin değilim...

Genelde herkes okuyup yorum yazmadan çıktığına göre eşim haklı galiba ben paronaya bağladım...İkinci doğum ve sonrası çok zor geçti...Arkasına uzun bir süre psikolojimi bile çok etkileyen öldürmeyen ama süründüren bir hastalıkla uğraştım arada hala tutuyor...Acaba psikolojim çok mu etkilendi son zamanlarda ben mi abartıyorum yoksa buna mı inanmaya çalışıyorum...Ne olur biri bişey desin benmi abartıyorum siz olsanız önemsemezmiydiniz???

nacizane önerim, bu kadar kafanıza takıp huzurunuzu kaçırmamanızdan yana...çocuklarınızın ve ailenizin selameti açısından olayları büyütmeyin, hatta bazen görmeyin, duymayın, söylemeyin...kısacası ruhunuzu ve bedenizi yormayın...çocuklarınızın size çok ama çok ihtiyacı var...

'' Siz olsaydınız önemsemezmiydiniz'' e cevabın, Önemsemezdim...

Son düzenleme:

Size çok teşekkür ederim...Aslında sizin söylemiş olduğunuz şeyleri düşünmeye çalışıyorum ama bir yandan aklımda almıyor nasıl yani beni böyle kandırır...Aslında hala görüşüyor olmasını anlamdıramıyor, o yüzdendende bu kadar ısrarla görüşüyorsa birşeyler var demekki diyorum bilmiyorum...Normalde biz birbirimizin düşüncelerini önemser ona göre davranırdık bu yüzden galiba aklıma altadıldımmı acaba diye düşünceler geliyor...Kovalamaya çalışıyorum ama bir tur atıp geri geliyor düşüncelerim...

Bence aldatsa eşiniz bu kadar rahat davranamaz ama şu da var o kızla facede konuşması görüşmeside doğru değil kızmakta haklısın ama belki kız üsteliyor ısrarcı davranıyor olabilir konuşmak için... bilirsin erkek milleti hayır demeyi bilmiyor malesef bence paniğe kapılmadan bir süre gözlemleyin eşinizin davranışlarını bişiler yaşanmış olsa illaki açık verir:26: bu arada hastalığınız nedir?

Arkadaşım bence haksız değilsin daha önce uyardığın halde profiline bakması üstelikte sen böyle kırılgan bir dönemdeyken bunu yapması saçmalık ama ben açıkçası senin kendini yıpratmanı istemiyorum zaten yeni doğum yapmışsın yıpratma kendini. Benim sana tavsiyem net ol yani gerçek duygularını göster. Neden açık açık "o kızla arkadaşlık etmeni istemiyorum" demiyosun, gerçek duygun bu bence? Ben olsam böyle yaparım net ve açık. Ayrıca facebooktan da silerim eşimin hayatından da silerim. İçini ferah tut canım al eşini karşına dök içini ama sakin sakin konuş.

Haklısın eşim kolay kolay kimseye hayır diyemez...Kızdan o yüzden hoşlanmıyorum zaten evli bekar tanımayan cıvık cıvık birşey...Aslında benim tahminim kız eşime karşı boş değil dediğim gibi kız yaşadığımız şehirde, büyük bir ihtimal evli ve mutsuz olan bir aşkın peşinde ve eşiminde onun profilini falan izlemesi beni kızdırdı...Eşim çok rahat kendinden emin davranıyor ama bu ısrarını çözemedim...Rahat konuşamadıkta zaten...

Hastalığım dediğim gibi çok önemli gibi değil şu anda...Sezeryanla doğum sonucu iç basur,dış basurlar ve makat çatlağı oldu...Hemde hepsi birden 3 ay kadar evin içinde ağlaya ağlaya çoçuklarıma baktım...Hayat kalitemi herşeyimi çok bozdu...Bir yerden malum yere jilet atıyorlar bir yandan yaraya acı biber,tuz sürüyorlar bir yandan da çekiçle biri güm güm vuruyor gibiydi...Bu kadar kötü bir hastalık olduğunu başıma gelmese asla tahmin edemezdim...Ameliyat şarttı ama kadın doğum ve çocuk doktorunun önerisii ile ameliyat olmadan dayandım...Şu anda daha iyiyim arada tutuyor...Kızım biraz daha büyüyünce olmayı düşünüyorum...Bir daha o kadar kötü olmak istemiyorum...Eşime diyordum dayanamayacağım götür beni uyutsunlar uyanmayayım,ne olacaksa olsun diye ama doktorlar uygun görmediği için erteledim...

efe....rahatsızlığınız için çok geçmiş olsun, yaşamda en önemli şey sizin ve çocuklarınızın sağlığı, allah sağlıkla sınamasın, yoksa herşey gelir geçer.

Eşim eski iş yerindeyken arada mecbur görüşmek zorundaydı o yüzden samimi olmasını istemedim...Taşındıktan sonra farkettim maalesef ki(Ve ondan sonra zaten hiçbir şekilde görüşemeyeceğini belirtmiştim...Hatta bayağı kavga etmiştik...Ama o çok rahattı...İlk kavgamızda açıklamasıda beyefendi benim onu bu konuda uyardığımı unutmuşmuş hatırlamıyormuş!Eeee şimdi biliyorsun daha o kızın sen neyini merak ediyorsun da bakıyorsun işte orda tıkanıp kalıyorum...Sağlıklı düşünemiyorum artık...

Hatta ilk kavgamdan sonra sakinleşince onunla oturup sakin sakin konuşup herşeyi anlattım...Hatta o kızın kendisine aşık ya da beğenisi olduğunu düşündüğümü bile izah ettim sebeplerimle birlikte...ve bana dediği "diyelimki öyle benim ne suçum var"...Ama kendisi zannettiğiniz gibi çok çok modern değildir...Ben bir erkek arkadaşımla 5 dk.yalnız kalamam hemen yanımda biter...Ah bu erkek milleti...

efe....rahatsızlığınız için çok geçmiş olsun, yaşamda en önemli şey sizin ve çocuklarınızın sağlığı, allah sağlıkla sınamasın, yoksa herşey gelir geçer.

Doğru söylüyorsunuz.Aklıma her geldiğinde bunun için dua ediyorum...Rabbim bir kere bizi oğlumun sağlığı ile sınadı...Çok şükür ki yanlış teşhismiş...Nasıl içim yanmıştı o zaman anlatamam...Aslında bunu bana hatırlattığınız için teşekkür ederim size...

Canım valla bazı kadınlar var ki, kapıdan kovsak bacadan giriyorlar.
Yüzünde gözü olmayan kadınlar bunlar, eşin değil de o kadın ısrarcı davranabilir.
Eşin de tamamiyle haklı sayılmaz, o da sen istemediğin halde birtakım şeyler yapmış senden izinsiz.
Ama sakin düşünmeye çalış; bu kadar büyütme sorunları kafanda.
Eşinle konuş... Olmadı bir daha... Rahatlayana kadar kus içindekileri ki bir daha önüne engel olarak çıkmasınlar...
Ne zaman canın sıkılırsa da yaz buraya.
Biz her zaman yardımcı olmaya çalışırız sana..

Geçmiş olsun bende 3 ay önce doğum yaptım sezeryan oldu az çok sıkıntını yaşadıklarını anlayabiliyorum...

Çok teşekkür ederim...Hakikatten rahatladım buraya yazınca...Çünkü bu konuda emin olmadan kimseyle paylaşamzdım derdimi...Malum çocuklar yüzünden konuşamıyorumda oğlum bir dakika bile yalnız bırakmıyor ve her söylenileni anlıyor...En ufak sesim yükselsin korkuyor anne ya da babadan ayrı kalacağını zannediyor...Çünkü yakın bir arkadaşım eşinden ayrıldı ve oğlumun kendiyle yaşıt arkadaşı babayı fazla göremiyor nasıl okadar farketti algıladı bilmiyorum yanında bu tarz şeyleri hiç konuşmayız ama ondan beri biz kavga edicez diye ödü kopuyor..Zaten öyle kavga eden bir çift değiliz heleki çocuk varken çatlasam susarım ama bu iki oldu kendime hakim olamadım sesimi biraz yükselttim sonra hemen kısıp şakaya vurdurmaya çalıştım baktım olmadı oğlum baban maç seyrederken kötü bir söz söyledi onun için kızdım ona bir daha demesin diye deyince inandı garibim...İyi varsınız ilaç gibi geldiniz valla..

Geçmiş olsun bende 3 ay önce doğum yaptım sezeryan oldu az çok sıkıntını yaşadıklarını anlayabiliyorum...

Teşekkür ederim cnm.ilk oğlumda çok uğraştılar normal olmadı sezeryana aldılar...Yaş farkı fazla olmadığından bundada sezeryana aldılar...Ama maalesef normal doğum sancısını gene çektim çünkü karnım toktu...Birde ben genel aneztesi istemiştim onlar bana sormadan anlatmadan masada spinal aneztesi yaptılar...Haberim ve tedaylı bilgim olmadığından heyecan panik yapdım...biraz ameliyathanede sorun oldu sakinleştiriciyi dayadılarda dayadılar...gözlerimi açtım sarhoş gibiyim bacaklarım oynamıyor aşırı dikişlerimde ve başımda ağrı çoook zor geçti...ilacın dozunu ayarlayamadıklarından ötürü günlerce makattaki ıkınırkenki kasılmaları hissetemedim falan...üzerine rahatsızlığım....üzerine bunlar yıprandım biraz galiba...

aldatilmis bir kadin olarak diyebilirim ki sonunda size aci verecek birseyin ardini aramayin. ben o hatayi yaptim ve bosanamadim. su an suphelerle yasiyorum. guven sifir. cok zor bir durum allah yardimciniz olsun. esinizin davranislari supheli.

Ne kadar düşünceli bir annesin, tebrik ederim..
Bazı anne babalar çocuklarının ruh sağlığını düşünmeden hareket ederek, çoğu kez onların yanında tartışabiliyorlar.
Ama sen kendine hakim olmayı başarabiliyormuşsun ne kadar mutlu :)
Bu konuyu da sakin, mantıklı bir şekilde çözeceğine inandım bunları okuyunca..
Moralini yüksek tutmaya çalış, yorumlarını okuyunca bazı badireler atlattığını gördüm, aldığımız her nefese şükretmeliyiz...
Keza böyle yaptığını da görmekteyim, dilerim hayat daima senden yana olur :)
Sevgiler...

canım yasadıklarına üzüldüm.anlattıgın gibi olunca yorum yapmasıda zor geldi bana malesef.
bi kere aldatıldıgını düşünme hemen. Amaaaa tam olarak haklısın diyecegim bi nokta varki neden o kızla hala görüşüyo ve profiline bakıyo???
bu aldattıgının kanıtı değildir.bence eşinle adamakıllı konus.ama suclayıcı davranmadan.
senin bu yaptıgın hareket benim duygularımı nasıl etkiledi biliyormusun diyerek hissettiklerini anlat.
benim yerime kendini koy de.ne düşünürsün diyerek topu ona at.Ama bagırmadan ve yine diyorum suclayıcı olmadan.
ilişkilerde sen böle yaptın demek yerine ben böle yaptıgını düşünüyorum demek cok faydalıymıs.
sende bu konuda sen o kadının profiline baktın demek yerine
ben o kadının profiline baktıgın için cok üzüldüm vs demek yararlı olabilir.

tamamen his, bence eşinde bi numara yok, abartmışsın biraz ama senin hislerin ne yönde o önemli, bu adam gerçekten seni aldatabilecek birimi, bide eşinin iş yerinde çalışanı çalışan evli mi bekar mı nasıl biliyosunuz, gidip mi bakıyosunuz ailece görüşmeler falanmı oluyo burda dikkat ediyorum kadınlar yazıyo, ben hiç bilmem eşim kimlerle çalışır kaç kadın var kaçı evli

Bence bu konuşmalarla bir sıkıntı yok. (F.booktaki yorumlar)
Eşinizin sözünüzü çiğnemesi ayrı bir konu, inat etmiş olabilir.
Ama bu aldattığı manasına gelmez.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…