• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapabilirim

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
113
38
Ya kızlar ya. Sakınan göze çöp mu batıyor ne ya. O kadar dikkat ettim ama salı cuma arası hep sınavlarım var.
Aynı zamanda da çalışıyorum ise de gidiyorum . Galiba hasta oluyorum :((( ozur dilerim ama Burnum akmaya başladı 6 gün daha hasta olmamam gerek sınavlarım var .
Nasıl önüne gecebilirim

Direk bal lımon,
Zencefil ,elma ,tarçın yap iç çok iyi gelıyor.
hergun mutlaka iç

Sicak su ve bal, elma cayi, nane limon...
Benim dogal cozumlerim bunlar. Kendini sicak tut.

turşu suyu / kuşburnu marmeladı /zencefil bal limonlu çay
birde grip belirtileri başladıktan sonra 2 gün içinde grip ilacı alınmalı böylece hafif atlatılır diye biliyorum, yoksa grip ilerlerse ilaç etki etmiyormuş. ben kendim ilaç içmem ama

Ben grip olacagimi anladigim an umca diye hap var ondan iciyorum. Ya hiç ilerlemiyo yada çok hafif atlatiyorum canim tavsiye ederim

Bende sizin gibi hastalanmamam gereken yogun bir donemdeydin.Bir an gribim basladi.Oyle ki burnum silmektan olk gunden kipkirmizi olmustu.Bir arkadasim toz zencefil,ilik su,limon ve bal karisimini cay yapip icmemi soyledi.O grip aninda kesildi.Ben zencefilden diye dusundum,belki sizinde isinize yarar.

Back